Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Vagy főni-sütni valamit, ha van tűz. Sajnos annyira messze van a mai társadalom a természettől, hogy egy-két százalékra saccolnám a túlélők számát egy katasztrófa esetén.
Majd letöltenek az okos telefonra egy tűzanimációs programot. Természetes szelektáció.
Egy gondolat a természethez. Nagyon meglepődtem egy perccel ezelőtt, nem gondoltam volna, hogy ilyen sok vizet mozgatnak meg ezek a növények...
A TV-ben van egy csatorna. "Kandalló". Majd mellé ül.
Egy hónapos áramkimaradás volna a természeti katasztrófa és elindulna a természetes szelektáció.
Akkor nem tudnánk itt kommunikálni. Nagyon hiányoznátok. Viszont Hawai lenne a meló. Egy gép sem működne.
![]()
Na annak a csatornának mi értelme van? Vagy csak én nem látom?
![]()
Sűrűbbek volnának a HE találkozók. Újra kialakulnának a rádióklubok. Volt élet az internet előtt is. Villany nélkül tényleg nehéz volna az élet, egyáltalán nem azt mondom hogy ez rossz dolog, csak mint mindent ésszel kéne használni. És legfőképpen nem elfelejteni az alapokat!
Füstjelekkel morzézni, miközben sül a marha szték.
![]()
Képzeld el. Romantikusan összebújni a kedvessel, a ropogó (mű) tűz mellett.
![]() T-Home IPTV-n a 199-es csatorna. A hozzászólás módosítva: Dec 7, 2014
Szeretem nézni a tüzet. Szép látvány a lángok játéka. A tábortűznek van egy stílusa. Jó érzés visszagondolni a cserkésztáborokban a tábortüzekre. Az erdő közepén távol minden ,,civilizációtól" az éjszakában a pattogó tűz mellett. Olyan jó volt. Itthon a kazánban szoktam tüzet rakni, néha úgy bele tudok bambulni.
![]()
Én azt szeretem hallgatni , amikor egy kicsit nedves a fa és pattog a tűz.
![]()
Az infra sugarak jó hatással vannak a gondolatokra. Jól el lehet merengeni.
![]()
A tűz mellett ülve igen el lehet merengni , de TV előtt nem.
![]()
Én meg azt látom, hogy milyen szépen elmásztunk a nyelvtől a tűz irányába. Békésebb vizek illetve tüzek felé.
![]() A hozzászólás módosítva: Dec 7, 2014
Én gázsütőben sütöm, és teszek be kb. 0.5 l vizet egy serpenyőben, alulra. Így lesz jó a kenyerem. Lényeg a dagasztáskor meleg legyen a helység, ne 'fázzon meg' kelés közben. Egyenletes hőmérsékleten kell sütni, lassan.
Mit mozgassanak a tenger alatt? Levegőt nem tudnak.
![]()
Hát gázsütő az nincs. Villanyos van. Egy elég régi de hibátlanul működő siemens. És itt jő a bőség zavara. Ezért kérdeztem, hogy milyen programot kéne választani. Bejglit, piskótát, báránycombot, csülköt már tudok benne sütni, de a kenyér még soha nem sikerült.
Remélem az új instrukciók alapján ezt is "könyvelheted".
![]()
Már a képek látványától is kavarog a gyomrom...
![]()
Akkor szeretnék mesélni neked az új receptemről, a csirkefejes, csokipudingos, füstölt-olajos halas, lecsós, birkafaggyúról- amit jéghidegen tálalok a kedves vendégeimnek.
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Dec 8, 2014
Gusztustalan lehet tejszínhab nélkül.
![]()
Sziasztok!
Hogyan kell a saját hozzászólásokat megkeresni a fórumban? Valami rémlik, hogy user*: usernév, de valami nem jó, nem találtam meg semmit!? Köszönöm!
Egy ideje nem működik.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |