Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Golf IV elektronika
 
Témaindító: Tomszy, idő: Jún 28, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   3 / 48
(#) lanti válasza laca20 hozzászólására (») Dec 19, 2009 /
 
Szerintem is lehet hogy a riasztó ki volt kapcsolva vagy valahogy kikötve de a tapi alatt visszakötötted vagy megmozgattál valamit. Indul a kocsi?
(#) laca20 hozzászólása Dec 19, 2009 /
 
Az autó hibátlanul indul minden működik! Igen az akkut kikötöttem a generátor leszedésénél és a saru visszarakásának pillanatában indult el az egész villogás!
Valószínű aktivizálódott a riasztó vagy fogalmam sincs, csak az a helyzet hogy nincs hozzá semmilyen vezérlésem, távvezérlő vagy valami, és nem tudom kinyomni a szemét!

Szóval valószínű ki kellene kötni vagy vagy valahogy ismét alvó állapotába helyezni ugyanis nincs rá szükségem, eddig is megvoltam vinnyogás nélkül!

Csak ehhez már nem értek, hol találom egyáltalán vagy merre tapogatózzak! Egy kis help jól jönne a riasztó kiheréléséhez!!

Köszi
(#) Multiplex válasza laca20 hozzászólására (») Dec 20, 2009 /
 
A riasztó sok felé lehet, de valószínűleg a kormányburkolat alatt kötöttek rá a gyújtás, villogó kábelekre. Szigszalagozott vagy zsugurcsövezett kötést keress.
(#) bohmdaniel hozzászólása Jan 18, 2010 /
 
Sziasztok!!

Lenne néhány kérdésem Golf ügyben.
.. az elejéről... a vezetőoldali ajtón nem világított a lámpa, amikor kinyitod, majd megtudtam, hogy rossz a zárban a mikrokapcsoló, ezért nyomja vissza a gombot is, mikor belülről lezárom. Időközben úgy jártam, hogy bezártam (gyári bicskakulcs, gyári riasztó) és nem nyílt ki. Kicserélték a kulcsban az elemet, xde így sem volt jó, majd a villamosságiszerelő azt mondta, hogy a laptop nem tud kommunikálni a comfort egységgel (ami az utastér-elektronikát vezérli)

Tudtok valamit, aki tud segíteni, jelezzétek.
Köszönöm!
(#) akos70 válasza bohmdaniel hozzászólására (») Jan 18, 2010 /
 
Ha megvan a hiba, miért nem javitjátok ki?
(#) lanti hozzászólása Márc 27, 2010 / 1
 
Egyik napról a másikra elkezdett nem felkapcsolni a csomagtér világítás ,azt égő jó! Mi lehet a hiba ? A kapcsolóját hol találom ? Valamint a csomagtérajtón az ütközőt hogyan lehet állítani ? Azt ami két oldalon derékmagasságban van , nem a legjobb valami mert érdekesen nyílik ?!
(#) Csumi99 hozzászólása Máj 14, 2010 /
 
Sziasztok.
Van egy 2001-es évjáratú IV-es Golfom. Az a problémám, hogy nem világít a bal első oldalindex. Megmértem, nincs is ott feszültség. Az összes többi index lámpa világít. A biztosíték jó. Valószínű hogy beázott. Tudnátok ebben segíteni? Előre is köszönöm.
(#) lanti válasza Csumi99 hozzászólására (») Máj 14, 2010 /
 
Szia! Az enyémnek az volt a gondja hogy a vezeték ami ráment az égő foglaltra eloxidálódott! Kihúzkodtam a foglalatot le a vezetéket kapargálás majd összedug és jó! Utána egy kis szilikonzsírral lekentem a csatit, hogy annyira ne rozsdásodjon és azóta is jó, ez 1 éve volt.
(#) Csumi99 hozzászólása Máj 14, 2010 /
 
Szia.
Köszi szépen választ, megpróbálom.
(#) lanti hozzászólása Jún 15, 2010 /
 
Üdv Mesterek!
NEm golf de elektromos a gond van egy 2006 os Ford tranzitunk aminek világít az ABS visszajelzője és nem alszik el . A kocsin a két első kerék lett leszedve majd bakon kipörgetve hogy üt-e ezután jött a hiba az abs-el a jeladókat mértem nem szakadtak a csatik is jónak tűnnek mi lehet a gond ?
(#) akos70 válasza lanti hozzászólására (») Jún 16, 2010 /
 
Ugyanazok a gumik kerültek vissza?
A jeladónál a fogazott tárcsát meg kellene tisztítani.
(#) lanti válasza akos70 hozzászólására (») Jún 16, 2010 /
 
Át lettek forgatva mert valamiért tojásosra koptak /nem tudja valaki mért lehet ez ?/és a hátsó került előre.
A kocsinak az egyik fele karambolos volt látszik hogy új a jeladó is . Azóta mentünk 50 km -t és kb a 3. km-nél elaludt a lámpa remélem nem kell mást foglalkozni vele.
(#) Golf25 hozzászólása Júl 10, 2010 /
 
Sziasztok,

4es golfom van és az autóm távirányítóját beleejtettem a vízbe. nem tudom azóta az autót kinyitni, mi ilyenkor a teendő? Ha kiszárad elképzelhető hogy működni fog vagy teljes zár csere szükséges? Másképp nem nyitható az autó...

köszi
egy elkeseredett lány
(#) timea60 válasza Golf25 hozzászólására (») Júl 10, 2010 /
 
Szia. Az elemet vedd ki belőle, ha még nem vetted ki, mert így az elektronika megmaradhat épp állapotban, hajszírítóval vagy a napon szárítsd ki és ha szerencséd van működni fog, de lehet, hogy kell egy új elem!
(#) lanti válasza Golf25 hozzászólására (») Júl 10, 2010 /
 
Igy van !! ellem ki mihamarabb és ha jobb ötleted nincs akkor a sarki GSM üzletben kitisztítják neked utána újra jó lesz!
(#) toroid hozzászólása Nov 18, 2010 /
 
Sziasztok!

Van egy 98-as évjáratú IV Golfom, a zár nem távirányítós.
A gond az vele, hogy nem mindig nyitja, illetve zárja az egész ajtót a bal ajtóról nyitva vagy zárva.
A jobb oldali ajtóról tökéletesen működik.
Ha van valami ötletetek, hogy ez mitől van akkor kérlek írjatok.

Köszönöm.
(#) zolika60 válasza toroid hozzászólására (») Nov 18, 2010 /
 
Gondolom, a baloldali ajtózárban lehet hibás a mikrokapcsoló.
(#) zharta hozzászólása Nov 18, 2010 /
 
Sziasztok

Van egy 1999-es IV-es Golfom 1.4-es három ajtós központi zár elektromos ablakok.

kérdés 1 gyárilag nincsen távírányító, de én vettem egyet azt szeretném bekötni valaki meg tudja mondani hol van a vezérlö egység? Vezérli a zárat és az ablakot is.

kérdés 2 negatív vagy pozitiv vezérlésü a központi zár?

kérdés 3 nem világit a belsö világitásom amikor kinyitom az ajtokat, és az ajtókban lévö kis lámpák sem világitanak nyitaskor
a biztositékok jók ellenöriztem
(#) toroid válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 19, 2010 /
 
Koszonom a gyors valaszt.

Ma a kovetkezot tapasztaltam: Mind a ket ajtorol nyit es zar rendesen; be zarta de nem nyitotta a csomagtarto ajtot.

Valami elektronikai hiba lehet? Koszonom.
(#) lanti válasza toroid hozzászólására (») Nov 19, 2010 /
 
Akkor fordult elő az én Golfommal hasonló, mikor a hátsó ablakmosó elkezdett folyatni és pont a zárba folyt bele amitől eloxidálódott a kapcsoló és maga a hengerbetét is ezért egyszer mikor kulccsal nyitottam ki utána nem szárt le a zár mert rossz állásban volt a henger.
(#) attrax válasza zharta hozzászólására (») Nov 19, 2010 /
 
Hello én csak azt tudom hogy az ajtóban (bal1)van egy nagy fekete doboz ami a központi zár elektronika.Az hogy nem világít abelső vil.az lehet ugye izzó de valószínűbb hogy az ajtóban lévő mikrokapcsolók forrasztása hibás ami gyakori hiba VW-nél.Dobok egy linket azt lesd meg!
CsaoBővebben: Link
(#) VIM válasza zharta hozzászólására (») Nov 19, 2010 /
 
Szia!
Most csak két gyári rajzra futja tőlem.
(#) VIM válasza VIM hozzászólására (») Nov 19, 2010 /
 
És ami még segíthet, mert ezen a rajzon több is látszik, mint a részegységek.

wd_g4_99.pdf
    
(#) timea60 hozzászólása Nov 20, 2010 /
 
Sziasztok! Nekem a 2001-es kiadású Golf 4 (1,6) hátsó ablaktörlője nem egy. A vizet kispricceli az ablaküvegre csak a törlési funkció nem működik. Mit érdemes megnézni? Biztosíték, kábeltörés, ... esetleg még mi jön szóba ?
(#) timea60 hozzászólása Nov 20, 2010 /
 
Még egy kérdés. Az ablakemelő a bal hátső ajtónál nem működik, csak motor hangját hallom, hogy dolgozik, de az ablaküveget nem viszi. Mit nézzek meg ezügyben ?
(#) akos70 válasza timea60 hozzászólására (») Nov 20, 2010 /
 
Először a vezetékeket nézném meg a kaszni és az ajtó között a gumiharmonikában, a nyitogatástól hajlamos eltörni. Ha ez rendben, akkor talán összerohadt a motor kihajtása.
Az ablakemelőnél meg valószínűleg elszakadt a bovden.
(#) zolika60 válasza akos70 hozzászólására (») Nov 20, 2010 /
 
Leginkább a motor szokott megszorulni, az ablaktörő tengelyénél. Ha pedig a bovden lenne elszakadva, leesne az ablak. Inkább a meghajtó fogaskerékről mentek le a fogak.
(#) akos70 válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 20, 2010 /
 
1. erre céloztam én is
2. igaz!
(#) timea60 hozzászólása Nov 20, 2010 /
 
A gumi harmonikában a kábel nincs eltörve, de kereem a hibát tovább. Az ablaktörlőnél valóban az üveg sűrűn le is csúszik miközben hallani, hogy megy az ablaktörlő motor. Köszönöm a tanácsokat. Még egy kérdés hogyan lehet a hátsó ajtóról a burkolatkárpitot leszedni, úgy, hogy vissza is tudjam rakni. Szóval törés mentesen szeretném leszedni.
(#) toroid hozzászólása Dec 9, 2010 /
 
Sziasztok!

Az lenne a kerdesem, hogy miert nem gyul fel a benti vilagitas ha a bal hatso ajtot nyitom ki? A tobbi ajtot nyitva felgyulnak.

Ja es a csomagtartoban levo lampa sem gyul fel mar vagy ket hete.

Valaszotokat elore is koszonom.
Következő: »»   3 / 48
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem