Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ha jobban rászánom magam kiveszem az 50-est a takarékból és veszek egy láncfűrészt de előtte megkérdezem kinek milyen tapasztalatai vannak ebben az árkategóriába. Jómagam egy Mcculloch márkájút néztem ki 49 990-ért.
Szevasztok!
3 részes lépcsős fúrószárkészlet (4-12/4-20/4-32mm) 1499 HUF csütörtöktől (jan.15) kapható lesz a ///PARKSIDE -t forgalmazó áruházláncnál. Szerintetek érdemes lehet megvenni?
Én régebben a 1,5 mm alu vagy >1 mm vaslemezt úgy lyukasztottam, hogy közel a kívánt átmérőre fúrtam majd egy méretes anyacsavart alá téve egy kúposra köszözült seprű, vagy egyébb szerszámnyelet beleerőszakoltam. A túlfelén felgyűrődött anyagot reszelővel, köszörűvel tüntettem el. Türelmetlen embernek nem való.
A hozzászólás módosítva: Jan 13, 2015
Érdemes lehet megvenni. Egy dologra kell figyelni: fém fúrásánál ajánlott a vágó, fúró spray használata.
Jó márka, sokáig használtam. Az egyetlen, ami nem tetszett benne, hogy - lévén kanadai gyártmány - nem metrikusak a csavarok benne. Ezért aztán a szervizelése nem egyszerű. Amúgy strapabíró, erős jószágok, ha nem erdőirtásra akarod használni, hanem ház körüli favágási munkákra, akkor remek választás. A karbantartásra (láncolajzás, benzin-kenőolaj keverék, tisztítás, stb.) viszont "kényes", de hát ezt szinte mondani sem kell, minden jobb gép ilyen.
Így dolgoznak a Japán ácsok: Bővebben: Link és Bővebben: Link
Sziasztok!
Bejárati ajtóhoz keresek a képen látható fémdarabot, ebbe akad bele a zárszerkezet. 4 db ilyen van fölcsavarozva. Lehet ilyet valahol kapni? Lehetőleg Budapesten. Előre is köszönöm!
Számtalan helyen. Tán még az utcátokban is.
Ma du. kettőben is kerestem, nem volt (még, vagy már, azt sem tudta senki).
Én is hasonló képen jártam.Az "aranyozott" szerszámokból már egy sem volt nyitás után fél órával. A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2015
Volt viszont "jóáron" facsavar, 4*30 mm, 600 darabos doboz 1200 Ft.
Vigyázat,a "chipboard" nem keresztfejes, hanem T20 (viszont szerintem sokkal szebb) amihez hozzávaló csavarhúzó/bit kell
Fél öt felé néztem nálunk sem volt.
Vettem egy csavarhúzót, mert a régi elveszett. ![]() Dugófúró volt egy db és több lyukasztó.
Egyértelműen ezért, erről szól ez. Ha van is a becsalogató termékből, sokszor csak 1-2 darab. Mert az valószínűleg ráfizetés, nem pedig sokat akarnak belőle eladni. Hanem veszünk helyette mást, ha már ott vagyunk.
Erről eszembe jut, régebben a kutyát így csaltuk az óljába, egy szelet parízerrel, mint most minket a bolt egy fúróval. Én még sosem kaptam az akció első órájában sem, amiért mentem, az itt említett boltban.
Nyugi, az ilyen fúrókészletek még a raktárban elkelnek a munkások között.
A Hobbielektronika akár karórán is elérhető...
Még jó, hogy be lett állítva az óra a fórumon.
Bejelentkezni már nem tudtam..
Pár hónapja írta ide valaki, hogy a gyereke idén januárban fog felvételizni, ami holnap lesz. Ez úton kívánok neki sok sikert!
Én írtam ilyet, nem tudom arra gondolsz-e. Tegyük fel, hogy arra, és köszönöm a jókívánságot. Nagyon sokat gyakorolt, főleg a matekkal. 10 évre visszamenőleg az összes felvételit megcsinálta a pótfelvételikkel együtt. Ez 400 feladat. Kis részét segítséggel.
Köszönöm, mindjárt mondom fiamnak, hogy Gerner Ákos sok sikert kíván. Időközben átadtam üzeneted, köszöni szépen. A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2015
Nem tudom, hogy te voltál-e, de nem baj, nem kopik el a jókívánságom! Én tavaly ilyenkor írtam meg, tudom milyen az...
Köszönöm, átadtam az érintettnek.
Üzeni fiam, köszöni szépen zolika60-nak.
Én is tavaly írtam meg. Én a vesztesek nyugalmával vágtam neki és nyertem (90 valamennyi százalékkal plusz a versenyekért kapott plusz százalék). Bár én könnyű iskolába felvételiztem. A többiek még rég körmölték én már alkatrészeket vásároltam a város másik végében.
![]() Sok szerencsét a felvételizőknek! A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2015
Én sem izgultam, bár nem lett annyira jó ( 74 pont a 100-ból) de bőven felvettek oda, hova jelentkeztem. Én a végéig írtam. Érdekes, de akkor még nem is ismertem ezt a fórumot...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Én is hasonló képen jártam.