Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Ez milyen alkatrész-készülék?

Témaindító: csaby, idő: Dec 25, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   445 / 1190
(#) kadarist válasza attys71 hozzászólására (») Jan 22, 2013 /

Számít a szín, ez nem vitás. Összeállítottam egy újabb listát: Bővebben: Link
(#) blasz hozzászólása Jan 22, 2013 /

Sziasztok véleményt szeretnék kérniERRŐL
(#) Clyde8821 hozzászólása Jan 22, 2013 /

sziasztok, 6 telefon aksit szeretnek osszekotni hogy egy nagyobb aksit kapjak,na ha mindennel elkeszultem, akkor mennyi arammal tudom tolteni es nem lessz tull sok ha estetol reggelig toltom?kb 3.7v osak,vagy valami kis aram kapcsolas kell e meg?koszonom a segitsegeteket
(#) attys71 válasza kadarist hozzászólására (») Jan 23, 2013 /

Köszönöm a segítséget ! Üdvözlettel.
(#) doni82 hozzászólása Jan 23, 2013 /

üdv mindenkinek.Volnaegy égetően nagy kérdésem,egy keverőböl ki vettem 2db.3-lábas valamit,amit nem tudok azonosítani.
az eggyikre a következők vannak írva: BJ
112.A
F706CL.

A MÁSIK: BJ
112.A
P652.CP.

Szóval szeretném meg tudni,hogy ezeket mivel lehetne helyettesíteni.Előre is köszönöm a választ.Üdv mindenkinek.
(#) Moderátor hozzászólása Clyde8821 hozzászólására (») Jan 23, 2013

Légy szíves, és használd a nagybetű-váltót! (SHIFT) Továbbá légy szíves, a kérdésedet a helyén feltenni.
A hozzászólás módosítva: Jan 23, 2013
(#) Frankye válasza blasz hozzászólására (») Jan 23, 2013 /

Úgy látom, már mindegy.
(#) kadarist válasza doni82 hozzászólására (») Jan 23, 2013 /

Szia!
Mutass egy-két képet az alkatrészekről, mert a kereső tanácstalan.
(#) ttindian hozzászólása Jan 23, 2013 /

es ez??? tud valaki mondani valamit rola??

aj 08.jpg

(#) Moderátor hozzászólása ttindian hozzászólására (») Jan 23, 2013

Teljesítmény-ellenállásnak nézem. (Azért ennél kicsit udvariasabb is lehetnél! Nem is szólva a nagy mondatkezdő betűkről! )
(#) granpa válasza ttindian hozzászólására (») Jan 23, 2013 /

Ahogy 'Frenkye' írja: 1.8 Ohm, a nagy hűtőfelületet nézve, akár 8 Wattos is lehet.A zárójeles részre is figyelj!
(#) tecsa hozzászólása Jan 23, 2013 /

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. A képen látható kis nyelves kapcsolót szeretnék vásárolni. Aminek a nyelve két állású. Az egyik kikapcsolva(lefele), másik természetesen bekapcsolva(felfele), de ebben a helyzetben csak addig maradjon amíg úgy tartom. Annyit már megtudtam a fórumról, hogy ezt a leírásában megtalálom. Nekem ezek szerint OFF - (ON) kapcsolóra van szükségem.

A kérdésem az lenne, hogy a hestore-ban a leírtaknak melyik kapcsolónak felel meg? Amit a hestore ír leírásban, meg az alkatrész katalógusában találok, az teljesen elbizonytalanít. Egyszer már sajnos sikerült rosszat rendelnem.

Segítségeteket előre is köszönöm. Csaba

09010-1.jpg

(#) kadarist válasza tecsa hozzászólására (») Jan 23, 2013 / 1

Szia!
Keresd úgy, hogy visszaálló karos kapcsoló.
(#) kadarist válasza tecsa hozzászólására (») Jan 23, 2013 /

Szerintem neked az ON-(ON) kapcsolású is jó lenne, ha nem, akkor is biztosan lelsz valamilyen megfelelőt, mert a választék nagy.
(#) tecsa válasza kadarist hozzászólására (») Jan 23, 2013 /

Pont a nagy választék zavar össze. Például itt van ez a kapcsoló. A hestore a leírásban azt írja (ON) - OFF - (ON) ami ugye nekem jó is lenne. De az adatlap csak ON - OFF - ON nak jelöli.
(#) kadarist válasza tecsa hozzászólására (») Jan 23, 2013 / 1

Válaszd inkább a TSM sorozatot, azok közül is a (ON) típusokat, mert azok lesznek a visszaállók (momentary). Valószínű, hogy a HEStore-ban elírás történt a típusnál.
(#) tecsa válasza kadarist hozzászólására (») Jan 23, 2013 /

Köszönöm, ez az adatlap már érthetőbb.
(#) tukko hozzászólása Jan 23, 2013 /

Sziasztok!
Lenne néhány alkatrész amiről nem tudom hogy micsoda, de másoknak szerintem nem okoznak nagy fejtörés!
első
második
harmadik (a két középsőre vagyok kíváncsi)
(#) Gabó válasza tukko hozzászólására (») Jan 23, 2013 /

Az első az egy 6mhzes kvarc a harmadikon meg szerintem két smd kondi van. A második az vagy tranzisztor vagy fet. Pontosan beazonosítani a ráírt adat alapján lehet.
(#) _vl_ válasza tukko hozzászólására (») Jan 23, 2013 /

kL3: BAT54C
(#) nagzso hozzászólása Jan 24, 2013 /

Sziasztok!
Egy Logitech M505-ös egér Unifying Receiver-jében található alkatrész értékere lennék kíváncsi. Az L2 tekercs típusa érdekelne. 2.4GHz-en kommunikál az eszköz. Itt a kép.
Előre is köszönöm a segítséget.
(#) ttindian válasza granpa hozzászólására (») Jan 24, 2013 /

koszi , de nem , valami nem stimel , 2.7ohm-ot merek a labain
(#) blackdog válasza ttindian hozzászólására (») Jan 24, 2013 /

Márpedig az 1,8 ohm teljesítmény ellenállás.
A mérési eltérés lehet a műszered mérési hibája vagy "megnyúlt" az ellenállás.
(#) granpa válasza ttindian hozzászólására (») Jan 24, 2013 /

Ha pontosan tudod mérni, akkor megnyúlt. Mérd meg melegen (tedd áramkörbe).
(#) ttindian válasza ttindian hozzászólására (») Jan 24, 2013 /

na turkaltam , itt ott , es talatam egy konyvecsket , IC atlasz, mar 700 FT-ert megkaphato a neten , (persze nekem nincs elerhetosegem , d ez van), Bod Péter Megyei Könyvtár, feltve orzott leveltaraban talatam ra , szinte erintetlen alapotban, bemutatok 1-2 oldalt
(#) blackdog válasza ttindian hozzászólására (») Jan 24, 2013 /

Szép.
Nekem van IC és tranzisztor atlaszom. Egy fórumtárs kidobta volna én inkább elhoztam. Amit linkeltél az is közte van. Szinte érintetlen állapotban. Viszont az internet miatt nem forgatom őket.
[off] Ismered a SHIFT gombot? Ékezetek?
Nem értem, hogy a net szlenget miért kellene hétköznapi nyelvként elfogadni. Csak lustaság semmi más.
(#) ttindian válasza blackdog hozzászólására (») Jan 24, 2013 /

elenoriztem a meromuszert ,,1 ohm-os ellenalas az a meromuszeren is anyi, a 2 ohmos, 5%-kos , 2.01 ohm, tehat az jo.

koszi a faradsagotkat, de nekem nincs anyi jartasagom az elektronikaban hogy tesztelni tudjam , meg egyszer koszi
(#) Moderátor hozzászólása ttindian hozzászólására (») Jan 25, 2013

A mondateleji nagy kezdőbetűkön kívül, jó lenne, ha ékezeteket is használnál. Köszi.
(#) Moderátor hozzászólása ttindian hozzászólására (») Jan 25, 2013

Ezt a hozzászólást teljesen felesleges volt ide írnod! Szó nincs semmiféle előítéletről, nem kell mindjárt farkast kiáltani, ha egy szőrszálat látsz, ez már üldözési mánia. A mondateleji nagy kezdőbetűk alkalmazása mellett hasznos, ha az ékezetes betűket is használod.* Nem egy külhoni magyar fórumtárs van, akik úgyszintén képesek használni, akár berögződés ez Nálad, akár nem! (Tudom, mi az indokod, de ez egy nívós, szakmai fórum, ahol vannak bizonyos elvárások a fórumozókkal szemben.)

* "Fokabel" Szerinted mi lehet ez? Főkábel, vagy fókabél?! Ugye, hogy nem mindegy?!
A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2013
(#) ttindian válasza (») Jan 25, 2013 /

Szo sincs , 1 szorszalrol, csak a tegnap 3-an tamadtatok meg, mar szazszor leirtam a probemam, itt ezen a forumon, meg mindig el lehet olvasni, Normalis hogy kiborulok idonkent, mivel-hogy, en megertelek , igazatok van , ronda , nehezen ertheto ekezetek nelkul, de ti nem ertitek meg a problemam , en agykarosult , ti ugymond okos emberek. Valahogy ugy kepzeljetek el a beszolasotokat , mindha belerugnatok csoportosan egy tolokocsiba szorult emberbe.

A gepem 17 eves, es a bilentyuzet nem magyar, igy is hoszu percekbe telik egy mondat megirasa , ahoz hogy megkeresem az a" betut meg tobb idobe, azt meg hogy hova kelene hoszu o", u", i"-t, dupla ll,ssz,tt-t irjak arra vegkep nem emlekszem.

Sajnalom a tegnapi beszolasomat, egy torzsgyokeres szokimondo,paraszt es meg ra"adasul agyalagyult szekely vagyok,

udv istva"n

ui: 31 percbe telett ezt megirjam
Következő: »»   445 / 1190
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem