Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köszi, kipróbálom. Van még 3db aminél még meg kell játszanom, de azt elhalasztom jövő hétre. Ma már nem foglalkozom vele, elvileg ünnep van.
![]() B.Ú.É.K Mindenkinek ![]()
Ünnep ide vagy oda sajnos az évbe én csak ilyenkor tudok bütykölni
![]() ![]()
Ha már polírozásnál tartunk,mondhatnátok ötleteket. Vettem pár üvegtáblát fillérekért, LED világítás lesz belőle, lakásba. Az a problémám, hogy néhánynak a felületét megmarta valami ( savas eső, talán üvegház volt valahol? ). Mivel lehetne eredetire visszaállítani?
Egyébként mindenkinek boldog új esztendőt!
Tudja valaki hogy kell az NODba kivételek közé tenni egy fájlt?
Mindig vírusnak észleli, és karanténba dobja.
Az üveget a savak ált. nem marják (kivéve a folysav), de az erős lúgok igen; ha ez biztos, hogy bemaródás, akkor nagyon nehéz újra (síkba-)csiszolni, polírozni. A gyárakban a polírozást un. "polírrúzs" - al végzik, ami nagyon finom szemcseméretű vasIII. oxid.
Vizes csiszolóval szokták az ólomüveg darabkákat csillogóvá varázsolni, egyben az éleket is lecsiszolni. A víz sokszor jó segítség.
Hagyd a nodot. Sokat hisztizik ezért nem szeretem. Avast párti vagyok zone alarmmal kombinálva.
Nem tudom mi ez, csak be van homályosodva az üveg, nem jön le semmivel, ezért gondoltam, hogy valami eszegette...
Folysav? Az mi? Nem a fluor savra gondoltál? Lukat már marattam az üvegbe ezzel, de ennél sokkal egyszerűbb és főleg pontosabb fúrni. A polírrúzst megnézem, köszönöm.
Az éleken túl vagyok, azt valami üveges cégnél megcsinálták, nem fazettázott, de nagyon szép és nem is volt drága. Legfeljebb visszamegyek egy kis tanácsért.
Autóüvegek szélvédő polírozásához lehet neten találni polírozó készleteket, eléggé drága.
Gugliban erre keresve: "szélvédő polírozó készlet"
Itt az új év itt van újra
Négykézláb kúszunk a földön újra Amíg élünk meg nem állunk Szilveszter másnapján megint rókázunk Boldog új évet.
Emlékeim szerint refraktométernek hívják.
Köszönöm! Ezúton felajánlom a folyton vitatkozó fórumtársak megsegítésére
![]()
Szélvédőmosófolyadék Szélvédőmosó folyadék.
Friss hír. Ennyit a marketingről.
Talán az is szempont, hogy a ˇ10 tolakodó, mindenféle bizzar regisztrációt kér, én is letöröltem, és a W7-et tettem fel, azóta nyugtom van. Az asszonynak még mindig a ˇ10 van, naponta anyázik.
Ez így igaz, én viszont most váltottam Linuxról (ubuntu 16.04 volt talán) W10-re, mit ne mondjak, fényévekkel jobb. A regisztrációs dolgokról annyit, hogy egyszer megcsinálod, és többé nincs dolgod vele, csak lesz 1 terra helyed online, ami bizonyos esetekben nagyon jól tud jönni. Nem mondom, eddig is megvoltam ezek nélkül.
Egy fél év múlva, amikor azt mondják mostantól fizetős és az 1 terrán meg ott van a családi fényképalbum amiről nincs mentés, majd másképp látod.
![]()
Semmi gond, biztos sok alkalmazást futtat alatta. Mert ugye fut minden?
A linuxon nem elinduló programok 100%-a igen. Ha ott sikerült is valamit futtatni, két nap szenvedés volt, mire ment úgy valahogy, de akkor is kompromisszumos megoldás volt. Egy halom olyan program van, ami oda nincs kiadva, de windowsra igen. Néha sikerült emulálni windows környezetet egy-egy programhoz, akkor viszont nagyobb gépigénnyel, szörnyen rosszul mentek programok.
A családi dolgokat meg hülye leszek kipakolni az internetre, hátha feltörik, stb.
Édes istenkém! Na pont az ő véleménye érdekelt volna.
![]()
Miért, mi a baj van vele?
![]() Oké, nem teljesen kapcsolódik az általad linkelt videóhoz, hanem csak az adott produkciót minősíti, de alapjában véve igaza van. Nem sok értelme van az ilyen kamera előtti erőspaprika evésnek. Az elején még viccesnek lehetett mondani, de mikor már ennyien csinálják, már nem sok eredetiség van benne. A hozzászólás módosítva: Jan 3, 2017
|
Bejelentkezés
Hirdetés |