Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum
Volt pár darab szkópom
![]() ![]() Kerülöm az összerakható kit szkópokat is "DSO 138 stb.." ilyenekből is próbáltam, de ezek igazi játékok, szerintem.
Melyik Fnirsi típusra gondolsz pontosan?
Hantek DSO2D15Megnéztem jó pár oszcilloszkópot, visszaolvastam itt a fórumon is ezzel kapcsolatban, és erre a típusra voksolnék: Hantek DSO2D15 a Banggoodon most kb 78e-ft-ért meg lehet vásárolni.alap mérésekre, de arra is csak ritkán lenne használva "hobbi célra" szerintetek megéri a vétel?
Igen, van választék bőven, és utána lehet keresni a kiválasztott típust, más oldalakon.
Köszönöm a linket
Kezdtem örülni, milyen jó árban vannak a készülékek, amikor olvasom, egyéni vásárlóknak fel lett függesztve a rendelés.
120e-ft körül áldoznék rá, ha lehet újonnan.
Majd menetközben kialakul mi lesz a cél, de inkább csak hobbi célokra, mégis legyen ha kell. Nem sürgős, tudok várni ha van , lesz jó vétel a használt piacon, de ahogy említettem, inkább újonnan vennék.
Köszi az infót, gondoltam hogy ez nagyon kezdő oszcilloszkóp lehet ennyiért.
OszcilloszkópSziasztok.Szerintetek egy ilyen oszcilloszkópra, érdemes beruházni: Fnirsi 1014D vagy ez is játék kategória?
Sziasztok!
Kellene valami nem túl drága használható szkóp. nem akarok beruházni nagy összeget oszcilloszkópra, mert elég ritkán van rá szükségem. Volt Siglent szkópom, pont a kihasználatlansága miatt váltam meg tőle. Most ezt nézem :FNIRSI 5012H valakinek valami vélemény róla, használható, vagy ez is felejtős?
Eu-ban, és írja hogy nincs vám. Így kb 65e-ft-ből kijön.
Sziasztok!
Owon SDS1102-erről van valakinek valami infója? Ebayen most eléggé jó árban van.
Az túl sok volt nekem, csak állt benne a pénzem, mert nem tudtam kihasználni, elhamarkodottan vettem meg.
Tudnál ajánlani valami konkrétat, mit lenne érdemes venni helyette, ami nem nagyon sokkal drágább?
Sziasztok.
Véleményeteket szeretném kérni egy Siemens D1006-os szkóppal kapcsolatban. Nézegettem a neten, de semmi infót nem találok róla, szerintetek érdemes ilyen típusú szkópra beruházni? Az egyik oldalon találtam, 22e-ft-ért van fent.
Köszi az ajánlást, nekem meg is fele az 1-csatornás változat, de 23-körüli árban nem találok. Mondjuk jó lenne megúszni az áfát, vámot stb..., sokan írják itt is a fórumon, hogy a külföldi rendelések elég gyakran fennakadnak a vámon.
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy kis DSO szkópot. Olvasgattam itt a fórumot, és ezekkel a relatív olcsó oszcilloszkóppal kapcsolatban, nem sok jót írnak. Nagyon ritkán van szükségem oszcilloszkópra, ezért nem is akarok beruházni egy drága készülékre, igen tudom azok sokkal jobbak. Amiket eddig néztem: Dso 138,Dso 150, Dso 211, Dso 212, ezekkel kapcsolatban valakinek valami tapasztalata? Vagy ha tudtok ajánlani kb max"40e-ft"árkategóriában elfogadható hasonló mérettel rendelkező készüléket, azt is szívesen veszem.
Volt lehetőség jobban összehasonlítani a Rigol DS1054Z és Siglent SDS 1202X-E oszcilloszkópokat, hát nekem az a meglátásom hogy a Rigol-ban több az állítási lehetőség, szerintem jobban kivitelezték a kijelzőelrendezést is, nem zavaró a négy csatorna közötti váltás, igaz "csak" 50Mhz-es. Mondjuk az eddigi opcionálisan rendelhető 4db-kiegészítő, 2018 novemberétől hivatalosan ingyen is elérhető, nem kell hackelni. Majd meglátjuk melyik lesz időtállóbb.
Ismerősöm most vett egy Rigol DS1054Z (50MHz/ 1GS/s) akciózva 142ezer Ft-ért, négy opcionális tartozékkal ami eddig csak próbaverzióként volt a szkópon. Lehet hogy jobb vásárt csinált mint én a Siglent 1202X-szkóppal.
Köszi az infót, megrendelem. Igen 150-ezerre gondoltam.
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy új digitális oszcilloszkópot hobbicélra. Olvasgattam itt a fórumot, és nem igazán tudok dönteni. Különálló szkópra gondoltam, értem ezalatt nem pc-re köthető. Max ár amit rászánnék kb 150ft lenne.
Köszönöm mindenkinek az infókat.
Ezek szerint akkor érdemesebb a Hantek 6022BE-től inkább SainSmart DDS120, vagy Instrustar ISDS205A ebben az árkategóriában? Nem nagyon ajánlott vétel a Hantek 6022BE ahogy itt olvasgatom.
Sziasztok.
Pico 2204a vagy hantek 6022be, tudom hogy nem nagy szám, de szerintetek melyikre érdemes áldozni?
Sziasztok.
Valaki ismeri ezt a típust: Voltcraft 1536, érdemes ilyet venni, vagy nagyon gagyi műszer?
Sziasztok.
Szerintetek eg Voltcraft 610 egy csatornás oszcilloszkóp megér 20e-ft? |
Bejelentkezés
Hirdetés |