Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én anyum Buzukiján tanultam meg a téli vezetést, mert ősszel lett meg a jogsim. Akkor azt hittem minden szuper jól megy, aztán pár hónap múlva megcsúsztam és összetörtem egy Wareszt. Mert telibe fékeztem a kocsit ijedtemben. Egy évre rá, nyáron, esős időben (amikor elkezd esni, akkor baromi nyálkás az út) megállt előttem egy tanuló vezettő az üres zebrán. Én egy pillanatra nem figyeltem oda és máris vészfékezni kellet. Ezt már ügyesebben csináltam, de mégis összetörtem a seggét.
Azóta eltelt pár év és több ezer kilómétert vezettem. Egy éve megvan a Merdzsóm és ezzel szinte újra kellett tanulni vezetni. Semmi segítő elektronika nincs benne, viszont egy vaddisznó. Én nagyon imádom, csodás konstrukció. Gondolhatjátok...
A Vírus Buster kiabált érte, és kitömörités után törölte is, ezért szóltam
![]() Amúgy ténleg szemétség a vírusozás. De valamiből a virusírtókészítőknek is meg kell élni. És hogy épp melyiknek megy jobban? Hát amilyen épp a lapjárás. (elég rokon hasonlat ![]() Apropó, tudjárok, hogy miért találták fel a szöget?
Nem az XP miatt szaggat a Mario, az csak azért van mert nem egy DiretX vezérlőn próbál a GPU-val közvetlen hozzáférni, hanem csak VGA BIOS -on keresztül.
Ebben aztán egyet értek! Én Ladán tanultam meg vezetni! Szorult a kormánykardán, elvitt mindig balra (futómű), rugdosni kellet néhányszor a kuplungot, hogy lükvercelni tudjak, de megtanultam vezetni.
A Virus Buster semmit nem ér... kipróbáltam egy keyloggerrel megfertőzött *.zip fájlon, semmit nem jelzett
Nekem kaspersky van, elég gyakran ugrál.
Nos, akkor visszatenném eme két gyöngyszemet...
Matthew tehát minden valószínűség szerint nem vírusos. _ampervadasz_ is leellenőrizte, köszönet érte! miért is találták fel a szöget? Idézet: „miért is találták fel a szöget?” Hogy nehogy éhenhaljanak az autógumisok. ![]()
Szöget ütöttél mindenki fejébe, mert senki nem tudja a választ! Mi enne az?
![]()
jaj, ez nagyon jó!
Az egyik ötvös csöpi-film jutott az eszembe, ahol a kisgyerek jancsiszöget dobált aaz aszfaltra... Gumis előtt 100 méterrel... ![]() Apró vicc, "gumis" témában: a skót őrmester bemegy egy gumishoz, szakadt kotonnal a kezében, javíttatni szeretné. -jóember, miért nem vesz újat? 30 pennyért gumírozunk, egy új óvszer meg 40 penny! -meggondolom, holnap visszajövök! -megbeszéltük a századdal, a javíttatás jobb lesz... Megjegyzés: "gruppen" új értelmet nyer... ![]()
Nekem a Zimmer Feri c. film jutott eszembe hirtelen.
Ahol szintén egy gyerek szort ki szöget, hogy legyenek vendégek. A kollégám SEAT -jában "opel"csavar van, tövig lekopva.
Mi van itt? Senki sem offolja szét a topic -ot?
Enye benye! ![]()
Én a NOD32-t semmiképp nem ajánlom. Csak ette a memóriát és jöttek be a vírusok, és egyszersem jelzett.
Kaspersky, BitDefender, Avast nekem ezek váltak be igazán. üdv
Egyetértek!
eotvospm: plusz igaz nem vírusirtó, de ajánlani tudom az agnitum outpost-ot.
Kémrobotok ellen mi a hatásos mostanság? A Spyboot nálam nagyon lassú...
Hello nekem az AVG és zonealarm a nyerő nem lassítja a gépet 6 hónapja féregmentes a gépem, a progi minden nap 1szer frissít és naponta egyszer végignézi a gépet
![]()
és mi az az "agnitum outpost"? Email ellenőrző?
Nekem tavaly december óta az Avira van fent. Szintén naponta frissít.
Pedig én is azt használom, spyboot. De nekem nem lassít annyira (kicsit észrevehető, de böngészni még simán tudok--ennyit meg szerintem megér)
eotvospm: Tűzfal (igaz nekem van hardveres is, de nagyon gyakran netezek nyilvános helyről)
Hátha valaki megfogadja, de kb 3 oldalanként írom le hogy a Kerio tűzfal a legjobb, igaz néhány programot blokkol, meg játékot (pl CS), de én már nem játszok netes játékokkal (meg amúgyse nagyon). De addig ki lehet kapcsolni, addig meg véd a Norton tűzfala. De minek is írom le ha senki sem fogadja meg??
![]()
Azért mert mindenki azt használja ami neki a leg jobb. Ezt nem lehet megváltoztani. Téged nem lehet lebeszélni a Kerio-ról engem meg az Agnitum-ról. Ennyi
![]()
Azt eddig is tudtam hogy az élelmiszerekben milyen "jótékony hatású" adalékok vannak, de ez a tetűpor viszi a pálmát. :eek2:
Mindig mondtam, sok tetű van az országban... Irtsuk őket joghurttal!
![]()
Én azt mondom együnk kozmetikai termékeket abban egyre több a gyümölcs meg a vitamin...
De milyen pihent aggyal kell felébredni annak, aki ezt kitalálja. Mármint hogy ,
Idézet: „öcsém, hát tegyünk bele nékijek porrá őrölt nősténytetűt, mer az biztos jó.” ![]()
Üdv!
Azt olvastam valahol, hogy olyan világot élünk, hogy a bútorápolóban természetes citrom van, az üdítőben pedig mesterséges aroma ![]() Egyébként eladják nekünk az egyre silányabb minőségű élelmiszert, aztán vegyünk jópézér mindenféle táplálékkiegészítőt, meg vitaminyokat, mer sz@rt eszünk. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |