Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3204 / 3695
(#) sargarigo válasza nagym6 hozzászólására (») Okt 8, 2020 / 1

Én meg se próbálom
Át van irányítva a gmail-es fiókra, és ennyi.
(#) Szárnyas válasza nagym6 hozzászólására (») Okt 8, 2020 / 1

Nálam is szokott vacakolni, de korántsem olyan mértékben, mint írod. Levelezőkliens program használata nem jöhet szóba nálad? Azt használva problémamentesebb a freemail. A Mozilla Thunderbird egy jó alternatíva ehhez.
(#) Bakman válasza nagym6 hozzászólására (») Okt 8, 2020 / 1

Bocsánat, nem sértésnek szánom de csodálkozom, hogy egyáltalán működik, az meg végképp meglepő, hogy valaki még használja is. Hírhedten a "környék" legócskább levelezőszervere aki még el is adogatja a címeket a spammereknek.
(#) nagym6 hozzászólása Okt 8, 2020 /

Köszi a válaszokat mindenkinek. Átirányítottam a gmail fiókomra.

Bakman.
Idézet:
„meglepő, hogy valaki még használja is”
Igaz, nem is értem miért szívtam vele annyit. Kérdésemre azt írta a freemail, hogy türelmet kérnek, folyik a programjuk javítása.
Nem gondoltam, hogy ez ennyire ócska. Mostantól vége nálam.
(#) gkari válasza nagym6 hozzászólására (») Okt 8, 2020 /

Nálunk a nagys.asszony ragaszkodik hozzá, ezért már többször ugyanazt írták.
(#) Skori válasza sargarigo hozzászólására (») Okt 8, 2020 /

Nekem speciel a gmail-al több problémám volt mint a freemail-al, (igaz más jellegűek) de ezért nem is használom. A freemailt pedig levelező klienssel (Mozzilla Thunderbird-el) használom, így még valamennyire használható. Ha nem lesz az, akkor pedig maradnak a hivatalos/fizetős emailcímek, pl. a Digi is 3 emailcímet ad az internet szolgáltatás mellé (ezt is használom), meg WWW/FTP tárhelyet is, csak sokan nem használják, vagy nem is tudják, hogy használhatnák.
(#) jani1987 válasza Bakman hozzászólására (») Okt 8, 2020 /

Ezzel vitatkoznék. A spam mappám dugig van 18+-os oldalakkal. Pedig gmailes vagyok.
(#) Bakman válasza jani1987 hozzászólására (») Okt 8, 2020 /

Ehhez elég csak egyszer jó helyen megadni az email címed.
(#) szs válasza Bakman hozzászólására (») Okt 8, 2020 /

Még az sem kell, elég ha egy kedves barátod névjegyei láthatók -már látnak is (mármint az e-mail címed).
Én wish spamokkal telek meg. Tudom, hogy ki miatt, de már visszacsinálni nem lehet.
De Vibert sem használok évek óta, olyan embereknek láttam a telefonszámát, címét, akiktől én sohsem kértem, soha nem vkértem kontaktot, csak annak a viber kapcsolatai voltak, akivel én is. De ehhez (hogy ne érjen el a Viber) a telefon cseréje is kellet. Néha bekapcsoltam a régit, kártya nélkül(!!!) aztán láttam a viber mozgást..
A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2020
(#) gyerek67 hozzászólása Okt 8, 2020 /

Nekem az oldalaimon a reklámok (itt is, jobb oldalt) tele vannak mindenféle ledér, sexy neglizsékbe öltözött hölgyekkel.
Egyáltalán nem zavar!
(#) zolika60 válasza gyerek67 hozzászólására (») Okt 8, 2020 / 1

A kugli mindenkinek olyan reklámokat küld amikre rákeres. Ezek szerint te sem kondenzátorokat kerestél mostanában.
(#) Bakman válasza szs hozzászólására (») Okt 8, 2020 /

Nekem is jönnek a szemetesbe ilyen-olyan levelek. Gmail-nek elég egyszer-kétszer rámutatni bizonyos típusú levelekre, már darálja is.
(#) szs válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 8, 2020 /

Vagy ki tudja. Azt még értem, hogy a nejemnek néztünk fürdőruhát, és feszt jöttek a bikinis reklámok. De az " ismerkedj érett nőkkel" emiatt talál meg?
(#) mnyugger válasza szs hozzászólására (») Okt 8, 2020 /

Ki az a marha akinek éretlen kell.
(#) nagym6 válasza mnyugger hozzászólására (») Okt 8, 2020 / 2

Én. Majd nálam megérik.
(#) szs válasza Bakman hozzászólására (») Okt 8, 2020 /

Na jó, nekem is a szemetesben landolnak már, de a mikor a szemetesből kutatnék elő olyan levelet, amit meg kellett volna kapnom (mert mondják, hogy küldték, csak nencs, ezért a kukában keresi az ember), akkor a sok wish közúl kikutatni...
(#) Bakman válasza szs hozzászólására (») Okt 8, 2020 /

Ezért kell időnként áttúrni és törölni. Ez már csak ilyen világ. Ha a Spam mappában megjelölöd a levelet, mint hasznos, akkor azt is megjegyzi.
(#) Szárnyas válasza Bakman hozzászólására (») Okt 9, 2020 / 1

Nem tudom, hogy te mióta nem használsz a freemailt, de manapság egyáltalán nem tapasztalom ezeket a spames problémákat nála. Mellesleg spamekhez nem csak a szolgáltató jóvoltából juthat az ember, hanem a felhasználó saját hibájából is, úgyhogy ez bármelyik levélkiszolgálónál előfordulhat. Inkább olyan problémák jellemzők a freemailre, mint amit nagym6 is felhozott, de ettől eltekintve, egy viszonylagosan jól használható ingyenes email szolgáltató. Ha meg levelező klienst használ az ember, akkor a fentebb említett hibáit is ki lehet küszöbölni. Félreértés ne essék, nincs szándékomban védeni, fogadatlan prókátora lenni, mert vannak vele problémák, de ezt le kellett írnom a tárgyilagosság kedvéért.
Mellesleg a Gmailen és Freemailen kívül vannak más, megbízható ingyenes email szolgáltatók is.
A hozzászólás módosítva: Okt 9, 2020
(#) nedudgi válasza Szárnyas hozzászólására (») Okt 9, 2020 /

Van még egy szempont a freemail használata mellett. Nagyjából egy emberöltő óta van egy fix email címe is az embernek. Hol volt akkoriban a Gmail, amikor megjelent a Win95 első kiadása?
(#) sargarigo válasza nedudgi hozzászólására (») Okt 9, 2020 /

Ez az szempont azért annyira nem erős szerintem! Nekem is van egy ősrégi freemail-es címem, aztán mégis a kamunak létrehozott címet használom már jó pár éve (meg akartam nézni a létrehozás dátumát, de nem találtam ilyen lehetőséget). A freemail-re már csak az origós hírlevelek jönnek, amik automatikusan mennek a kukába, meg rolex válium és társai reklámok.
Azért tartottam meg, hogy ha valaki nagyon régi ismerős esetleg csak a régi email címemet ismeri, akkor megtaláljon. Egyetlen egy levél sem jött az n*10 év alatt. Szerintem törölni is fogom most hogy felmerült a téma..
(#) Bakman válasza Szárnyas hozzászólására (») Okt 9, 2020 /

Idézet:
„Nem tudom, hogy te mióta nem használsz a freemailt”
Annó azzal kezdtem (betárcsázós analóg modem), de nagyon sokat rosszalkodott. Többször panaszkodtak más csatornán, hogy a nekem küldött levél egyszerűen visszapattant a szerverről és én is tapasztaltam ilyeneket, az elmúlt években is. Még akkor váltottam Gmail-re, amikor a https még kivételnek számított webes felületen...
Idézet:
„vannak más, megbízható ingyenes email szolgáltatók is”
(#) mnyugger válasza nedudgi hozzászólására (») Okt 9, 2020 /

Az enyém is még c3-as volt.
(#) antiktelefon hozzászólása Okt 9, 2020 /

Üdv!
Budapesten, a Déli közelében/ a metrók vonalán hol lehetne 2-2,5mm belső, 5-6mm külső átmérőjű üzemanyagcsövet kapni?
Mindenhonnan lehet rendelni, de a szállítás a cső árának ötszöröse. Nem sürgős, így aliról is vehetek, de jobb lenne egy helyi bolt más alkatrészek beszerzéséhez is.
(#) Rosszmáj válasza antiktelefon hozzászólására (») Okt 9, 2020 /

Itt.
Habár külső átmérőt nem írnak.
(#) mnyugger válasza Rosszmáj hozzászólására (») Okt 9, 2020 /

Idézet:
„Átmérő 4.3 mm”
(#) pucuka válasza antiktelefon hozzászólására (») Okt 9, 2020 /

A Homasita -ban próbáld, ugyan nem metró, de a XI kerület Andor utca Fehérvári u sarok. 17, 47, 56 villamos. Etele u + 1 megálló.
(#) Rosszmáj válasza mnyugger hozzászólására (») Okt 11, 2020 / 1

Ja kérem, aki a teljes leírást elolvassa ...
(#) jani1987 hozzászólása Okt 13, 2020 /

Tud valaki valamit egy Chungey nevű felhasználóról? Martfűn lakik és egy apróhirdetésre nem reagált. Én lennék a vevő.
(#) Bakman válasza jani1987 hozzászólására (») Okt 13, 2020 /

Idézet:
„apróhirdetésre nem reagált”
El kell engedni.
(#) Gafly válasza Bakman hozzászólására (») Okt 13, 2020 /

Idézet:
„El kell engedni.”

Bár ha gonosz, akkor nem kell neki odaadni a zacskót a hátára.
Volt olyan, aki kétszeri megkeresésre sem válaszolt, hogy honnan hozhatom el az ingyen vihető detektor kristályt. Ha rajta múlna, még most is csöngetném fel az újbudai kormányablak szomszédjait kaputelefonon keresztül.
Következő: »»   3204 / 3695
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem