Fórum témák
» Több friss téma |
Számít a szín, ez nem vitás. Összeállítottam egy újabb listát: Bővebben: Link
sziasztok, 6 telefon aksit szeretnek osszekotni hogy egy nagyobb aksit kapjak,na ha mindennel elkeszultem, akkor mennyi arammal tudom tolteni es nem lessz tull sok ha estetol reggelig toltom?kb 3.7v osak,vagy valami kis aram kapcsolas kell e meg?koszonom a segitsegeteket
üdv mindenkinek.Volnaegy égetően nagy kérdésem,egy keverőböl ki vettem 2db.3-lábas valamit,amit nem tudok azonosítani.
az eggyikre a következők vannak írva: BJ 112.A F706CL. A MÁSIK: BJ 112.A P652.CP. Szóval szeretném meg tudni,hogy ezeket mivel lehetne helyettesíteni.Előre is köszönöm a választ.Üdv mindenkinek.
Légy szíves, és használd a nagybetű-váltót! (SHIFT) Továbbá légy szíves, a kérdésedet a helyén feltenni.
A hozzászólás módosítva: Jan 23, 2013
Szia!
Mutass egy-két képet az alkatrészekről, mert a kereső tanácstalan.
Teljesítmény-ellenállásnak nézem. (Azért ennél kicsit udvariasabb is lehetnél! Nem is szólva a nagy mondatkezdő betűkről!
![]()
Ahogy 'Frenkye' írja: 1.8 Ohm, a nagy hűtőfelületet nézve, akár 8 Wattos is lehet.A zárójeles részre is figyelj!
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A képen látható kis nyelves kapcsolót szeretnék vásárolni. Aminek a nyelve két állású. Az egyik kikapcsolva(lefele), másik természetesen bekapcsolva(felfele), de ebben a helyzetben csak addig maradjon amíg úgy tartom. Annyit már megtudtam a fórumról, hogy ezt a leírásában megtalálom. Nekem ezek szerint OFF - (ON) kapcsolóra van szükségem. A kérdésem az lenne, hogy a hestore-ban a leírtaknak melyik kapcsolónak felel meg? Amit a hestore ír leírásban, meg az alkatrész katalógusában találok, az teljesen elbizonytalanít. Egyszer már sajnos sikerült rosszat rendelnem. Segítségeteket előre is köszönöm. Csaba A hozzászólás módosítva: Jan 23, 2013
Szia!
Keresd úgy, hogy visszaálló karos kapcsoló.
Szerintem neked az ON-(ON) kapcsolású is jó lenne, ha nem, akkor is biztosan lelsz valamilyen megfelelőt, mert a választék nagy.
Pont a nagy választék zavar össze. Például itt van ez a kapcsoló. A hestore a leírásban azt írja (ON) - OFF - (ON) ami ugye nekem jó is lenne. De az adatlap csak ON - OFF - ON nak jelöli.
Válaszd inkább a TSM sorozatot, azok közül is a (ON) típusokat, mert azok lesznek a visszaállók (momentary). Valószínű, hogy a HEStore-ban elírás történt a típusnál.
Az első az egy 6mhzes kvarc a harmadikon meg szerintem két smd kondi van. A második az vagy tranzisztor vagy fet. Pontosan beazonosítani a ráírt adat alapján lehet.
Sziasztok!
Egy Logitech M505-ös egér Unifying Receiver-jében található alkatrész értékere lennék kíváncsi. Az L2 tekercs típusa érdekelne. 2.4GHz-en kommunikál az eszköz. Itt a kép. Előre is köszönöm a segítséget.
koszi , de nem , valami nem stimel , 2.7ohm-ot merek a labain
Márpedig az 1,8 ohm teljesítmény ellenállás.
A mérési eltérés lehet a műszered mérési hibája vagy "megnyúlt" az ellenállás.
Ha pontosan tudod mérni, akkor megnyúlt. Mérd meg melegen (tedd áramkörbe).
na turkaltam , itt ott , es talatam egy konyvecsket , IC atlasz, mar 700 FT-ert megkaphato a neten , (persze nekem nincs elerhetosegem , d ez van), Bod Péter Megyei Könyvtár, feltve orzott leveltaraban talatam ra , szinte erintetlen alapotban, bemutatok 1-2 oldalt
Szép.
Nekem van IC és tranzisztor atlaszom. Egy fórumtárs kidobta volna én inkább elhoztam. Amit linkeltél az is közte van. Szinte érintetlen állapotban. Viszont az internet miatt nem forgatom őket. ![]() [off] Ismered a SHIFT gombot? Ékezetek? Nem értem, hogy a net szlenget miért kellene hétköznapi nyelvként elfogadni. Csak lustaság semmi más. ![]()
elenoriztem a meromuszert ,,1 ohm-os ellenalas az a meromuszeren is anyi, a 2 ohmos, 5%-kos , 2.01 ohm, tehat az jo.
koszi a faradsagotkat, de nekem nincs anyi jartasagom az elektronikaban hogy tesztelni tudjam , meg egyszer koszi
A mondateleji nagy kezdőbetűkön kívül, jó lenne, ha ékezeteket is használnál. Köszi.
Ezt a hozzászólást teljesen felesleges volt ide írnod! Szó nincs semmiféle előítéletről, nem kell mindjárt farkast kiáltani, ha egy szőrszálat látsz, ez már üldözési mánia. A mondateleji nagy kezdőbetűk alkalmazása mellett hasznos, ha az ékezetes betűket is használod.* Nem egy külhoni magyar fórumtárs van, akik úgyszintén képesek használni, akár berögződés ez Nálad, akár nem! (Tudom, mi az indokod, de ez egy nívós, szakmai fórum, ahol vannak bizonyos elvárások a fórumozókkal szemben.)
* "Fokabel" Szerinted mi lehet ez? Főkábel, vagy fókabél?! Ugye, hogy nem mindegy?! A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2013
Szo sincs , 1 szorszalrol, csak a tegnap 3-an tamadtatok meg, mar szazszor leirtam a probemam, itt ezen a forumon, meg mindig el lehet olvasni, Normalis hogy kiborulok idonkent, mivel-hogy, en megertelek , igazatok van , ronda , nehezen ertheto ekezetek nelkul, de ti nem ertitek meg a problemam , en agykarosult , ti ugymond okos emberek. Valahogy ugy kepzeljetek el a beszolasotokat , mindha belerugnatok csoportosan egy tolokocsiba szorult emberbe.
A gepem 17 eves, es a bilentyuzet nem magyar, igy is hoszu percekbe telik egy mondat megirasa , ahoz hogy megkeresem az a" betut meg tobb idobe, azt meg hogy hova kelene hoszu o", u", i"-t, dupla ll,ssz,tt-t irjak arra vegkep nem emlekszem. Sajnalom a tegnapi beszolasomat, egy torzsgyokeres szokimondo,paraszt es meg ra"adasul agyalagyult szekely vagyok, udv istva"n ui: 31 percbe telett ezt megirjam |
Bejelentkezés
Hirdetés |