Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Winchester...
A '90-es években megjelent a piacon egy samsung winyó. Annyira sz@r volt, hogy talán nem is volt példány, ami megérte volna a gar végét. (De inkább csak 2-3 hónap...) A rossz tapasztalat miatt nem is mertem ránézni sem a nem régen (4-5 éve?) megjelent samsungokra, - csak a WD és Maxtor -ban bíztam. (A seagetek szintén nem jöttek be.) Aztán felvilágosított valaki, hogy ez nem ugyanaz a samsung, mert felvásároltak valami akármit és rettentően jók. Kipróbáltam. Azóta legalább 200 db-ot szereltem be, és még egyet (egyetlen egyet!) sem kellett cserélnem az elmúlt 4 évben. (Pedig egyet elejtettem szállításkor a betonra, és az elkülönítés ellenére összeszereléskor bekeveredett a többi közé.) Többnyire RAID 5 -ös felállásban dolgoznak, napi 24 órás szerver gépek.
Az elmúlt egy hónapban 6 db gépet hoztak nekem amiben a vinyó kilehelte a lelkét, mind Maxtor volt. kb 2-3 évesek.
Az írásomból talán látod, hogy cca,. 4 éve nem használom őket. Másról meg nincs tapasztalatom, én csak a tőlem származó gépekkel foglalkozom
észrevettem, hogy irtad, cask gondolom én is megosztom a véleményemet a vincsikről. Nekem eddig a Samsung az ami bevállt, az egyik 80GB-os kb most 6 éves, és még működik, bár a tápcsatlakozó kicsit már kontakthibás, a másik 3éves 160GB-os az is kifogástalan.
Fiam is Samsung vinyóval nyomul, én megfogadtam, hogy Samsung terméket nem veszek többet olyat, amiben mozgó alkatrész van. Én eddig mindennel megjártam. Biztos allergiásak rám...
A samsung vinyót is én vettem magamnak, aztán odaadtam a gyereknek, nála már 3 éve megy, 160-as. Nálam már meghalt volna valószínűleg. Kipurcant a DVD-író, asztali DVD, minihifi, stb. Az mp4 lejátszóm az nagyon jó, az is samu, de ugye abban nem mozog más, csak az elektronok... Nekem egy 40-es 8 éves maxtor vinyóm van, 6 évig rendszerlemez volt, 2 éve nyugdíjaztam, 'raktárlemez' lett, azon tárolom az elektronikával kapcsolatos dolgaimat. Még bírja, és szinte zajtalan...
Ehh, Matyikém Téged is megfertőzött...szóvicc-hegyek vannak, tisztelt hölgyeim és uraim, kedves barátaim...
Áhhh... Én antimegfertőzhetetlenségemben a szenzitív hiperkommunikatív receptoraim által nativus infrunitus vagyok.
BOLONDOK NAPJA van.
Ma nem lehet warnokat adni a modiknak? (Pedig milyen jó lenne.)
Mjad mindjárt Te kapsz, rögtön kettőt... :hehe:
Akkor Isten éltessen sokáig, eme napod alkalmával!
Olyan még úgysem volt.
(Egyábként van valami szankció, hogy mi után tiltanak ki az oldalról? Mert ha nem warnfüggő, akkor kérek vagy 3-at.) Mivel még csak egyet kaptam nagyon rég és azt sem értettem hogy miért.
Köszönöm. Egyébként mivel a LED konferenciás hírem még most sem került ki, ha gondolod átküldöm neked emailben. A képekhez meg adok egy linket. :yes:
Egy köröszsadányi asztológusnó megjósolta, hogy a Betelgeuse negyedik bolygóján hasonló elektromos viharok vannak, mint a mi Jupiterünkön. Magyar csillagászok elemezték a Hubbe felvételeit, és sikerült igazolni a jóslatot. A méréshez szükség volt a bolygó keringési adataira, ami pontosan szerelelt a jóslatban. Most a jós két másik jövendönlését ellenőrzik, az első részeredmények biztatóak. Az auztológusnőt már most is Hubble-néninek becézik a helyiek. A köröszsadányi asztrológusnő és macskája jó egészségnek örvend, így a Hubble nem sokára bekövetkező leállása után sem kell kétségbeesniük a csillagászoknak, Köröszsadányból még sok pontos csillagászati érdekesség várható.
Szerintem elég csak a cikk linkjét elküldened priviben.
Nem lehet engedélyezni, mert kiskép nincs feltöltve.
AkcióLaci! Az kevés, mert nincs moderátori jogosultságod, és amíg nem engedélyezett státuszú a cikk, addig a nem nyilvános részben van.
Nincs leírt szankció rá, de aki "kiérdemli", megismeri a kitiltás intézményét. (Egyébként egyszerre csak egy warn/freeze lehet "aktív", tehát csak egy látható és tapasztalható, mégpedig a sorrendben régebbi (előbbi). Ha az lejár, utána lép életbe a másik.)
Jó hogy szóltál, pedig amikor csináltam szerintem volt kiskép, de lehet nem.
Akkor ezt hamarosan pótolom. Amúgy köszönöm az infókat a warnról. Én akkor kérnék egyet csak úgy, a bolondok napja alkalmából.
Van vagy sincs, pedig én épp most olvastam végig, míg ebédeltem. Nem hiába Akció Laci a nevem.
A képeket is nézted? Egyébként megint azzal bajlódom. De ez a képbeszúrás meg kiskép készítés nem nagyon akar összejönni.
Na nagy nehezen összehoztam azt a kis képet.
Megkérném valamelyik moderátort hogy jelezzen nekem, hogy így jó, vagy még most sem jó? (Mert akkor szenvedek vele még egy kicsit.)
Egy gyermekkori szilveszter bolondos híreiből ragadt meg bennem egy. Így szólt:
Zagyvarékason a köd felszállt, de a MALÉV még nem indítja helyi járatait. hehe...
Szamóca! Nincs semmi baj azokkal a viccekkel. Az első nagyon jó, majd besz...tam a röhögéstől. A második is hurva jó volt. A harmadikon is tudtam nevetni, a negyediken még mindig mosolyogtam... Innentől azonban már unalmas.
Ettől is siralmasabbak az amerikai mintára készült "beszélő sók". Nincs nekem semmi bajom pl. a Fábryval, de a műsora ordenáré és csapnivaló. Volt ennek a műfajnak egy itthoni képviselője. Ő utána nem lehet labdába rúgni.
Simán csak azt akarja, hogy a keringető szivattyú még menjen egy darabig, ha a kazán leáll.
Jó a kérdés mert most olvastam végig de ekkora baromságot még nem olvastam. Április elsejei tréfának is rossz. Legalább akkora hülyeség mint a FEKETE fényű LED.
:gumicsirke:
Ha kicsit elvonatkoztatatsz a szó jelentésétől, akkor a napelemet lehetne annak nevezni. (Mivel ő elnyeli a fényt és fesz.-et állít elő.)
Ezaz megvan a vonal. És így lesz a politikusnak nem létező hídfelújításból háza.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

A samsung vinyót is én vettem magamnak, aztán odaadtam a gyereknek, nála már 3 éve megy, 160-as. Nálam már meghalt volna valószínűleg. Kipurcant a DVD-író, asztali DVD, minihifi, stb. Az mp4 lejátszóm az nagyon jó, az is samu, de ugye abban nem mozog más, csak az elektronok...
:gumicsirke: