Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Mi meg ha módjával is, de elkezdtünk fűteni.
Köszönöm a felvilágosítást, így már értem. Akkor már meg se merem kérdezni, mennyi az esélye, hogy tudom pótolni az üveget a refimbe? Azt meg főleg nem, hogy mennyibe fog ez kerülni..
Szia Jani! Vasárnap jöttek meg a képek, de csak most kerültem gép-közelbe. Sajnos, jelenleg csak ez a két darab van készen.
Mi a fene van ma, hogy mindenki új topic-ot nyit feleslegesen?
És mibe kerül?
Drága Édesapám hívta ezeket a hangszereket "Kozák-expandernek"
Szia! Szerezz szélvédő (vagy biztonsági) üveget; SiC (vagy gyémánt) koronggal szépen ki lehet vágni. Közben finoman folyatni kell rá a vizet. Nagyon türelmesen!
A hozzászólás módosítva: Szept 27, 2012
Akkor lehet, nem olyan üveg volt amit vágtam, de nagyon bírta a hőt. Mivel görbe volt, azt hittem szélvédő üveg. Bocs a rossz tanácsért.
Ragasztott (laminált) üveg lehetett abból van manapság szinte minden első szélvédő. Az vágható, ha nehezen is. A hőállóságáról viszont nem tudok nyilatkozni. Az oldalablakok edzett üvegből vannak szinte mindig, azt nem lehet vágni semmi módon.
Autó üvegre gondoltam nekem ez szakmai ártalom.
Te jó ég...Mi van itt? Az első oldalon mindössze 2 aktív topik van, a többi mind áthelyezve vagy zárolva.
De jó, hogy nincs saját telefonom, így nem kell törnöm a fejem, hogy mire cseréljem le, no meg, hogy miből.
Azon az egy bácsikán kívül az a sok "tini" mi a pikulát keres ott egy 200 ezres sz*rért? Ilyen jó a diákösztöndíj? Vagy ilyen gazdag az apucika?
Ősz van kérem! Szüret ideje! Van aki a termést takarítja be, mi a topikokat.
Nekem csak egy Nokia telefonom van (a típusát direkt nem mondom, mert reklámért elzavarnak), de az mp3-as és nekem ennyire elég is. Ja és szólok nektek, hogy a szoftver frissítést ti is meg tudjátok oldani, csak egy adatkábel kell hozzá, egy jó program és a net. Én már megcsináltam magamtól és JÉ működik.
A hozzászólás módosítva: Szept 27, 2012
Most már.
Szegény Skodát hogy megfektették, lassan már muzeális lesz.
Inkább hullanak mint az elsárgult levelek...
Ha már említed az mp3-at. Tud valaki olyan mp3 encodert, ami a legjobb algoritmussal dolgozik, és egy 256kbites eredmény nem lesz recsegő rémálom? FLAC-ból konvertáltam, de??? Először azt hittem bakelitről van a FLAC, de aztán minor mindegyikben benne volt a recsi, és elég keményen, na akkor kizártam ezt a lehetőséget. Az a baj, hogy az mp3-lejátszóm nem játszik wav-ot, amúgy meg egy jófajta, jó hangja van.
Igaz, ez találóbb.
Egyetértek. Én is ezt használtam gond nélkül.
Nagyságrendekkel jobb progi, köszi! DE! A recsegés ugyan úgy benne van.
Na majd átmásolom a FLAC-okat egy másik gépre, ahol meg is tudom hallgatni. Kíváncsi vagyok, hogy ott is hallani-e benne.
Kaptam egy letolást anyámtól, mert állítólag szeretné, ha ő is tudná kezelni a gépet és állítólag én nem akarom megtanítani rá. A baj csak az, hogy ha mondok neki egy általa ismeretlen szót, akkor nekiáll oroszul magyarázni, hogy az mi, ez mi. Hol a fenébe kezdjem, hogy bármit is értsen az egészből?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Szegény Skodát hogy megfektették, lassan már muzeális lesz.
Na majd átmásolom a FLAC-okat egy másik gépre, ahol meg is tudom hallgatni. Kíváncsi vagyok, hogy ott is hallani-e benne.