Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem hinném hogy megromlik, csak ha talál oldható dolgokat maga közelében akkor azokat oldja. Permetező, kapálógép, fűnyíró és egyebek le van téve a nyáron és csak következő év tavaszán vannak elővéve. Pöccre indulnak. De hozhatnám példának az egyik haverom fiatalkori esetét, amikor is eldugott 2 liter benzint a szülők elől aztán maga is megfeledkezett róla. Négy év múlva találta meg, beleöntötte a szimóba és mentünk motorozni.
Szerencsés ember. Hat-hét év állás után, néha hamarabb is, tele voltak a karburátorok, szappan szerű mocsokkal. Még a légjáratokat is eldugították. Elég egy vékonyat és annyi. A benzin megbüdösödik, leginkább festék szagú lesz.
Kis gyakorlás és fog ez menni. Korábban raktam ki egyet de az első próba volt.
Csak szorgalmasan. Néhány km és szuperül fog menni.
A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2018
Akkor jó pár kiló pálca elmegy addig. Láttam egy fektetett pálcás videót hát kipróbáltam.
Kár lenne.
Nagyon szép és egyenletes varratot is kaphatsz, de normális beolvadás nem lesz, a bevonat salakképző hatása pedig a varrat alatt is érvényesülhet.
De, nálam romlott már meg. Nem is egyszer, illetve többen is panaszkodtak. Legutóbb egy Schwalbeból kellett leengedni több liter keveréket, ami éveket állt benne. De volt már, hogy fűnyíró(4T) nem indult tavasszal. A régi(minimum 20 éves) benzin jobban bírta, el is hiszem, hogy a Simson azzal ment. Sajnos a mostani üzemanyag már nem olyan összetételű.
Akkor van esély arra, hogy túléljék a halak a telet és a nyarat is.
A "régi" ólmos benzin nem romlott meg ennyire gyorsan .A megromlik , nem romlik most nálam attól függ , hogy fűtött , vagy nem fűtött helyen tárolom a gépet. Fűtött helyen pöccre indulnak. Tavaly ősszel szereztem , vettem , kaptam egy 15 éve teli tankkal elrakott Simsont . Félig volt megkövesedett (!) benzinnel. Több órán át pörgettem egy ablaktörlő motorral (tankban csavarokkal) mire tiszta lett
Sziasztok!
Múltkor nagyon ment itt a Kresz vita. Nos kaptam egy mailt: Idézet: . „hogy vezetői engedélyének a személyazonosság igazolására szolgáló érvényességi ideje lejár (4(b). rovat), B1, B, T, K, AM kategória érvényességi ideje lejár (11. rovat)” Meg tudja valaki mondani hogy milyen kategória a T és K ? Az előző jogsimban nem volt benne, a mostaniban viszont igen. Kérdeztem rendőr ismerőst is, de nem tudott rá válaszolni. Bár annyira nem zavar, csak kíváncsi vagyok.
Most látom, hogy lovaskocsit nem vezethetek, miközben teherautót pótkocsival igen.
A teherautó nagyon régóta megvan hivatalosan, csak az érdekes, hogy emellett lovaskocsit nem vezethetek.
Szerintem vezethetsz. Legalábbis régen ahhoz csak KRESZ vizsga kellett mit a segédmotorhoz. Viszont ez a legviccesebb kategória:
Idézet: „V jogosítvány birtokában villamost, kerti traktort, és állati erővel vont járművet vezethetünk.” A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2018
Ha "B"-d is van (szerintem igen), annak leírásában benne van valamennyi "állati erővel vontatott....." is.
....Pestinek,hogy ló húzza a villamost...
Mostmár jogsi is van hozzá.
Készülnek az energia szűkös időkre.
Igen, mert a ló okos és nem megy a falnak.
...és ha neki is megy, nem vak, hanem vakmerő!
Már az autók is kezdenek felnőni a lóhoz, lásd önvezető autók.
Természetesen. Ha a gyártó el akar adni belőlük, úgy tervezi. És még feleségérzékelő is lesz benne, akkor nem megy kocsmához, ismeretlen -sosem volt ott- helyszínként jelezve.
És a szerető címét is "ez meg mi?" címként látja.
Az már rég megszűnt. Most már külön vasúti járművezetői igazolványunk van, a jogosítvány nem tartalmazza...
"Höőőőő-Hőhöhőőő" hangvezérlős fék, van még hova felnőni az autóknak.
Ez nem újdonság, már a Porsche 944-hez is volt "feleségkulcs", ha azzal indították, 160LE és 130km/h korlátozást használt a fedélzeti mikrovezérlő.
A GPS pedig ugyan nem áll meg a kocsmánál, de szól, hogy "ottvagyunk", sőt akár megmutatja a környéken az ÖSSZESET! |
Bejelentkezés
Hirdetés |