Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én most vettem seagate-t, még nem hozták meg. Külső, önálló aluminium házban (külön lehetett kapni) lesz a jó hűtés miatt. Én mindenképp külön venném meg a kettőt, mert ezek az összekapcsolt így egyben árult műanyag házas vackok nekem nem tűnnek megbízhatónak - lásd Béka oldala. A seagate ra azért esett a választásom, mert egy 4 gigás merevlemez 8 évig bírta. Régebben az offban is faggatóztam, de... de... mindenki mást mondott, úgyhogy maradtam az általam ismert márkánál.
Idézet: „Én mindenképp külön venném meg a kettőt...” Ezt támogatom én is! + Viszont márkából már mást említenék: WD
A samunak alu a háza. A WD a legolcsóbb. :nemtudom:
Nálam a samsung terrás még bírja.
![]()
Én úgy gondolom, hogy jobb, ha külön veszed meg a winyót és az USB s illesztőt, mint egybe.
Az éremnek három oldala van. A Te véleményed, az enyém, és a tények.
Azok pedig makacs dolgok. A világon legalább annyian szeretik, mint ahányan nem, Őket.
Nekem belső samsung 2 nappal a 3 éves gari lejárta előtt adta meg magát. Aztán kicserélték egy pont ugyanolyanra, azzal azóta semmi baj. Csöndes és gyors.
Nem. Csak megbizhatóbb, látod mi van a házban, és jobban hül, mert vastag aluminium. :gumicsirke:
Nekem egy 250-es van a gépben két éve, de mostanra betelt. És az optikai adathordozókkal van tele a ....szobám. Ezért is választanám ezt a tárolási módot.
Ha csak teheted, a fontos adataid 2 helyen is őrizd - DVD és HDD - (fényképek scannelve, stb.), mert a külső vinyó sajnos sérülékeny jószág.
Én el vagyok tájolva..ennyibe kerül manapság egy 1Tb-os vinyó..? Talán 1 vagy 2.000Ft-tal vettem kevesebbért a 160Gb-os samsungot. Nem rossz, de azért mert olcsó még nekem nem fog kelleni ekkora tár. Nekem megfelel a lassan 800 DVD itthon még van több mint 200 hely a tartóban. Szép alu koffer, és kis helyet foglal. Minden lemezt katalogizálok where is it-tel. De még így is mindent általában 2-3 példányban mentek véletlenszerűen elszórva a lemezekre. Vannak lemezeim, amiket már nem hajlandó olvasni a galád. Pedig maximum 4-5 évesek.
Idézet: „a fontos adataid 2 helyen is őrizd - DVD és HDD” Még jobbat mondok. ![]() HDD1 és HDD2 Ebből HDD2 csak adatmentés idejére legyen bekapcsolva, s hurcolászva se nagyon legyen.
100110101010111000101010101010101010101010101010101010101001000111010101010 [...]
![]()
Egyébként valami adatmentési vagy adat visszaállítási AtyaÚristen azt állítja, hogy még mindig ez a legbiztosabb módja az adatok tárolásának.
Még régebben mindig egy csomó fölösleges papírt kaptunk az akkori főnökömtől, hogy mi lesz, hogy lesz, milyen programok, feladatok, beszámolni valók vannak. Ez így egy tanév alatt, összegyűlt, és év végén már semmit sem találtunk meg, csak mindenki asztalán egy nagy kupac papírhalom volt, mely a kinyitott ablakok miatti huzat következtében még össze is keveredett. Abban a pillanatban ahogy eljött az év vége, az egész halmokat összefogva bedobtuk a szemetesbe, (persze szelektíven) mondván ami eddig nem hiányzott az eztán sem fog. Én amit papírra írok azt már másnap el is felejtem.
Viszont a fényképeket amiket csinálunk itthon a családról, abból mindig nyomtatunk képeket. Az úgy a jó!
Na, pont erről beszéltünk...a 3G-s telefon, meg a 3G letöltés nem ugyanaz, ezt keveri mindenki. Ha a mobilnettel bizonyos szolgáltatónál eléred a letöltési korlátot, akkor lekorlátoz. Ez az említett szolgáltatónál 3GB. A 3G, amiről Te írtál, az egy szoftvercsomag, van benne cdma2000, GPRS, WCDMA, EDGE és UMTS. Ezt hogyan léped túl? Vagy, miért léped túl?
Hogy úgy mondjam, az ideg megöl. Vagy szétba...? Gyűjtöm az érdekes borokat. Van olasz borom a Vezúv alóli szőlőkből, meg hasonlók. Általában jeles napokra kapom őket rokonoktól, mert tudják, hogy szeretem az ilyesmit.
Erre ma mit csinál az asszony? Az egyetlen, eredeti, francia bordeaux-i boromat szépen berakta a hűtőbe, este meg kinyitotta, és elkezdte iszogatni... ![]() Én évente kétszer, esetleg háromszor iszok alkoholt, de most kénytelen voltam én is inni, mégiscsak az én borom... Nem mondom, jó kis cucc, de nekem eszembe nem jutott volna meginni. ![]() Szerk.: Persze, bemegyek egy borszaküzletbe, és veszek egy másikat. De az nem ugyanaz, mert ezt úgy kaptam...
Erről egy idézet jutott ezsembe: "A lányokkal jól megvagyunk, a konyhában rájuk hagyunk mindent, pam pam...és ha reggel mennek el, nem szól ránk a házmester."
![]()
A boraim vitrinben vannak borállványon a nappaliban, nem a konyhában... :yes:
Én a "lányokkal jól megvagyunk" részre és a "nem szól ránk a HÁZMESTER" részre utaltam.
![]()
Aha, lebuktál. Ezért nem borotvákozol. A borotvádat is biztos ott tartod, éspedig az előbb mondtad: évente pár alkalommal iszol bort.
![]()
Arra mit léptél volna, amikor az 5p-s 74-es aszúmból fröccsöt csináltak.
![]()
Akkor bizony fröccsent volna a vér.
![]() ![]()
Aszúim nekem is vannak, 80-as évekből, meg egy 78-as. Szerencsére a feleségem, úgy mint én, száraz vörösbor kedvelő, így azok nem forognak veszélyben.
Amúgy valószínűleg én az illető véréből csináltam volna fröccsöt, DuMatyi után szabadon... ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |