Fórum témák

» Több friss téma
Fórum
Keresés
Lapozás: OK   1 / 1
(#) devergo74 válasza Inhouse hozzászólására (») Kedd, 20:24
Volt pár darab szkópom, jó látod vettem-eladtam őket, pl:pc-szkópot nem vennék még egyszer, azzal csak a kínlódásom volt, de lehet hogy én voltam hozzá béna.
Kerülöm az összerakható kit szkópokat is "DSO 138 stb.." ilyenekből is próbáltam, de ezek igazi játékok, szerintem.
(#) devergo74 válasza Bakman hozzászólására (») Kedd, 16:26
Melyik Fnirsi típusra gondolsz pontosan?
(#) devergo74 hozzászólása Kedd, 13:19

Hantek DSO2D15

Megnéztem jó pár oszcilloszkópot, visszaolvastam itt a fórumon is ezzel kapcsolatban, és erre a típusra voksolnék: Hantek DSO2D15 a Banggoodon most kb 78e-ft-ért meg lehet vásárolni.
alap mérésekre, de arra is csak ritkán lenne használva "hobbi célra" szerintetek megéri a vétel?
(#) devergo74 válasza Skori hozzászólására (») Máj 28, 2025
Igen, van választék bőven, és utána lehet keresni a kiválasztott típust, más oldalakon.
Köszönöm a linket
Kezdtem örülni, milyen jó árban vannak a készülékek, amikor olvasom, egyéni vásárlóknak fel lett függesztve a rendelés.
120e-ft körül áldoznék rá, ha lehet újonnan.
Majd menetközben kialakul mi lesz a cél, de inkább csak hobbi célokra, mégis legyen ha kell.
Nem sürgős, tudok várni ha van , lesz jó vétel a használt piacon, de ahogy említettem, inkább újonnan vennék.
Köszi az infót, gondoltam hogy ez nagyon kezdő oszcilloszkóp lehet ennyiért.
(#) devergo74 hozzászólása Máj 28, 2025

Oszcilloszkóp

Sziasztok.
Szerintetek egy ilyen oszcilloszkópra, érdemes beruházni: Fnirsi 1014D vagy ez is játék kategória?
(#) devergo74 hozzászólása Szept 21, 2020
Sziasztok!
Kellene valami nem túl drága használható szkóp. nem akarok beruházni nagy összeget oszcilloszkópra, mert elég ritkán van rá szükségem. Volt Siglent szkópom, pont a kihasználatlansága miatt váltam meg tőle. Most ezt nézem :FNIRSI 5012H valakinek valami vélemény róla, használható, vagy ez is felejtős?
(#) devergo74 válasza Ge Lee hozzászólására (») Dec 29, 2019
Eu-ban, és írja hogy nincs vám. Így kb 65e-ft-ből kijön.
(#) devergo74 hozzászólása Dec 29, 2019
Sziasztok!
Owon SDS1102-erről van valakinek valami infója? Ebayen most eléggé jó árban van.
(#) devergo74 válasza Ge Lee hozzászólására (») Dec 25, 2019
Az túl sok volt nekem, csak állt benne a pénzem, mert nem tudtam kihasználni, elhamarkodottan vettem meg.
(#) devergo74 válasza nagym6 hozzászólására (») Dec 25, 2019
Tudnál ajánlani valami konkrétat, mit lenne érdemes venni helyette, ami nem nagyon sokkal drágább?
(#) devergo74 válasza VJ72 hozzászólására (») Dec 25, 2019
Köszi, akkor inkább felejtős.
(#) devergo74 hozzászólása Dec 25, 2019
Sziasztok.
Véleményeteket szeretném kérni egy Siemens D1006-os szkóppal kapcsolatban. Nézegettem a neten, de semmi infót nem találok róla, szerintetek érdemes ilyen típusú szkópra beruházni? Az egyik oldalon találtam, 22e-ft-ért van fent.
(#) devergo74 válasza Ge Lee hozzászólására (») Aug 24, 2019
Köszi az ajánlást, nekem meg is fele az 1-csatornás változat, de 23-körüli árban nem találok. Mondjuk jó lenne megúszni az áfát, vámot stb..., sokan írják itt is a fórumon, hogy a külföldi rendelések elég gyakran fennakadnak a vámon.
(#) devergo74 hozzászólása Aug 24, 2019
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy kis DSO szkópot. Olvasgattam itt a fórumot, és ezekkel a relatív olcsó oszcilloszkóppal kapcsolatban, nem sok jót írnak. Nagyon ritkán van szükségem oszcilloszkópra, ezért nem is akarok beruházni egy drága készülékre, igen tudom azok sokkal jobbak.
Amiket eddig néztem: Dso 138,Dso 150, Dso 211, Dso 212, ezekkel kapcsolatban valakinek valami tapasztalata? Vagy ha tudtok ajánlani kb max"40e-ft"árkategóriában elfogadható hasonló mérettel rendelkező készüléket, azt is szívesen veszem.
(#) devergo74 hozzászólása Feb 28, 2019
Volt lehetőség jobban összehasonlítani a Rigol DS1054Z és Siglent SDS 1202X-E oszcilloszkópokat, hát nekem az a meglátásom hogy a Rigol-ban több az állítási lehetőség, szerintem jobban kivitelezték a kijelzőelrendezést is, nem zavaró a négy csatorna közötti váltás, igaz "csak" 50Mhz-es. Mondjuk az eddigi opcionálisan rendelhető 4db-kiegészítő, 2018 novemberétől hivatalosan ingyen is elérhető, nem kell hackelni. Majd meglátjuk melyik lesz időtállóbb.
(#) devergo74 hozzászólása Feb 26, 2019
Ismerősöm most vett egy Rigol DS1054Z (50MHz/ 1GS/s) akciózva 142ezer Ft-ért, négy opcionális tartozékkal ami eddig csak próbaverzióként volt a szkópon. Lehet hogy jobb vásárt csinált mint én a Siglent 1202X-szkóppal.
(#) devergo74 válasza Ge Lee hozzászólására (») Feb 9, 2019
Köszi az infót, megrendelem. Igen 150-ezerre gondoltam.
(#) devergo74 hozzászólása Feb 9, 2019
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy új digitális oszcilloszkópot hobbicélra. Olvasgattam itt a fórumot, és nem igazán tudok dönteni. Különálló szkópra gondoltam, értem ezalatt nem pc-re köthető. Max ár amit rászánnék kb 150ft lenne.
(#) devergo74 hozzászólása Ápr 5, 2017
Köszönöm mindenkinek az infókat.
Ezek szerint akkor érdemesebb a Hantek 6022BE-től inkább SainSmart DDS120, vagy Instrustar ISDS205A ebben az árkategóriában?
Nem nagyon ajánlott vétel a Hantek 6022BE ahogy itt olvasgatom.
(#) devergo74 hozzászólása Ápr 4, 2017
Sziasztok.
Pico 2204a vagy hantek 6022be, tudom hogy nem nagy szám, de szerintetek melyikre érdemes áldozni?
(#) devergo74 hozzászólása Feb 12, 2017
Sziasztok.
Valaki ismeri ezt a típust: Voltcraft 1536, érdemes ilyet venni, vagy nagyon gagyi műszer?
(#) devergo74 hozzászólása Szept 27, 2016
Sziasztok.
Szerintetek eg Voltcraft 610 egy csatornás oszcilloszkóp megér 20e-ft?
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem