Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Ki mit épített?

Témaindító: Dióda, idő: Jan 26, 2006
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma. Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Lapozás: OK   838 / 1697
(#) Mybuster hozzászólása Dec 21, 2011 /

Lassan itt a karácsony és arra gondoltam csinálok egy egyszerű Asztali díszt! Nem a legszebb majd lesz jobb is Bővebben: Link
(#) set68i hozzászólása Dec 21, 2011 /

Sziasztok!
Igaz amit én csináltam, az nem igazán ide tartozik, de ha elektrónika nem lenne, akkor nem jöhetett volna létre
Szóval még tavaly Karácsonyra készítettem egy kis mixet, amit most megosztanék veletek, így kívánok minden kedves Hobbielektronikásnak egy nagyon Boldog Karácsonyt!

MIX
(#) fúró válasza Mybuster hozzászólására (») Dec 22, 2011 /

szia a karácsony fának a rajzát tedd már fel kösz
(#) Mybuster válasza fúró hozzászólására (») Dec 22, 2011 /

Tessék egyszerű kapcsolás Ezt alakítottam át!
(#) Moderátor hozzászólása Mybuster hozzászólására (») Dec 22, 2011

A png fájl hibás volt, töröltem. Tedd fel újra!
(#) Mybuster válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 22, 2011 /

Oké Értettem, Ezer Bocs. :yes:
(#) Mybuster válasza fúró hozzászólására (») Dec 22, 2011 /

Itt Található a Kapcsolás.

Névtelen.jpg

(#) albinolynx válasza DJmike hozzászólására (») Dec 22, 2011 /

Milyen technikával készült?
(#) Zsolt32 válasza DJmike hozzászólására (») Dec 22, 2011 /

Szia!
Nagyon jól néz ki a lámpa, az oldalát miből csináltad?
(#) DJmike válasza Zsolt32 hozzászólására (») Dec 22, 2011 /

Itt van lámpáról egy belső kép, a keret fa, az oldala pedig tapéta. Jó sokat kellett keresgetnem, mire találtam ilyet, mert a legtöbb annyira vastag, hogy nem megy át a fény rajta, viszont evvel az volt a szerencsém, hogy a virágmotivumok vonalainál csak maga a szín van, tehát a papír van színezve és nincs ott az a plusz vastagság Ja és találtam elég jó lábkapcsolót, szóval az is megoldodott így 5 ezerből megvolt az egész
(#) DJmike válasza albinolynx hozzászólására (») Dec 22, 2011 /

Hát ha a keretre vagy kíváncsi, az alsó és felső rész, négyzet alakú, a végük 45 fokba le van vágva, majd összeragasztottam. A 4 függőleges rúd pedig be van fatiplizve alul, fölül ebbe a keretbe, plusz még fém sarokmerevítő is van csavarozva, minden derékszögnél. A tapétát meg szintén felragasztottam. Remélem segítettem.
Viszont annyira meglepett, hogy ilyen jó lett, hogy azon is gondolkodtam, hogy oda se adom
(#) erdgab hozzászólása Dec 22, 2011 /

Ha már a lámpáknál tartunk,én 1978-ban készítettem egy csillárt ami egy nagyon régi luszter (nem tudom jól írom e) lámpa darabjainak felhasználásával lett megalkotva s nem rég felújítottam,foglalat,vezeték csere és festés.Most Bpesten ontja a fényt a leányom lakásában.

P1010001.JPG

(#) erdgab válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 22, 2011 /

Hát igen,de legalább addig nem "unatkozik" leánygyermekem,míg ezen jártatja a tollas porolót .
(#) pepe091 hozzászólása Dec 22, 2011 /

Ma elkészült a pickit 2 klónom és a hozzá való adapter ))

És ha már karácsony, akkor csináltam két kis villogót, hogy szebb legyen az ünnep Kellemes ünnepeket!
(#) morzsa15 válasza pepe091 hozzászólására (») Dec 22, 2011 /

Szép 629-es pic hajtja ugye?:9
(#) pepe091 válasza morzsa15 hozzászólására (») Dec 22, 2011 /

Nem, egy hihetetlen egyszerű 555
(#) morzsa15 válasza pepe091 hozzászólására (») Dec 22, 2011 /

Esetleg kapcsolást meg tudod mutatni kiváncsi lettem aszitem pic-es
(#) Mybuster válasza pepe091 hozzászólására (») Dec 22, 2011 /

Szép lett . Grat Esetleg egy Vidi róla?
(#) pepe091 válasza Mybuster hozzászólására (») Dec 22, 2011 /

Köszönöm szépen! Tessék a videó
Ha így pic nélkül is érdekel valakit, felrakom a nyáktervet is Nagyon egyszerű, kezdőknek kiváló forrasztási gyakorlat

MOV_0155.mp4

(#) HA3GX válasza pepe091 hozzászólására (») Dec 22, 2011 /

Jó lett, tetszik. Lehet csinálok egyet én is, csak a villogási sorrenden fogok változtatni.
(#) pepe091 válasza HA3GX hozzászólására (») Dec 22, 2011 /

Köszönöm, sok siekert hozzá!
(#) albinolynx válasza DJmike hozzászólására (») Dec 22, 2011 /

Részemre a tapéta volt a kulcsszó. Azt gondoltam elsőre, hogy saját motívumokat vágtál ki, mondjuk pauszra ragasztott fekete tapétából és azt nem értettem hogy nem vágtad át mindkét réteget...
(#) Mybuster válasza pepe091 hozzászólására (») Dec 23, 2011 /

Kösz!
(#) Mybuster hozzászólása Dec 23, 2011 /

Kapott egy kis átalakítást a Li-polymer töltő. Feltornáztuk 1A a töltőáramot, és kapott egy szép Bordát!
(#) 18david18 hozzászólása Dec 23, 2011 /

Sziasztok!
Elkészült a két EAG AE110-es csöves erősítőm felújítása. Elég régen belekezdtem már, de valami mindig közbejött, így lassan tudtam befejezni. A legnagyobb problémát a hálózati trafó okozta, mivel az erősítő felújítása után kiderült, hogy mindkettő menetzárlatos. Üzemelt, csak nagyon melegedett. Így azok újratekerésre kerültek. Az erősítők elektronikája egyébként teljesen fel lett újítva. Új csatoló, illetve puffer kondikat kaptak. Az előfok is át lett alakítva, így mégszebb a hangja, és a felesleges brummtól teljesen megszabadult. A belső után a külső felújítása jött. Törekedtem, hogy egyformán nézzenek ki. Három réteg matt fekete festékkel fújtam le, és készítettem egy kis táblát az elejére, hogy feldobja kicsit a külsejét. A régi izzós bekapcsolás visszajelzőt pedig LED-esre alakítottam. Tudom nem igazán "Ki mit épített?" ez inkább csak felújítás volt, kissé egyedi módon, de azért megosztottam veletek!
Néhány kép a felújításról:
Képek
(#) roland0327 válasza 18david18 hozzászólására (») Dec 23, 2011 /

Ez igen! Mint a gyári, nagyon szép lett gratulálok
(#) geri303 válasza 18david18 hozzászólására (») Dec 23, 2011 /

Én is gratulálok, gyönyörűek lettek!
(#) klemo86 válasza 18david18 hozzászólására (») Dec 23, 2011 /

Nagyon szépek, de valami jellegzetességet hagyhattál volna rajta, hogy rá lehessen ismerni :hide:
(#) erdgab válasza 18david18 hozzászólására (») Dec 23, 2011 /

Istenem,de gyönyörű!
Olyan boldogan néztem meg a képeket mintha a sajátom lenne a készülék páros.Az,hogy gratulálok,elismerésnek kevés.
(#) 18david18 hozzászólása Dec 23, 2011 /

Köszönöm az elismeréseket! Volt vele munka bőven, jónéhány munkaóra benne van. Jelenleg is a két B&W DM570-es hangfalaimon hallgatom őket. Nagyszerű hangjuk van, egy élmény velük zenét hallgatni.
Következő: »»   838 / 1697
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem