Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
És ha én a gyári fényeket fennhagyom és elhelyezek azon kívül,például házi készítésű ködlámpát?Azt lehet ha jól értem?
Akkor ezek szerint ha én lecserélem a mostani hs1-es fényszórómat a régebbi típusra akkor az nem szabályos mert "a jármű gyárilag kialakított jellemzőinek a romlását eredményezi.”
![]() Inkább hagyjuk a dolgot. eddigi tapasztalatom az hogy a rend éber őrei levegőt nem tudtak venni mikor megmutattam nekik a papírt hogy biza a 22 éves Simsonomhoz nem kell átépítési engedély ![]()
Hallgatózd meg. Nem techno mjúzik.
Ha már zene:http://www.youtube.com/watch?v=nDXkd2NyCCE&feature=related
Sziasztok jó reggelt mindenkinek.
Egy érdekes kérdésem lenne hozzátok: Gondolom mindenki kapott papírt a bankjától aki átlépett a TB -be, hogy nyilatkozzon a hozam garantált tőke feletti összeg rendelkezése felől. Ezt a pénzt lehet címre kézbesítve, vagy bankszámlára, vagy a TB számlájára is utalni. A kérdésem a következő: Ez az összeg pontosan mit takar, nem a mennyiséget illetően, hanem vonatkozásban. A hozamgarantált tőke az az a pénzösszeg, amit nyugdíj címén majd kapnék ha egyszer megérem és ez vándorol át a TB -s számlára. Az ez feletti összeget nem értem. Miért nem tartozik bele "semmibe", úgy értem, az automatikusan miért nem tud átvándorolni a TB -s számlára? Egyáltalán érdemes e belenyomni? (Gondolkoztam azon is , hogy félre tenném, bár tudom nem nagy összegről van szó.)
Jó reggelt mindenkinek.
Ennyien nem cserélték volna ki az elemeket az elektromos kakasban, hogy nincsen itt senki? ![]()
Azért van, csak a nyugdíj pénztárhoz nem értek.
![]()
Szia.
Ki az aki igen, az most vágja zsebre a lábát és tartsa fel a kezét, hogy tudjam! ![]()
Drukk-drukk, de miért pont neki?
![]()
drukk, drukk, drukk!
Miért lett eltávolítva a hozzászólás értékelő gomb moderátori hozzászólás esetében?
Szőr, jesz sőr! :violent:
Majd Zoli is így csinál, ha dobogós lesz... :beka3: És moderátori hozzászólásra kérhetek moderációt? ![]()
Egyszerű. Áramot vezetünk a medencébe, elkezd rángatózni, ezek után bízunk abban, hogy megfelelő izmok jönnek mozgásba, ezáltal a test kikerül a medencéből... :eeknoes: :whistle:
Hódrukk!
![]()
Ááááá, de mennyire jó dolgot találtam!
Az oroszok még mindig annyira jó rajzfilmeket készítenek, és mindig figyelnek a részletekre is! Link… Супер!
SOS !
Hogyan csináljak kúpot? Matekra kéne, de nem tudok. Valaki nem tud olyan oldalt, ahol van egy kép, amit kinyomtatok, és összehajtogatom akkor nekem jó lesz? :yes:
Képletet tudom , meg minden, csak.. Ahh.
![]() ![]()
Én csak heti három órában tanulom...
![]()
Mázlista...
![]() Na, leugrok fagyiért, és tanulok holnapra tovább... ![]()
Mármint geometriát.Másik három meg algebra.Összesen hat.Néha fársztó,de összességében szeretem a matekot.
Hehe !
Megsüttettem anyuval.. ![]()
Tudod mi a gond? Ezt nem kell sütni, hanem hűteni kell.
![]() ![]()
Befogod az anyagot az esztergába, kéziszánt elállítod kívánt szögben. Most kiveszed a tokmánykulcsot még mielőtt fejbe vágod magad, elindítod a gépet, kéziszánnal fogást veszel, majd újra az anyag elejére állsz, nem a hosszánnal, most tekerd vissza a kéziszánt és a hosszánt, keresztszánnal fogást veszel, és addig ismételgeted immár jó sorrenben a fogásokat még el nem érted a nulla átmérőt. És kész is a kúp.
![]()
Fogsz egy kartonlapot és összetekered varázsló süvegnek.
Szerintetek 4 év gimnáziumi matek anyagot, hogyan lehet újra megtanulni 1,5 hét alatt?
Tele a gatyóm mert beadtam a jelentkezésem 'javító' matek érettségire. Közeleg a határidő és egyre bizonytalanabb vagyok magamban. ![]()
Hááááát...Ha már egyszer megtanultad,akkor csak ismétlés.
![]()
Simán, ha előtte négy évig nem csak a csajokat nézegetted matekórán.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |