Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Lassan itt a karácsony és arra gondoltam csinálok egy egyszerű Asztali díszt!
![]() ![]()
Sziasztok!
Igaz amit én csináltam, az nem igazán ide tartozik, de ha elektrónika nem lenne, akkor nem jöhetett volna létre ![]() Szóval még tavaly Karácsonyra készítettem egy kis mixet, amit most megosztanék veletek, így kívánok minden kedves Hobbielektronikásnak egy nagyon Boldog Karácsonyt! MIX
szia a karácsony fának a rajzát tedd már fel kösz
Tessék
![]() ![]() ![]()
A png fájl hibás volt, töröltem. Tedd fel újra!
Oké Értettem, Ezer Bocs. :yes:
Milyen technikával készült?
Szia!
Nagyon jól néz ki a lámpa, az oldalát miből csináltad?
Itt van lámpáról egy belső kép, a keret fa, az oldala pedig tapéta. Jó sokat kellett keresgetnem, mire találtam ilyet, mert a legtöbb annyira vastag, hogy nem megy át a fény rajta, viszont evvel az volt a szerencsém, hogy a virágmotivumok vonalainál csak maga a szín van, tehát a papír van színezve és nincs ott az a plusz vastagság
![]() ![]()
Hát ha a keretre vagy kíváncsi, az alsó és felső rész, négyzet alakú, a végük 45 fokba le van vágva, majd összeragasztottam. A 4 függőleges rúd pedig be van fatiplizve alul, fölül ebbe a keretbe, plusz még fém sarokmerevítő is van csavarozva, minden derékszögnél. A tapétát meg szintén felragasztottam. Remélem segítettem.
Viszont annyira meglepett, hogy ilyen jó lett, hogy azon is gondolkodtam, hogy oda se adom ![]() ![]() ![]()
Ha már a lámpáknál tartunk,én 1978-ban készítettem egy csillárt ami egy nagyon régi luszter (nem tudom jól írom e) lámpa darabjainak felhasználásával lett megalkotva s nem rég felújítottam,foglalat,vezeték csere és festés.Most Bpesten ontja a fényt a leányom lakásában.
Hát igen,de legalább addig nem "unatkozik" leánygyermekem,míg ezen jártatja a tollas porolót
![]()
Ma elkészült a pickit 2 klónom és a hozzá való adapter
![]() És ha már karácsony, akkor csináltam két kis villogót, hogy szebb legyen az ünnep ![]() ![]()
Esetleg kapcsolást meg tudod mutatni kiváncsi lettem aszitem pic-es
![]()
Szép lett . Grat
![]()
Köszönöm szépen! Tessék a videó
![]() Ha így pic nélkül is érdekel valakit, felrakom a nyáktervet is ![]() ![]()
Jó lett, tetszik. Lehet csinálok egyet én is, csak a villogási sorrenden fogok változtatni.
Részemre a tapéta volt a kulcsszó. Azt gondoltam elsőre, hogy saját motívumokat vágtál ki, mondjuk pauszra ragasztott fekete tapétából és azt nem értettem hogy nem vágtad át mindkét réteget...
Kapott egy kis átalakítást a Li-polymer töltő. Feltornáztuk 1A a töltőáramot, és kapott egy szép Bordát!
![]()
Sziasztok!
Elkészült a két EAG AE110-es csöves erősítőm felújítása. Elég régen belekezdtem már, de valami mindig közbejött, így lassan tudtam befejezni. A legnagyobb problémát a hálózati trafó okozta, mivel az erősítő felújítása után kiderült, hogy mindkettő menetzárlatos. ![]() Néhány kép a felújításról: Képek
Ez igen! Mint a gyári, nagyon szép lett gratulálok
![]()
Én is gratulálok, gyönyörűek lettek!
Nagyon szépek, de valami jellegzetességet hagyhattál volna rajta, hogy rá lehessen ismerni :hide:
Istenem,de gyönyörű!
Olyan boldogan néztem meg a képeket mintha a sajátom lenne a készülék páros.Az,hogy gratulálok,elismerésnek kevés. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |