Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Biztos igazad van, nekem az ultradermtől múlt el vagy hat éve és azóta nem jelentkezett.
Én napi 6 - 8 órát vagyok vízen, csónakban ahol a víz is visszaveri a napfényt. És eszembe sem jut ,hogy inkább a hűvösben kellene a napot átvészelni. Ja és nem húszon éves vagyok.
De az legalább négyszer! Meg egy kicsi
A mai nap az első, amikor Linux van a gépen. Ettől még mindig ....... a mobil netes stick.
Melyik Linux verzió?
Nekem az Xubuntu vált be (persze szépen megfér a gépen többféle rendszer is egyszerre). A hozzászólás módosítva: Aug 1, 2013
Ebben a flacos világban így hívnák, én azt mondom túravezető vagyok. Csónak turákat vezetek a Tisza-tavon.
Az autóközlekedési tanintézet férfi WC falán volt a következő felirat: A nők ne akarjanak autót vezetni. Vezessenek inkább háztartást vagy áramot!
A mobilnetes stick így is úgy is vacak. Az a gáz, ha nincs más lehetőség az internethez. Szüleimnek is ilyen van jobb híján. Érdekes, hogy a gyári wines programja alaphangon megkajálja az internetet. Vagy lehet hogy a win, nem tudom. Linuxon bőven elég a legkisebb 1G előfizetés, kényelmesen kijönnek vele.
Csak az áramot hosszú időn keresztül nehezebb elviselni.
Ez a meleg szinte kifacsarja az embert.. A jószágoknak nem a hasi oldalon kellene hogy legyen az összes lába?!?
A hozzászólás módosítva: Aug 2, 2013
Ha macska akkor nem feltétlen. Erről jut eszembe én még mindig szívesen elajándékoznák néhány két hónapos példányt. Most jelentkezzen aki szeretne, mert már csak négy van.
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy mennyi a jelenlegi postai díjak alapján: -Levélküldemény (2Kg-ig) -Csomag feladás? (20Kg-ig) Előre is köszönöm!
EGYETEMES CSOMAGSZOLGÁLTATÁS
MPL Postacsomag alapdíjak 2 kg-ig 1 000 ft 5 kg-ig 1 190 ft 10 kg-ig 1 290 ft 20 kg-ig 1 490 ft levél 2kg.ig 1 110 ft elsőbbségi nélkül 880 ft
Hali!
Nem tudjátok, lehet kapni valahol 1mm-es plexit? 2mm-nél véknyabbat nem találtam...
Polikarbonát nem jó helyette?
Sziasztok.
60000Ft-ot szeretnék CIB bankos számláról átjuttani egy OTP bankos számlára. Hogyan járok vajon jobban? Ha leveszem és bemegyek egy OTP-be és befizetem vagy ha neten átutalom? (Sehol nem találom ennek a * banknak a díjait. :S) Hátha valaki tudja itt a fórumon. A hozzászólás módosítva: Aug 3, 2013
Nem tudom milyen fajta számlád van a banknál, de honlapjukon a Napi pénzügyek - Számlavezetés - Kondíciók pontjánál tudod megnézni számlavezetési és egyéb díjaikat, aminek ismeretében tudsz mérlegelni, hogyan jársz jobban.
Szevasztok!
Bocs, hogy beleoffolok az offba, de nincs jobb ötletem. Van egy, a képen látható, kiváló harmonikám, amit én nem tudok használni (botfül), ha valakinek kell, felviszem a találkozóra. 10 rugóért odaadom barátilag. Kedves modik, ne harapjátok le a fejem.
Nekem úgy rémlik, mintha jani1987 keresett volna egyszer harmonikát. Persze ez régen volt és az is lehet, hogy nem is jól emlékszem.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |