Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Istenem! De szép! Gyerekkoromban Sopron melletti erdőkben még láttam. Aztán eltelt 30 év... Köszi a képet, jó volt újra látni.
![]()
Én utoljára kb. 1 hete láttam.
![]()
Közben én is fényképeztem. Igaz nem jégmadár, de velünk lakik.
![]()
Vajas sajtos trutymász. :finom:
Bővebben: Link
Az energiáról jut eszembe:
Tegnap voltam a belvárosban, és az egyik téren volt egy áramszolgáltatós kamion 3db kerékpárral, és sorban álltak az emberek, hogy tekerjenek egy kicsit, közben egy gép jelezte, hogy hány mW/h a teljesítménye. Nekem sikerült 5148mW/h-át tekernem 2perc alatt. Hát rendesen elfáradtam, csak azért, hogy egy 5W-os telefontöltőt 1 óráig működtessek. :gumicsirke:
Gondolom hallottatok a Tiszavirágzásról.
Napok óta fotósokat viszek a virágzás helyszínére. Sajnos nagyon nehéz röptében lefényképezni még profi gépekkel is. Egy fotót teszek fel:
Még jó hogy szólsz!
Itt a Körösnél is láttam egyszer, csak mindig elfelejtek kimenni és megnézni. Na holnap ki is megyek, nem tudom itt mikor éledeznek... vicsys: holnap szerintem én is csinálok egy párat. ![]() ![]()
Lehet, hogy a mátrixban is valahogy így kezdték eleinte, aztán jött a bedrótozás...
Belvárosban? Talán Miskolcon?
![]()
engem is erdeleklne, munkahoz szuper lenne
![]()
No egy kicsit feldobom a hangulatot.
![]()
Egy évvel vagyok idősebb nála. :beka3:
Így képről nem mondanám 14 évesnél öregebbnek.
![]() ![]()
Itt hát! A városháztéren voltak vasárnap.
Hogy ez nekem nem jutott eszembe. Köszi
Nem gondoltam volna hogy van a közelemben is fórumtárs.. Általában ilyen elveszett emberek vannak errefelé (hetente 1X fórum stb..)
Hát igen. Elég (el)veszett egy hely! :eeknoes:
Az biztos! Van oylan hely ahol minden szomszéd reggelve van, itt meg.....
![]()
Mennyen frászbúkra
![]() ![]() ![]()
Megnézem úgy is éjszakás leszek. Pontosan mikor?
![]() ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |