Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ha jobban rászánom magam kiveszem az 50-est a takarékból és veszek egy láncfűrészt de előtte megkérdezem kinek milyen tapasztalatai vannak ebben az árkategóriába. Jómagam egy Mcculloch márkájút néztem ki 49 990-ért.
Szevasztok!
3 részes lépcsős fúrószárkészlet (4-12/4-20/4-32mm) 1499 HUF csütörtöktől (jan.15) kapható lesz a ///PARKSIDE -t forgalmazó áruházláncnál. Szerintetek érdemes lehet megvenni?
Én régebben a 1,5 mm alu vagy >1 mm vaslemezt úgy lyukasztottam, hogy közel a kívánt átmérőre fúrtam majd egy méretes anyacsavart alá téve egy kúposra köszözült seprű, vagy egyébb szerszámnyelet beleerőszakoltam. A túlfelén felgyűrődött anyagot reszelővel, köszörűvel tüntettem el. Türelmetlen embernek nem való.
![]() A hozzászólás módosítva: Jan 13, 2015
Érdemes lehet megvenni. Egy dologra kell figyelni: fém fúrásánál ajánlott a vágó, fúró spray használata.
Jó márka, sokáig használtam. Az egyetlen, ami nem tetszett benne, hogy - lévén kanadai gyártmány - nem metrikusak a csavarok benne. Ezért aztán a szervizelése nem egyszerű. Amúgy strapabíró, erős jószágok, ha nem erdőirtásra akarod használni, hanem ház körüli favágási munkákra, akkor remek választás. A karbantartásra (láncolajzás, benzin-kenőolaj keverék, tisztítás, stb.) viszont "kényes", de hát ezt szinte mondani sem kell, minden jobb gép ilyen.
Így dolgoznak a Japán ácsok: Bővebben: Link és Bővebben: Link
Sziasztok!
Bejárati ajtóhoz keresek a képen látható fémdarabot, ebbe akad bele a zárszerkezet. 4 db ilyen van fölcsavarozva. Lehet ilyet valahol kapni? Lehetőleg Budapesten. Előre is köszönöm!
Számtalan helyen. Tán még az utcátokban is.
![]()
Ma du. kettőben is kerestem, nem volt (még, vagy már, azt sem tudta senki).
![]() Az "aranyozott" szerszámokból már egy sem volt nyitás után fél órával. A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2015
Volt viszont "jóáron" facsavar, 4*30 mm, 600 darabos doboz 1200 Ft.
Vigyázat,a "chipboard" nem keresztfejes, hanem T20 (viszont szerintem sokkal szebb) amihez hozzávaló csavarhúzó/bit kell ![]()
Fél öt felé néztem nálunk sem volt.
![]() ![]() Dugófúró volt egy db és több lyukasztó.
Egyértelműen ezért, erről szól ez. Ha van is a becsalogató termékből, sokszor csak 1-2 darab. Mert az valószínűleg ráfizetés, nem pedig sokat akarnak belőle eladni. Hanem veszünk helyette mást, ha már ott vagyunk.
Erről eszembe jut, régebben a kutyát így csaltuk az óljába, egy szelet parízerrel, mint most minket a bolt egy fúróval. Én még sosem kaptam az akció első órájában sem, amiért mentem, az itt említett boltban.
Nyugi, az ilyen fúrókészletek még a raktárban elkelnek a munkások között.
A Hobbielektronika akár karórán is elérhető...
![]()
Még jó, hogy be lett állítva az óra a fórumon.
![]()
Bejelentkezni már nem tudtam..
Pár hónapja írta ide valaki, hogy a gyereke idén januárban fog felvételizni, ami holnap lesz. Ez úton kívánok neki sok sikert!
Én írtam ilyet, nem tudom arra gondolsz-e. Tegyük fel, hogy arra, és köszönöm a jókívánságot. Nagyon sokat gyakorolt, főleg a matekkal. 10 évre visszamenőleg az összes felvételit megcsinálta a pótfelvételikkel együtt. Ez 400 feladat. Kis részét segítséggel.
Köszönöm, mindjárt mondom fiamnak, hogy Gerner Ákos sok sikert kíván. Időközben átadtam üzeneted, köszöni szépen. A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2015
Nem tudom, hogy te voltál-e, de nem baj, nem kopik el a jókívánságom! Én tavaly ilyenkor írtam meg, tudom milyen az...
Köszönöm, átadtam az érintettnek.
Üzeni fiam, köszöni szépen zolika60-nak.
Én is tavaly írtam meg. Én a vesztesek nyugalmával vágtam neki és nyertem (90 valamennyi százalékkal plusz a versenyekért kapott plusz százalék). Bár én könnyű iskolába felvételiztem. A többiek még rég körmölték én már alkatrészeket vásároltam a város másik végében.
![]() Sok szerencsét a felvételizőknek! A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2015
Én sem izgultam, bár nem lett annyira jó ( 74 pont a 100-ból) de bőven felvettek oda, hova jelentkeztem. Én a végéig írtam. Érdekes, de akkor még nem is ismertem ezt a fórumot...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |