Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2387 / 3639
(#) pjg válasza gernerakos hozzászólására (») Dec 5, 2014 /

Nekem is küldött már ezt, azt. Jó csávó.
(#) gernerakos válasza pjg hozzászólására (») Dec 5, 2014 /

Én még nem kaptam(vettem) tőle semmit, viszont szeretnék. Csak írjak neki egy mailt, hogy mi kell meg mennyiért? Személyesen át lehet venni tőle? A postában nem bízom...
(#) Buvarruha válasza gernerakos hozzászólására (») Dec 5, 2014 /

Ugyanazokat kérdezed már harmadjára! Nem UFO nem harap, írj neki mail-t az ég szerelmére már, a többit tőle kérdezd!
(#) pjg válasza gernerakos hozzászólására (») Dec 5, 2014 /

Írj neki levelet, hogy mit szeretnél, majd megmondja a tutit. Nekem postán küldte. Lévén 200km köztünk. Már sok éve ismerjük egymást.
(#) gernerakos válasza Buvarruha hozzászólására (») Dec 6, 2014 /

Rendben, nem kell idegeskedni, biztosra akartam menni, én ilyen vagyok.
(#) gernerakos válasza pjg hozzászólására (») Dec 6, 2014 /

Rendben, köszönöm!
(#) Buvarruha válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 6, 2014 /

Csak én nem értem?
(#) elektroncso hozzászólása Dec 6, 2014 /

Sziasztok.
Ilyen ráktárnak a méreteire lennék kíváncsi, csak persze szimplára, nem a képen látható egybeépítettre. Modellezéshez kellene. Szeretnék egy ilyen raktárt lemodellezni, de nincsenek adataim. A vasútmodellezőknél használt TT-s méretarányban szeretném megcsinálni, ehhez kellenének a méretek.
(#) elektroncso válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 6, 2014 /

Jól néz ki! Nyamm!
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 6, 2014 /

Csorog a nyálam!
(#) kitartás válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 6, 2014 /

Ha jól látom ez egy szép kenyér. Jól jönne, mivel savanyú káposztát tettem fel főni körömmel, kolozsvári szalonnával, csirkecombbal, oldalassal stb.
(#) Directors hozzászólása Dec 6, 2014 /

Sziasztok!

Moderátort keresek. Kérem jelezzen nekem privátban is. Ha nem alakul a helyzet akkor jön ide is az infó amit a moderátorral szeretnék megbeszélni.
Előre is köszönöm.
(#) vicsys válasza Directors hozzászólására (») Dec 6, 2014 /

Ne hülyéskedj! Ez olyan fenyegetés szagú lett. Írhatsz akár nekem is privit.
(#) pjg válasza elektroncso hozzászólására (») Dec 6, 2014 /

Saccold meg. Az ajtó magassága kb. 210-230cm.
(#) Gery78 válasza kitartás hozzászólására (») Dec 6, 2014 /

Kérd meg szépen Zolit, hogy küldje el neked fénypostával a kenyérkét. (Persze, ha van még belőle)
(#) kitartás válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 7, 2014 /

Szívesen után építeném de sajna nincs pontos dokumentációm (alkatrészlista, építési leírás) hozzá. Csak a használati útmutatóm van meg.
(#) elektroncso válasza pjg hozzászólására (») Dec 7, 2014 /

Megpróbálom. Saccolásban elég jó vagyok, de csak ha az adott tárgy előttem van élőben, megfoghatom. Így képről nagyon nehéz.
(#) granpa válasza elektroncso hozzászólására (») Dec 7, 2014 /

Tégy a képre hálót, és az ismert méretű tereptárgyak arányában előtted a méret.
(#) elektroncso válasza granpa hozzászólására (») Dec 7, 2014 /

Jó ötlet!
(#) kitartás válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 7, 2014 /

Holnap megyek beszerzem az alkatrészeket. Még egy (pár) apróság. Sima élesztőt használsz vagy szárítottat? A 180 a sütőben ok, de alsó, felső, alsó-feső illetve légkeverés? Azért ragozom mert régebben küzdöttem a kenyérsütéssel, de soha meg sem közelítette a tiedet. Vagy nem sült át vagy karcolta az üveget is.
(#) pjg válasza kitartás hozzászólására (») Dec 7, 2014 /

Idézet:
„karcolta az üveget”

Wie Diamant.
(#) elektroncso hozzászólása Dec 7, 2014 /

A j/ly csak annak egyértelmű aki sokat olvas magyar nyelven. Nekem nem is kell figyelnem a j/ly-re, reflexből jól írom le. De ez szerintem betudható annak, hogy az elolvasott regények száma 100 fölött van. Aki műveletlen és a könyv szóról a ,,nem billeg a hokedli" jut eszébe annak nem megy. Lásd piacos eladók és a mai internetes rövidítések világában felnőtt gyerekek. De persze itt már megint nem a gyerekek a hibásak...
Fojtatás a viccesből. Remélem itt szabad.
A hozzászólás módosítva: Dec 7, 2014
(#) zolika60 válasza elektroncso hozzászólására (») Dec 7, 2014 /

Folytatás. Az biztos, hogy több száz regényt és egyéb könyvet volt szerencsém olvasni. Talán ez senkinek nem tilos. Az is biztos, hogy a folyamatos internet olvasás erősen rontja a helyesírást. Sajnos az enyémet is. Így pusztul ez az érték is.
(#) elektroncso válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 7, 2014 /

Én csak Béka oldalát és a HE-t olvasom rendszeresen. Ezek meg nem tartoznak a helysírási hibagyűjteményekbe. A többi népbutító oldalt meg kihagyom. Illetve szokom még olvasni a Hobbivasút fórumot is. Így én védem magam az internetes írásmódtól. A nyelvünket fontos megtartani, nyelvében él a nemzet! Sajnos nagyon csúnya dolog látni hogyan pusztul a szépen kialakult nyelvünk. Tán nincs is még egy ilyen nyelv ami ekkora szókinccsel rendelkezne. Nekünk nem 3-4 tárgyra van egy szavunk, hanem egy tárgyra van 3-4 szavunk! Ebből látszik a nyelvünk ősi, volt ideje kialakulni.
(#) pjg válasza elektroncso hozzászólására (») Dec 7, 2014 /

Az angol nyelv is eléggé ősi, de annyira változik, hogy Shakespeare-t már csak szótárral lehetne eredetiben olvasni.
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Dec 7, 2014 /

Még is azt szeretnék ránk erőltetni. A régi tudás vesszen el, elég az új tudatlanság. Az USA-ban már írni sem kell tudni kézzel. Mi lesz egy pár napos áramszünet idején?
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 7, 2014 /

Majd aláírják a két kereszttel. Vagy nyomnak egy ujjlenyomatot.
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Dec 7, 2014 /

Mire, ha nem lesz mivel gépírni? Szerintem ott kezdődik az új kőkorszak.
(#) elektroncso válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 7, 2014 /

De nem csak áramszünet. Akik hírközléssel foglalkoznak jól tudják egy napkitörés micsoda felfordulást tud okozni az éterben. Egy nagyobb méretű napkitörés képes megbénítani a föld kommunikációs rendszerét. Na akkor mi lesz? Az emberiség fele éhen fog pusztulni, mert nem tud az interneten rendelni a TE...-ból, vagy nem tudja felhívni a pizzafutárt. Kíváncsi volnék a gyerekek hány százalék tudna tüzet gyújtani, hogy ne fagyjon meg.
(#) pjg válasza elektroncso hozzászólására (») Dec 7, 2014 /

Ezért vezetik be már most az SMS nyelvet. It MZ/X küld fény post!
A ház amíg ég, jól melegít.
Következő: »»   2387 / 3639
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem