Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Mi meg ha módjával is, de elkezdtünk fűteni.
Köszönöm a felvilágosítást, így már értem. Akkor már meg se merem kérdezni, mennyi az esélye, hogy tudom pótolni az üveget a refimbe? Azt meg főleg nem, hogy mennyibe fog ez kerülni..
![]()
Szia Jani! Vasárnap jöttek meg a képek, de csak most kerültem gép-közelbe. Sajnos, jelenleg csak ez a két darab van készen.
Mi a fene van ma, hogy mindenki új topic-ot nyit feleslegesen?
![]()
És mibe kerül?
Drága Édesapám hívta ezeket a hangszereket "Kozák-expandernek"
![]()
Szia! Szerezz szélvédő (vagy biztonsági) üveget; SiC (vagy gyémánt) koronggal szépen ki lehet vágni. Közben finoman folyatni kell rá a vizet. Nagyon türelmesen!
A hozzászólás módosítva: Szept 27, 2012
Akkor lehet, nem olyan üveg volt amit vágtam, de nagyon bírta a hőt. Mivel görbe volt, azt hittem szélvédő üveg. Bocs a rossz tanácsért.
![]()
Ragasztott (laminált) üveg lehetett abból van manapság szinte minden első szélvédő. Az vágható, ha nehezen is. A hőállóságáról viszont nem tudok nyilatkozni. Az oldalablakok edzett üvegből vannak szinte mindig, azt nem lehet vágni semmi módon.
Autó üvegre gondoltam nekem ez szakmai ártalom.
![]()
Te jó ég...Mi van itt? Az első oldalon mindössze 2 aktív topik van, a többi mind áthelyezve vagy zárolva.
De jó, hogy nincs saját telefonom, így nem kell törnöm a fejem, hogy mire cseréljem le, no meg, hogy miből.
![]()
Ősz van kérem! Szüret ideje! Van aki a termést takarítja be, mi a topikokat.
![]()
Nekem csak egy Nokia telefonom van (a típusát direkt nem mondom, mert reklámért elzavarnak), de az mp3-as és nekem ennyire elég is. Ja és szólok nektek, hogy a szoftver frissítést ti is meg tudjátok oldani, csak egy adatkábel kell hozzá, egy jó program és a net. Én már megcsináltam magamtól és JÉ működik.
A hozzászólás módosítva: Szept 27, 2012
Most már.
![]() ![]()
Inkább hullanak mint az elsárgult levelek...
Ha már említed az mp3-at. Tud valaki olyan mp3 encodert, ami a legjobb algoritmussal dolgozik, és egy 256kbites eredmény nem lesz recsegő rémálom? FLAC-ból konvertáltam, de??? Először azt hittem bakelitről van a FLAC, de aztán minor mindegyikben benne volt a recsi, és elég keményen, na akkor kizártam ezt a lehetőséget. Az a baj, hogy az mp3-lejátszóm nem játszik wav-ot, amúgy meg egy jófajta, jó hangja van.
Igaz, ez találóbb.
![]()
Egyetértek. Én is ezt használtam gond nélkül.
Nagyságrendekkel jobb progi, köszi! DE! A recsegés ugyan úgy benne van.
![]()
Kaptam egy letolást anyámtól, mert állítólag szeretné, ha ő is tudná kezelni a gépet és állítólag én nem akarom megtanítani rá. A baj csak az, hogy ha mondok neki egy általa ismeretlen szót, akkor nekiáll oroszul magyarázni, hogy az mi, ez mi. Hol a fenébe kezdjem, hogy bármit is értsen az egészből?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |