Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1608 / 3649
(#) highand válasza highand hozzászólására (») Ápr 25, 2011 /

Számomra a legfájdalmasabb a nindzsa kardos rész volt.
(#) DuMatyi válasza highand hozzászólására (») Ápr 25, 2011 /

Nem baj, kis hazánk is efelé rohan (a vesztébe). Látjuk a végállomást. Csak hajrá, utat engedek az ostobaságnak, mint ahogy Vágó István is tette jóval előttem. Csak tessék!
(#) _ampervadasz_ válasza highand hozzászólására (») Ápr 25, 2011 /

Ez már csak természetes, nagyon régen amikor még volt teljes csomagunk ( most szociális van ) akkor néztem jómagam is.
Nem csak ez a pár eset volt mikor úgymond "hibáztak".

Itt egyszerűen az a lényeg, hogy produkálnak valamit, ezt a saját stílusukkal kifényesítik, és ha nagyon -úgy mond- "unalmas" akkor valami fényes robbanós nagy parádés jelenettel lezárják a történetet, esetleg Bászter is képbe kerül. stb.

Hihetetlen, de Ők csinálják jól, mert hogy erre van igény, és a hátterük is megvan.
Vesd össze a Bréniek' -el. Kevesebb pukk, viszonylag szegényebb költségvetés, humor, óvodás viselkedés is csak kevesebbet kapott helyet, nem csoda, hogy vesztesebb hozzá képest.

Kérdezz meg a környékeden 100 embert, hogy hányan nézik a Mindentudás egyetemét.
Most kérdezd meg, hogy a Mítbásztersz' -t hányan nézik.

Van egy olyan érzésem, hogy az első kérdésre igen minimális lesz az igen ismerem, és nézem is válasz. A másikra rá sem kérdeznék.
(#) gg630504 válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 25, 2011 /

A mások tudatlansága lehetőséget ad nekünk, hogy anyagi javaik hozzánk kerüljenek.
Jól van ez így.
Még több buta embert akarok!
(#) AZA válasza gg630504 hozzászólására (») Ápr 25, 2011 /

Pedig egyszerű a válasz,az emberi tudás határa a csillagos ég,viszont a butaság határtalan.
(#) highand válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Ápr 25, 2011 /

A nézettségre viszonylagos magyarázat, a tiltások vonzereje. Amerikában lövöldözni szabad, de robbantgatni ott is tilos. Tehát akkor robbantgatások fogják a nézettséget megnövelni.
(#) highand válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 25, 2011 /

Amerika exportál valamit, ami sokkal olcsóbb egy tanknál, de látványosan hatásosabb. Majka, VV, stb.
(#) blackdog hozzászólása Ápr 25, 2011 /

Sziasztok!

Elakadtam egy egyenlettel:
25^sqrt{x} = 5*5^{3{sqrt{x}}}

Addig eljutottam, hogy ez:
5^{2sqrt{x}} = 5^{1+3{sqrt{x}}}

És azt is tudom, hogy:
sqrt{x} = -1

Mi ennek a képletnek a pontos levezetése? Ennyire fárad lennék?
(#) blackdog válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 25, 2011 /

Bocsi, de ez nem házi feladat és semmi köze az elektronikához. Egyszerűen csak néha bíbelődök az egyenletekkel és függvényekkel.
Ezért is gondoltam, hogy jó az OFF-ba.
(#) Szárnyas válasza blackdog hozzászólására (») Ápr 25, 2011 /

Ha jól emlékszem még, akkor ha az egyenlőség két oldalán azonos alapú hatványok állnak, akkor a kitevőknek is azonosnak kell lenniük, tehát felírhatod rájuk az egyenlőséget.
Egyébként meg exponenciális egyenletek néven keress rá a google-ban erre, biztosan találsz segítséget.
(#) zolika60 válasza highand hozzászólására (») Ápr 25, 2011 /

De hát minek nézed? Bárki aki hatodik hetedik osztályban odafigyelt fizika órán és van egy kis technikai érzéke, egy rész után abbahagyja. Ne fáraszd vele magad. Buta amerikaiak még butább TV zombik részére sok pénzből csinált sorozata. Inkább mentél volna locsolkodni.

Más, de erről jutott eszembe:
Tegnap az unokámnál voltam, (2 éves) a háttérben ment a TV. Valami elég igényes kinézetű bábfilm. (Ha jól emlékszem a címére P B Maci) A kislány nézi, hát leültem mellé én is. A történet a következő: A kacsának van egy távirányítós robotja, amit P B Maci kölcsönkér, majd tönkre tesz. Össze tákolja majd visszaviszi. A kacsa nem ismer rá, erre azt hazudja neki, hogy ez az övé és elmegy, hogy a kacsáét visszahozza. Elmegy a játékboltba és vesz egy újat és azt adja a kacsának vissza, mintha az lenne a kölcsönkért. Ezzel vége mindenki boldog. Szóval már a két éves gyereknek is azt tanítják, hogy hazudjon bátran pénzzel mindent meglehet oldani.
Azt javaslom mindenkinek, hogy felejtse el az agysorvasztó ládát. Tudom szentségtörés ez ezen az oldalon, ezért azt javaslom mindenkinek, hogy csak belűről nézegesse. Mit lehet felhasználni belőle valami értelmesebb dolog építésére.
(#) blackdog válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 25, 2011 /

Eddig prímtényezős felbontásokkal játszottam meg a háromszögek és a kör kapcsolatával és a köréjük írható egyenletekkel függvény ábrázolásokkal. Gondoltam kipróbálom mire emlékszem még, de ez az egyszerű egyenlet megakasztott. Asszem' fáradt vagyok.
(#) MaTe193 válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 25, 2011 /

TV-t én is csak hébe-hóba nézek.Ami nálam örökifjú az a rádió,abból is a kossuth,bár zenét is szoktam hallgatni.Este bekapcsolom a rádiót,8-9-ig rádiószínház.
(#) Ricsi89 válasza MaTe193 hozzászólására (») Ápr 25, 2011 /

Én majd akkor fogok rádiót hallgatni, ha már majd a saját csöves sztereó rádióm fog szólni.
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Ápr 25, 2011 /

Csak el ne érjen addigra oda is a hípertérmeghajtós digitalizációs globalizáció.

Szerencsére az LCD TV -m igen sok évet fog megélni, annál fogva, hogy nem sokat van használva, csak letöltött filmek megnézésére, ritkán monitorként, vagy egy két régi játék megjelenítésére.
(#) saraha válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 25, 2011 /

Osztom a nézetet.A nagy család kisebb tagjait én is arra sarkallom,hogy forrasszanak ki mindent nyugodtan a TV-ből mert abban van az alkatrész...eddig 2 TV-m bánta,de nem baj mert inkább szedjék szét mind azt bámulják...
(#) zolika60 válasza saraha hozzászólására (») Ápr 25, 2011 /

Nem mindig volt ám ez így. Gyerekkoromban tanulni is lehetett belőle. Nem a technikával van a baj, hanem azokkal akik kezelik. :yes:Természetesen az adás oldalról gondolom.
(#) saraha válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 25, 2011 /

Egyetértek.Én még mindig favorizálom az "öreget" Őt még mindig szeretik a gyerekek...legalább is a mi házunk tája felén.
(#) árnyék hozzászólása Ápr 25, 2011 /

Az "öreget" lehet hogy szeretik de a nyulat az ablakban nem
(#) _ampervadasz_ válasza árnyék hozzászólására (») Ápr 25, 2011 /

Akkor így lesznek a pici csokitojások? A nyúl begyűjti... ááá, minden világos!
(#) árnyék válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Ápr 25, 2011 /

Szegényeknek vajon mikor tudják bebizonyitani hogy a nyuszi csak felnőtek kreációja ? A "pici csokitojások" a pelusban keresendők-begyüjthetők !

Hmm, akkor a csokinyuszi is így készült? ... ha üreges a belseje akkor annak az a jele, hogy sok szeres kaját fogyasztott?

Nem fűszerest hanem pufasztó kaját, szerintem
Hoppá elfogyott a madártejem

Azért írtam fűszerest, mert attól lesznek a kósza rektális gázkitörések.
(ezt kontextáltam az üreges csokinyuszira)

Erre csak ezt mondom : (igazad van)
(#) gg630504 válasza saraha hozzászólására (») Ápr 25, 2011 /

Ennek kapcsán pedig a Хочу всё зн&#...#1100; mozikra leltem.

Kíváncsian vártam a válaszod, hogy ere mit mondasz, még a fűt is kiemeltem a hozzászólásban, de semmi probléma, most te vetődtél árnyékra.
(#) zenetom hozzászólása Ápr 25, 2011 /

Sziasztok!
Aki be van regisztrálva YouTube-ra, találkozott ezzel a szöveggel: "Http/1.1 Service Unavailable" ?

jutub.jpg

(#) _ampervadasz_ válasza zenetom hozzászólására (») Ápr 25, 2011 /

Valószínű karbantartás, mert nálam is 1.1 szerviz hozzáférhetetlenséggel eldob.

Valószínű elektromos hálózat karbantartás, bővítés lesz a hiba oka, ilyenkor a szerverpark egy részét lekapcsolják.

Bocsi csak azon agyaltam hol tudnék most madarat fogni , amelyik tejel is . Elvonási tüneteim vannak .
Következő: »»   1608 / 3649
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem