Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Kösz, bejött.
Granpa, látom egy húron pendülünk, azaz kordul a gyomrunk ![]()
Abból nem is derül ki, miért kéne a flódnit törölgetni.
Amit érteni vélünk, azt meg nem is akarjuk De eddig poénnek vettem. Ha nem folytatja, nem sértődöm meg.. A hozzászólás módosítva: Dec 28, 2020
Az optimisták még angolul tanulnak ...
A pesszimisták már héberül ... A realisták meg LŐNI !!!
Oroszul már tudok, marad a kínai.
50 évembe tellett, de megtudtam, mitől "vikman" az üvegbiztosíték. Keresztapu hagyatékában leltem.
No jó, annyira szőke azért nem vagyok, de ez az első, amit láttam a névadótól. A hozzászólás módosítva: Dec 31, 2020
Köszi az infót. Én sem tudtam ezt, pedig közel 40 éve használom.
És akkor a jó öreg Sigmund a csövével?
![]()
... valamint Hans Georg Pfandl németalföldi kőművesmesterről se feledkezzünk meg!
Sok más felnőttel egyetemben, nemrég tudtam meg, hogy a kisiskolai tankönyv, vagy segéd könyv címe: Ablakzsiráf, miért az.
Nekünk nem volt még anno, arra emlékeznék.
Ódenka, az nem létezik!
Az Ablak-zsiráf első kiadása nem sokkal az Aranybulla után jelent meg! ![]()
Hogyan siklattam el felette, nem is értem. Pedig annak már az előző kiadását is ismertem, 1221-ből, az Aranybula...
Azt is sokan ismerhetik.
Amikor megjelent az Ablakzsiráf nekem már saját rablóbandám volt.
![]() ![]()
A hetvenes évek óta van szerintem. Amikor én voltam általános iskolás még nem volt, de amikor a húgom már igen. Ebből gondolnám.
Asszem AZT HISZEM '71-ben jelent meg. Öcsém fiainál már volt.
Az "asszem" az milyen szem?! A hozzászólás módosítva: Jan 4, 2021
Moderátor által szerkesztve
Telefonról nézed? A fejlesztési opcióknál bem kapcsoltad be véletlenül a hamis helyzet küldését?
Szerintem erre mondta valamelyik orvosunk a rádióban, hogy "ha mindenki arra használná testnyilásait, amire való, sokkal kevesebb munkánk lenne". Nem tudom, hogy mire gondolhatott?
![]() A hozzászólás módosítva: Jan 1, 2021
Mint kiderült, a gyorshívó ikonján volt egy pici "HE" felirat. Biztos a Moszad hekkelte meg a telefonomat.
Meg van az a mondás, hogy a neodimium mágnes alapvetően nem kárositja az embert, de ha valaki rendszeresen szeretné fogyaszani, akkor várja meg, amig az előző már biztosan távozott.
![]()
Mik derülnek itt ki?!
Eddig én azt hittem, hogy Fand Lí és Spak Lí egy kínai testvérpár.
És ha valakit fejbevernek, akkor keletkezik Puk Lí?
![]()
El ne feledkezzünk a koreai/angolszász rokonságról sem. Puk Ed Li, Hok Ed Li, Part Ed Li, valamint az édesiparból Pusz Ed Li. Hogy a magyar szál is látókörünkbe kerüljön, említsük meg Hecs Ed Li nevét is.
A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2021
Vagy ha babot eszik.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |