Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Sziasztok!
Engedjetek meg néhány saját fejlesztésű viccet: -Honnan ismered meg a devalválódott keringési rendszert? -??? -Egy fabatkát sem ÉR. -Mi indul a bűnös programozó ellen? -??? -Eljárás. -Mit dolgozik a FET? -??? -MOS. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üdv: Árpi
Ez már szerintem beteges, mindenbe bele lehet látni/magyarázni mindent. (egyébként az irodalomról is így vélekedek, de ez már ugye off)
Az a nem vicces, hogy ilyen üldözési mániás, betegesen kretén, mélységesen korlátolt, az agyrágóbogár ellátására a legkevésbé is képtelen evolúciós hulladékok létezhetnek még ezen a bolygón...
És ez az összes "irányzat" önjelölt szószólóira érvényes, nem csak a bemutatottra.
Teljesen hasonló az amit az irodalom és az ének tanárom csinál. K**** sok hülyeséget belemagyaráznak a versbe/ zenébe és olyan szinten beleélik magukat hogy már maguk is elhiszik.
Mérhetetlenül idegesít :violent:
végre egy ember, akivel teljes mértékben egyetértek
![]()
Én is támogatom ezt az elméletet! (Azt hittem egyedül van vele a korosztályom...) Hülyeség belemagyarázni egy történetbe egy másikat...
![]()
ezt a témát átkéne pakolni az OFF-topicba szerintem amúgy én is így vagyok a vele, nekem is az irodalom/töri tanárom annyira beleéli magát abba amit mond... hát nekik ez a munkahelyi ártalom
![]()
Hát Srácok ennyi !
Ennyi marhaságot egy klippbe... ![]() Szegény Pókemberig bírta, nem tudom miért kell még őt is sátánistának beállítani. Baromság az egész. Így én is ki tudok ám találni sok sok hülyeséget... "Azért zöld a HE oldal, azért zöld a HEStore, meg azért dominál a zöld szín az oldalon, mert Topi gazdánt irígykedik ránk! Húúha! Ugyanis a zöld az irígység szine..." blabla ![]()
és én tökre egyet is értek vele :yes:
Nem sárga az irigység?
![]() Amúgy tényleg hülyeség, túlzás a videó.. A "Zeitgeist" című dokumentumfilmet nem látta valaki? Hasonló téma, szerintem kicsit több igazságtartalommal..
Tééényleeeg
![]() ![]() ![]() Akkor a zöld a féltékenység?? ![]()
Valaki esetleg nem tudja a háttérzene címét?
![]() üdv
rob d - clubbed to death
A legjobb, hogy a videó készítője olyan dologra hivatkozik, amiről azt se tudja mit jelent.. Belemagyarázni meg bármit bármibe bele lehet, ahogy már írták előttem jópáran..
A nadrág felvétel különböző módozatai. (Variációk egy témára) ![]()
kösz szépen
![]()
Nekem sem tetszik ez a paranoiás világnézet. Sok motivum új értelmet nyert. Gondoltom kérek róla egy közvéleményt.
![]()
Jó!
![]() ![]()
Szerintem is az iraki a legjobb bringával
![]() ![]()
Egyszer rosszul kötöttem be egy tranzisztort...
Úgy szétnyílt, hogy minden lábra jutott egy darab... :alien2:
Turisták mennek fel a hegyre.Egyszer csak látnak egy rendőrautót TOLATVA menni fel a hegyre.
-Miért mennek a biztosurak tolatva a hegyre? -Azért,hogyha nem találunk olyan helyet , ahol meg birunk fordulni akkor is le tudjunk jönni... Kis idő múlva jönnek lefelé a turisták a hegyről,a rendőrautó jön lefelé a hegyről megint TOLATVA. -Miért jönnek tolatva lefelé a biztosurak? -mégiscsak találtunk egy olyan helyet ahol meg bírtunk fordulni... ![]() ![]() ![]()
arra gondoltam hogy elkészitem álmaim rendörbiciklijét miután a military-camping amely zöld barna fekete szinárnyalatu és kicsit sáros is természetesen már elkészült gondolatban ,most megterveztem a rendörségi csepel kerékpár elsö prototipusát is amely természetesen kék lenne némi fehér foltokkal esetleg forditva .a kérdésem az lenne hogy használhatom e a megkülönböztetö jelzéseit a kék villogot és a szirénát amit rá akarnék tenni természetesen ha esetleg kimegyek vele az utcára és a villogo müködés alatt lenne és a sziréna pedig eröteljesen szolna akkor mondjuk az üllöi uton végégmehetnék-e és milyen utvonalat javasoltok?és ha csak halkan-vagy nem- szol a sziréna és a villogo meg sárga lenne akkor az minek minösülne?szabálysértés?vannak itt brfk-sok?
Móricka megy haza a suliból.odamegy az anyjához:Szia! Kaptam 2 pirosat meg 1 feketét!-Jól van kisfiam tessék itt egy 100-as.Megy apjához:szia!Kaptam 2 pirosat meg 1 feketét!Jól van fiam, de mire kaptad a feketét? -Beírtam magamnak két pirosat!!!!!!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |