Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Keress a közelben egy olyan forgácsolóműhelyt ahol megoldják.
Köszönöm! Itt lakom a Tisza-tó partján. Szép halakat fogtak. Lassan kezdődik a horgász szezon és mi is dicsekedhetünk majd szép fogásokkal. (Remélem)
Idézet: „Viszont ezt a oda-vissza edzést megpróbálnám. Lehet valami gázégővel is sikerülne elérni + egy vödör víz?” A "megloban" azt jelenti hogy eldeformalodik, meggyurodik a meleg hatasara, soha nem tudod helyre nyomatni, olyanra amilyen gyarilag volt.
Gázégő kevés. Csak lánghegesztő. Elég csak a furat helyén izzítani. A vödör víz jó, de nem minden anyag edzhető vissza rendesen.
De olyan gond is lehet, amit -idézetben- laszlo raduj írt. Idézet: „Esetleg megloban az anyag és soha nem fog egy vonalba forogni.” A hozzászólás módosítva: Szept 23, 2013
Szikra forgácsolás, vagy gyémánt fúró. Melegítést felejtsd el!
Ha elküldöd nekem postán lézerrel olyan furatot vágok rá amilyent szeretnél.
Sziasztok!
Végre megérkezett az új TV-m, valami hihetetlen milyen jó, és még akkor a 3D-ről nem is beszéltem. Nekem nagyon jó választásnak tűnik ez nagyon tetszik
Megadom a címem, küldd el postán! Ha tetszik megtartom, ha nem, visszaküldöm.
Balázs
Elküldöm de a dobozban benne leszek én is, és ha látom hogy nagyon tetszik és nem fizetsz akkor
![]()
Örülök, hogy tetszik, de nem voltak valami gyorsak...
Gyorsnak gyorsak voltak, csak a rendszerük megviccelte őket, engem pedig bosszantott.
Csütörtökön állítólag átadták a futárnak, majd hétfőn még semmi sem történt. Felhívtam őket hétfőn délelőtt és sűrű elnézés kérés közepette kiderült hogy a rendszer hibájából nem lett átadva a csomag a futárnak (vagy épp valaki lusta volt, stb..) De hétfőn átadták a futárnak majd ma 11:40 körül már itt is volt. Szóval nem volt olyan sima ügy, de a TV nagyon baró... Főleg az a térhatású hangzás Jah és a tutkó az egészben az, hogy felismeri az 1,5Tb-os külső Hdd-met A hozzászólás módosítva: Szept 24, 2013
Én is külső vinyóval kezdtem, aztán rájöttem, hogy a zsebmütyűr 32GB-os penemet egyszerűbb rádugni a filmnézéshez.
Szerintem mindegy hogy egy pendrivet vagy USB kábelt dugok be. Valamint a külső HDD-n van az összes filmem (kb 600 Gb)
Én 5 hónapja várok egy lemezjátszótűre.......Jó nem?Pedig már nagyon audifilkednék.
S mi a típusa? Hol vetted? Mennyiben jött ki?
Gyalog hozzák Kínából? Akkor már csak pár nap és megjön.
Sziasztok
Segitséget szeretnék kérni olyasvalakitől aki jártas a házi FTP szerverek táján. Belefutottam valami (biztos egyszerü) hibába és már két hetem ráment de semmi. Ha valaki tud segíteni az kérem szoljon és akár priviben akár itt megbeszélném a dolgot. Üdv Kovács A hozzászólás módosítva: Szept 24, 2013
Sikerült szerttennem egy cerberus progira és nem tudok rá csatlakozni se TC_vel se mint weboldal, csakis a localhost az elérhető minden más probálkozásnál 521-es hibát ir és nem enged be.
2 perc és indittom a gépet majd ujra leszek.
A gép tűzfalán engedélyezni kell a 21-esportot.
Nem tudom. Nekem XP-m van meg szerver2003-am.
A vezérlőpultban írd be a keresőbe: tűzfal. Elsőnek kapcsold ki a tűzfalat. Ha így megy akkor megvan a hiba. Ekkor kapcsold be a tűzfalat és keresd a port nyitását. Ácsi! A routerben át kell irányítani a 21-es portot a te géped IP címére. A hozzászólás módosítva: Szept 24, 2013
Az átirányitás megtörtént, tűzfalon engedélyetett a 21-es port de semmi.
Tűzfal kikapcs és
Idézet: hibaüzenet. „2013/09/24 19:22:16 [4] 521 Not logged in - Secure authentication required ”
A típusa Samsung UE32F6170SSXXH 3D LED Az ára ~120E forint volt, de szerintem teljesen megérte.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Jah és a tutkó az egészben az, hogy felismeri az 1,5Tb-os külső Hdd-met