Fórum témák

» Több friss téma
Cikkek » HeeD audio Canamp fejhallgatóerősítő
HeeD audio Canamp fejhallgatóerősítő
Szerző: petemazi, idő: Dec 10, 2010, Olvasva: 76115, Oldal olvasási idő: kb. 1 perc
Lapozás: OK   4 / 4

Élesztéshez a trafó primerjével sorosan kell kötni egy kis teljesítményű 230V-os izzót. Ez korlátozni fogja az áramot, ha valami balul sül el, és nem fognak röpködni az alkatrészek.

Bekapcsolás után mérjük meg a kimeneti egyenfeszültség szintjét a kimenet, és a földpont között. Ennek 0V-nak kell lennie.

Utána (bár ez elég primitív módszer) a műszert 200mV váltófeszültség állásban kössük a földponthoz, és a kimenethez, majd érintsük meg a kapcsolás bemenetét. Ekkor mutatnia kell valamit a műszernek, a kapcsolás működik.(a testünkön keresztül rávezetjük a környezet zaját a bemenetre)

Csatlakoztassunk valami műsorforrást a bemenetre, és hallgassuk meg, torzít-e, stb.

Ha jónak tűnik, akkor készen van az erősítő!

A szubjektív véleményem:

Kicsit talán analógos a hangja. Nagyon részletes. Elképesztő erővel hajtja meg még a 220 ohmos fejhallgatómat is. A mélyek egy új dimenzióját ismertem meg, szépen felismerhető minden mozzanat.

Bátran merem ajánlani, egy olcsóbb fejhallgatóval is mesés különbségeket fedezhetünk fel, ha eddig hangkártyáról, vagy valami egyszerűbb, gyári megoldásról hallgattunk zenét.

Végezetül álljon itt a gyártó weblapján található leírás:

www.heedaudio.hu/hu/term_el.html#2

Köszönöm a figyelmet, jó hallgatózást!

Következő: »»   4 / 4
Értékeléshez bejelentkezés szükséges!
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem