Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nekem is küldött már ezt, azt. Jó csávó.
Én még nem kaptam(vettem) tőle semmit, viszont szeretnék. Csak írjak neki egy mailt, hogy mi kell meg mennyiért? Személyesen át lehet venni tőle? A postában nem bízom...
Ugyanazokat kérdezed már harmadjára! Nem UFO nem harap, írj neki mail-t az ég szerelmére már, a többit tőle kérdezd!
![]()
Írj neki levelet, hogy mit szeretnél, majd megmondja a tutit. Nekem postán küldte. Lévén 200km köztünk. Már sok éve ismerjük egymást.
Rendben, nem kell idegeskedni, biztosra akartam menni, én ilyen vagyok.
Rendben, köszönöm!
Sziasztok.
Ilyen ráktárnak a méreteire lennék kíváncsi, csak persze szimplára, nem a képen látható egybeépítettre. Modellezéshez kellene. Szeretnék egy ilyen raktárt lemodellezni, de nincsenek adataim. A vasútmodellezőknél használt TT-s méretarányban szeretném megcsinálni, ehhez kellenének a méretek.
Jól néz ki! Nyamm!
Ha jól látom ez egy szép kenyér. Jól jönne, mivel savanyú káposztát tettem fel főni körömmel, kolozsvári szalonnával, csirkecombbal, oldalassal stb.
![]()
Sziasztok!
Moderátort keresek. Kérem jelezzen nekem privátban is. Ha nem alakul a helyzet akkor jön ide is az infó amit a moderátorral szeretnék megbeszélni. Előre is köszönöm.
Ne hülyéskedj! Ez olyan fenyegetés szagú lett. Írhatsz akár nekem is privit.
Saccold meg. Az ajtó magassága kb. 210-230cm.
Kérd meg szépen Zolit, hogy küldje el neked fénypostával a kenyérkét.
![]() ![]()
Szívesen után építeném
![]()
Megpróbálom. Saccolásban elég jó vagyok, de csak ha az adott tárgy előttem van élőben, megfoghatom. Így képről nagyon nehéz.
Tégy a képre hálót, és az ismert méretű tereptárgyak arányában előtted a méret.
Jó ötlet!
Holnap megyek beszerzem az alkatrészeket. Még egy (pár) apróság. Sima élesztőt használsz vagy szárítottat? A 180 a sütőben ok, de alsó, felső, alsó-feső illetve légkeverés? Azért ragozom mert régebben küzdöttem a kenyérsütéssel, de soha meg sem közelítette a tiedet. Vagy nem sült át vagy karcolta az üveget is.
A j/ly csak annak egyértelmű aki sokat olvas magyar nyelven. Nekem nem is kell figyelnem a j/ly-re, reflexből jól írom le. De ez szerintem betudható annak, hogy az elolvasott regények száma 100 fölött van. Aki műveletlen és a könyv szóról a ,,nem billeg a hokedli" jut eszébe annak nem megy. Lásd piacos eladók és a mai internetes rövidítések világában felnőtt gyerekek. De persze itt már megint nem a gyerekek a hibásak...
Fojtatás a viccesből. Remélem itt szabad. A hozzászólás módosítva: Dec 7, 2014
Folytatás. Az biztos, hogy több száz regényt és egyéb könyvet volt szerencsém olvasni. Talán ez senkinek nem tilos. Az is biztos, hogy a folyamatos internet olvasás erősen rontja a helyesírást. Sajnos az enyémet is. Így pusztul ez az érték is.
![]()
Én csak Béka oldalát és a HE-t olvasom rendszeresen. Ezek meg nem tartoznak a helysírási hibagyűjteményekbe. A többi népbutító oldalt meg kihagyom. Illetve szokom még olvasni a Hobbivasút fórumot is. Így én védem magam az internetes írásmódtól. A nyelvünket fontos megtartani, nyelvében él a nemzet! Sajnos nagyon csúnya dolog látni hogyan pusztul a szépen kialakult nyelvünk. Tán nincs is még egy ilyen nyelv ami ekkora szókinccsel rendelkezne. Nekünk nem 3-4 tárgyra van egy szavunk, hanem egy tárgyra van 3-4 szavunk! Ebből látszik a nyelvünk ősi, volt ideje kialakulni.
Az angol nyelv is eléggé ősi, de annyira változik, hogy Shakespeare-t már csak szótárral lehetne eredetiben olvasni.
Még is azt szeretnék ránk erőltetni. A régi tudás vesszen el, elég az új tudatlanság. Az USA-ban már írni sem kell tudni kézzel. Mi lesz egy pár napos áramszünet idején?
![]()
Majd aláírják a két kereszttel. Vagy nyomnak egy ujjlenyomatot.
![]()
Mire, ha nem lesz mivel gépírni? Szerintem ott kezdődik az új kőkorszak.
De nem csak áramszünet. Akik hírközléssel foglalkoznak jól tudják egy napkitörés micsoda felfordulást tud okozni az éterben. Egy nagyobb méretű napkitörés képes megbénítani a föld kommunikációs rendszerét. Na akkor mi lesz? Az emberiség fele éhen fog pusztulni, mert nem tud az interneten rendelni a TE...-ból, vagy nem tudja felhívni a pizzafutárt. Kíváncsi volnék a gyerekek hány százalék tudna tüzet gyújtani, hogy ne fagyjon meg.
Ezért vezetik be már most az SMS nyelvet. It MZ/X küld fény post!
![]() A ház amíg ég, jól melegít. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |