Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Majd ha nagy leszel megérted...
Ezt hogyan értelmezzem?
Jártas vagyok az amolyan "felnőtt" dolgokban..
Ja, értem.
Akkor egyszer majd megértem...
Képzeljétek , most csináltam meg az ALÁTÉTEZÉST a kockámon, és nem most száradt be pont az itthoni pillanatragasztó. Szóval el kell menjek megint a boltba , hogy fixálni tudjam az oldalakat. Amúgy nagyon klafa lett a kocka.
Megtettem lekérdeztem, de eléggé túl terhelt volt a netünk, lehet ezért nem jelent meg a másik fülön sem...
Ez kimeríti az "ön, és közveszély okozás"t ! Itt már hajóknál, és repülőgépeknél komolyabb dolog is veszett el!
Na, meg csináltam a rubikon az alátétezést. Ne mondjam, mit szenvedtem: mikor az utolsó lépésnél ragasztottam be a csavarokat először a kezemre folyt a fele ragasztó, le se tudtam mosni. Aztán 4-5 kockadarab ragasztós lett a matricánál, meg kettő kockát is sikerült összeragasztanom, de végül szétjöttek..
Meg se merem kérdezni, hogy mivel lehet lemosni a pillanatragasztót. Gondolom , majd csak az idő teszi azt.. ![]() Üdv !
Azt csak lecsiszolni lehet, finom csiszolópapírral. Műanyagok ragasztásánál nagyon kell ügyelni az adagolásra, mert még a gőze is képes összeragasztani némelyiket. Még kezdő koromban egy magnó mechanikában ragasztottam össze egy alkatrészt. A kapcsoló mechanika több helyen összeragadt a gőzétől. Fél napos kínlódás volt helyrehozni.
Sziasztok!
Tudtok valamit Kelemen Gáborról (proli007)? 2 hete felénk sem nézett.
Én csak annyit tudok vele kapcsolatban, hogy ez a kérdés felmerült bennem is, már 1 héttel ezelőtt is, meg ma is, kb. 1 órája, miután én is láttam az adatlapján, hogy 2 hete nem járt erre. De köbzoli biztos tudja, vele mindenki jóba van...
Még nitrohigítóval megpróbálom. Lehet az segít.
![]() Blackdog: lehet, hogy síelni ment. Ne gondoljatok egyből rosszra! :yes:
Barátnőmmel próbáltuk megnézni ezt a filmet. Negyed órányi ásítozás után találtunk valami izgalmasabb elfoglaltságot.
Szóval nekem konkrétan nem tetszett ez a film. Legalábbis az első negyed óra amit láttam belőle nem volt túl izgalmas.
Szerintem nem fog. Az inkább csak ronthat a helyzeten.
Azért ha vége a költözésnek (nyárra már talán igen) eltolhatná végre a képes felét egyszer a HEHET-re...
Jó kis film! Bár nekem most a Columbiana jobban tetszik
Bár azt még nem láttam, de a leírás alapján nekem túl thriller-kriminek tűnik.
Pedig én már láttam vagy 40-et idén.
Na jó, ennél kevesebbet. Leginkább akkor, amikor napos idő volt. Felnéztem az égre és nem hittem a szememnek. Ott repült fent a Nap, anélkül, hogy bármi is tartotta volna... izgi.
Két kézzel (meg két lábbal) jelentkezem!
Akkor hogy állsz meg a lábadon? Nem éppen környezetbarát, de a hulladék gumiabroncs csodát tesz, ha a fűtésről van szó.
Gázfűtés van (kizárólag) a házban.
Egyébként ülök.
Nem csak az elektronikához és az SMD alkatrészekhez kell biztos- remegés mentes kéz...
Bővebben: Link
Sziasztok. Keresek egy régi rock-blues stílusú számot.
A dal szövege ez lenne: "Epedve szólt a lány, hogy várna rám a buli után, Remegve (?) kértem őt, ne várjon rám, ha nem muszáj, De mégis ott maradt a színfalak mögött, Én soha nem láttam még ilyen ronda nőt! A lába borzalom, a két szemére nincsen szó, Ruhája ókori, és úgy jár, mint egy hintaló. A bűnök bűne, mit az élet rámvetett, Ó isten bocsáss meg, mert érzem, elveszek! Óó nyílj meg föld és nyeld el torzszülöttedet, Ki a poklok mélyén élte(d?) bűnös életed(ét?), Minek élnél itt a földön, hisz nem vétettem én neked! " Remélem valaki felismeri közületek. Idézet: „Ruhája ókori, és úgy jár, mint egy hintaló.” Erre már köpött a gugli egy másik fórumot, ahol a lap alján volt egy hsz... Ott pedig egy olyan név, hogy "XL sisters"... Bővebben: Link A többit rád bízom! |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Akkor egyszer majd megértem...

Egyébként ülök.