Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2687 / 3649
(#) Remci válasza kowi hozzászólására (») Dec 31, 2016 / 1

Köszi, kipróbálom. Van még 3db aminél még meg kell játszanom, de azt elhalasztom jövő hétre. Ma már nem foglalkozom vele, elvileg ünnep van.
B.Ú.É.K Mindenkinek
(#) kowi válasza Remci hozzászólására (») Dec 31, 2016 /

Ünnep ide vagy oda sajnos az évbe én csak ilyenkor tudok bütykölni Az elmúlt évekbe évről évre kevesebb idő marad a hobbira... Na de nem panaszkodom mert B.U.É.K
(#) (Felhasználó 58569) hozzászólása Dec 31, 2016 /

Ha már polírozásnál tartunk,mondhatnátok ötleteket. Vettem pár üvegtáblát fillérekért, LED világítás lesz belőle, lakásba. Az a problémám, hogy néhánynak a felületét megmarta valami ( savas eső, talán üvegház volt valahol? ). Mivel lehetne eredetire visszaállítani?

Egyébként mindenkinek boldog új esztendőt!
(#) jdani hozzászólása Dec 31, 2016 /

Tudja valaki hogy kell az NODba kivételek közé tenni egy fájlt?
Mindig vírusnak észleli, és karanténba dobja.
(#) gkari válasza (Felhasználó 58569) hozzászólására (») Dec 31, 2016 /

Az üveget a savak ált. nem marják (kivéve a folysav), de az erős lúgok igen; ha ez biztos, hogy bemaródás, akkor nagyon nehéz újra (síkba-)csiszolni, polírozni. A gyárakban a polírozást un. "polírrúzs" - al végzik, ami nagyon finom szemcseméretű vasIII. oxid.
(#) kameleon2 válasza (Felhasználó 58569) hozzászólására (») Dec 31, 2016 /

Vizes csiszolóval szokták az ólomüveg darabkákat csillogóvá varázsolni, egyben az éleket is lecsiszolni. A víz sokszor jó segítség.
(#) jani1987 válasza jdani hozzászólására (») Dec 31, 2016 1 /

Hagyd a nodot. Sokat hisztizik ezért nem szeretem. Avast párti vagyok zone alarmmal kombinálva.
(#) (Felhasználó 58569) válasza gkari hozzászólására (») Dec 31, 2016 /

Nem tudom mi ez, csak be van homályosodva az üveg, nem jön le semmivel, ezért gondoltam, hogy valami eszegette...
Folysav? Az mi? Nem a fluor savra gondoltál? Lukat már marattam az üvegbe ezzel, de ennél sokkal egyszerűbb és főleg pontosabb fúrni.
A polírrúzst megnézem, köszönöm.
(#) (Felhasználó 58569) válasza kameleon2 hozzászólására (») Dec 31, 2016 /

Az éleken túl vagyok, azt valami üveges cégnél megcsinálták, nem fazettázott, de nagyon szép és nem is volt drága. Legfeljebb visszamegyek egy kis tanácsért.
(#) nagym6 válasza (Felhasználó 58569) hozzászólására (») Dec 31, 2016 /

Autóüvegek szélvédő polírozásához lehet neten találni polírozó készleteket, eléggé drága.
Gugliban erre keresve: "szélvédő polírozó készlet"
(#) jani1987 hozzászólása Dec 31, 2016 / 2

Itt az új év itt van újra
Négykézláb kúszunk a földön újra
Amíg élünk meg nem állunk
Szilveszter másnapján megint rókázunk

Boldog új évet.
(#) zsolt58 hozzászólása Jan 1, 2017 /

B.U.É.K.
(#) Ge Lee válasza jdani hozzászólására (») Jan 1, 2017 /

(#) kowi hozzászólása Jan 3, 2017 /

Fagyálló mérő
Keressétek a hibát
(#) kameleon2 válasza kowi hozzászólására (») Jan 3, 2017 /

Emlékeim szerint refraktométernek hívják.
(#) kowi válasza kameleon2 hozzászólására (») Jan 3, 2017 /

Tiéd a mezei piros pont
(#) kameleon2 válasza kowi hozzászólására (») Jan 3, 2017 /

Köszönöm! Ezúton felajánlom a folyton vitatkozó fórumtársak megsegítésére !
(#) gg630504 válasza kowi hozzászólására (») Jan 3, 2017 /

+= Akkumlátorsav! ->Akkumulátorsav!
(#) nagym6 válasza kowi hozzászólására (») Jan 3, 2017 /

Szélvédőmosófolyadék Szélvédőmosó folyadék.
(#) kameleon2 hozzászólása Jan 3, 2017 /

Friss hír. Ennyit a marketingről.
(#) gkari válasza kameleon2 hozzászólására (») Jan 3, 2017 /

Talán az is szempont, hogy a ˇ10 tolakodó, mindenféle bizzar regisztrációt kér, én is letöröltem, és a W7-et tettem fel, azóta nyugtom van. Az asszonynak még mindig a ˇ10 van, naponta anyázik.
(#) gernerakos válasza gkari hozzászólására (») Jan 3, 2017 /

Ez így igaz, én viszont most váltottam Linuxról (ubuntu 16.04 volt talán) W10-re, mit ne mondjak, fényévekkel jobb. A regisztrációs dolgokról annyit, hogy egyszer megcsinálod, és többé nincs dolgod vele, csak lesz 1 terra helyed online, ami bizonyos esetekben nagyon jól tud jönni. Nem mondom, eddig is megvoltam ezek nélkül.
(#) zolika60 válasza gernerakos hozzászólására (») Jan 3, 2017 / 1

Egy fél év múlva, amikor azt mondják mostantól fizetős és az 1 terrán meg ott van a családi fényképalbum amiről nincs mentés, majd másképp látod.
(#) kameleon2 válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 3, 2017 /

Semmi gond, biztos sok alkalmazást futtat alatta. Mert ugye fut minden?
(#) gernerakos válasza kameleon2 hozzászólására (») Jan 3, 2017 /

A linuxon nem elinduló programok 100%-a igen. Ha ott sikerült is valamit futtatni, két nap szenvedés volt, mire ment úgy valahogy, de akkor is kompromisszumos megoldás volt. Egy halom olyan program van, ami oda nincs kiadva, de windowsra igen. Néha sikerült emulálni windows környezetet egy-egy programhoz, akkor viszont nagyobb gépigénnyel, szörnyen rosszul mentek programok.

A családi dolgokat meg hülye leszek kipakolni az internetre, hátha feltörik, stb.
(#) szamóca hozzászólása Jan 3, 2017 /

(#) Szárnyas válasza szamóca hozzászólására (») Jan 3, 2017 /

(#) szamóca válasza Szárnyas hozzászólására (») Jan 3, 2017 /

Édes istenkém! Na pont az ő véleménye érdekelt volna.
(#) Szárnyas válasza szamóca hozzászólására (») Jan 3, 2017 /

Miért, mi a baj van vele?
Oké, nem teljesen kapcsolódik az általad linkelt videóhoz, hanem csak az adott produkciót minősíti, de alapjában véve igaza van. Nem sok értelme van az ilyen kamera előtti erőspaprika evésnek. Az elején még viccesnek lehetett mondani, de mikor már ennyien csinálják, már nem sok eredetiség van benne.
A hozzászólás módosítva: Jan 3, 2017
(#) szamóca válasza Szárnyas hozzászólására (») Jan 3, 2017 / 1

Semmi. A példaképem.
Következő: »»   2687 / 3649
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem