Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ők ugyanezt mondanák a sertéspörkölt, nokedli és koviubi kombóra...
A hozzászólás módosítva: Máj 20, 2013
A sajtos-sonkás-szalonnás tojásrántottánál, meg megtámadnának minket.
Ez lehet most kicsit OFF lesz, de máshol még offabb' lenne.
Csak én vagyok a projektekkel úgy, hogy be se fejezem az egyiket, de már kezdem a következőt? Főleg amikor a dobozoláshoz érkezek el. Már hegyekbe fityegnek a nyákok, doboz meg sehol.
Nem vagy egyedűl vele.
![]() Nekem már 7 éve készűl a Quad 405-öm.Trafó, kaszni, végek(ez ami 7éve kész), elő fok megvan be is kezdtem dobozilni de még a táp panel van hátra.De még félben van egy Attila86 féle panem műszer,egy laminátor vezérlő, a digitális forrasztó állomás is dobozra vár, de már bele vágtam egy zselés akku töltőbe is. Jajj remélem nem OFF. A hozzászólás módosítva: Máj 20, 2013
Nem, én is így vagyok. A dobozolás nem az én művészetem.
Én csak egy saját építésű bicikli lámpát akarok építeni, mert a gyáriak közül egyik se bírta a kiképzést. De amikor kellene semmi nincs hozzá. A fékszerkezet is átalakításra vár. Csak két rugó kellene, ami nem engedné egyik oldalra se billenni.
Én is lőttem egy képet, de valahogy nem azt adja vissza... Bővebben: Link
Nem tudom tapasztaltátok-e már, hogy a tárgyak néha önálló életre kelnek. Egy tegnapi történet, hogy lássátok mire gondolok. A virágoskert kapu eltörött, nekiláttam meghegeszteni. A járdán térdelve megflexeltem az oszlopot, hogy legyen test a hegesztőnek. A flexet a hátam mögé raktam, majd fél kézzel hátranyúlva a testkábelt előre húztam, hogy az oszlopra csíptessem. Ez olyan jól sikerült, hogy a csipesz útközben bekapcsolta a flexet és az, mint egy megvadult harci szekér végig vágtatott a járdán és azzal a lendülettel keresztül vágta a hegesztő kábelét. Szerencsére a 380-asat és nem a 220-ast mert az be is volt dugva. Szerintem ha ezt egy filmen előszeretnék adni, húsz technikus kísérletezne három hónapig mire összejönne. Nekem elsőre sikerült, pedig nem is akartam.
Hű az komoly lehetett! Nekem a múltkor olyan esetem volt (a játékos kollégámnak köszönhetően) hogy bekapcsolta a gyújtást az AWi hegesztőn majd visszatette a tartóba a pisztolyt, ahogyan volt. Én meg mikor akartam volna hegeszteni egészen komolyan belenéztem az ívbe, ő meg csak nevetett....
No de az tervezett gonoszkodás volt, ez meg a merő véletlen.
Szerintem nincs egy ezrelék esély arra, hogy úgy tudjam húzni a testkábelt, hogy attól a flex beinduljon.
Szándékos volt, de számomra véletlen
![]() Erre szoktam mondani, bezzeg ha akarnád, akkor nem jönne össze!
Sziasztok!
Kérdésem lenne, hogy transzformátor olajat mivel lehet helyettesíteni? Illetve motorolaj jó lehet helyette? Köszönöm!
Volt már?
"HelloVizsgaidőszak - Kettesem Az én kettesem egy olyan jegy, amit nem könnyű megszerezeni tanulhatok én napestig akkor sem fogják megadni a kettesem. Ó, az én kettesem. Az én kettesem egy olyan jegy, ami gimiben jelest érne, csak több a meló benne teljesíthetetlen jegy a a kettesem. Ó, az én kettesem. Mert nekem nem kell más, csak a kettesem, az én kettesem. Csak görbüljön, az úgy jó nekem, az úgy jó nekem. Bárcsak beírnák már az én kettesem, az én kettesem. Épp ponthatár: de így jó nekem, de így jó nekem ez a jegy."
Régen, sokáig ez volt a csengőhangom
Mi az a nagy éti csiga a videó elején amibe belegrimaszol (?vagy belehány?) az a muki böfögő hang jön ki?
Találós kérdés: Melyik az az állat, amelyik a halála után még legalább százat fordul?
Grillcsirke!
A hozzászólás módosítva: Máj 21, 2013
Nekem is van egy találós kérdésem íme:
Mi az? Aki eladja az jól jár vele. Aki megveszi annak nincs szüksége rá. És aki használja az nem tud róla. Na ezt találjátok ki
Mostmár hangszórókat osztogatnak nem pontokat?
Lehet, hogy makro módban fényképeztél...
Én is küldtem egy házvezetőnőt.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |