Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
El kell ismerni ezek a Japcsik nagy koponyák az elektronikában. De ez az intelligens WC már beteg.
![]()
Öccsém, tegyétek el a csetrulettet, marha jó. Igaz 100/1 az arány... Eddig toltam az MSNt egy kínai kiscsajjal, a szemeim már majd' ki folynak. Ott épp fél nappal előrébb van és nincs karácsonyfájuk.
Jó reggelt mindenkinek!
Csúnya esős, ködös reggelre keltem fel :no: Boldog karácsonyt mindenkinek! ![]() Ez a 4000. Hsz-em. (HE-s ajándék ![]() Üdv!
Töled nem messze itt is ilyen szép idő van!
![]()
Hűűű, az anyját
![]() Most nézem milyen közel laksz hozzám ![]()
Ajj ajj, ezt nem mondanám.
![]() Nagy példa például kisfloppy feltalálása, csak mivel nem volt nyújtva szabadalmi jog, úgy másolták le az egészet a japánok, mint ahogy te képet másolsz be a fényképeződről, és ők hozták ki, a saját nevük alatt. Bizony, a számítógép alapját képezi, és talán ma nem is lenne, vagy csak más formában. Ez még kismillió példa az összes között. ![]() Jó reggelt mindenkinek, és kellemes Karácsonyt! Kép: Hivatkozás
Na ez amit nem írok alá pedig ez nem egy politikai fórum. Amikor 1981-ben építették nálunk a KAC-ot akkor UHP kemence technológíáját a japánok rendezték. Viszont minden területre volt egy mókus aki csinálta dolgát annélkül, hogy tudta volna mit csinál a másik. Ezt élőben láttam és hallotam, hogy:ném tudooom en csak csak ezt csinalni. Mellesleg: a legtöbbet a japánok loptak az európai szabadalmakból. Pl ott volt DKW125 motor ami rá fél évre megjelent Vörös Sárkány néven. Ez nem vicc. Azt ,hogy most itt tartanak az köszönhető a magyarok által nem elfogadott szemléletnek miszerint ha valami tudást megszereztél akkor az maradjon otthon. Természetesen elismerem a tudásukat, hiszen nagyon sok jelentős elme van köztük. Más: náluk a munkamorál teljesen más mint a nálunk megszokott. Japánban a túlóra az nem kötelező viszont miután egy hangyaszorgalmú népség igy hajlandó külön pénz nélkül is dolgozni. Na itt van az ő nagy varázsuk.
![]()
Talán még van 20km is: Régebben én sokat jártam ki hozzátok.
![]()
20Km? Lehetetlen
![]() A Busz végállomás 10Km 400m ![]()
Kertek alatt
![]() Hol jöttél te? Vasúton gyalog? ![]()
Zoli! A priv.re válaszolva bármikor megnézem neked a kütyüt szivesen csak előtte küldj E-mailt. Neked is BOLDOG KARÁCSONYT!!!
![]()
Ez csak amolyan szóképlet. Természetesen vagy busszal vagy még volt autóm akkor azzal.
![]()
Köszönöm szépen!
Nekem bármikor jó, a lényeg hogy neked mikor ![]() Idézet: Végül is válság van! „(Nem) Hull a hó és (nem) hózik...” Idézet: „Végül is válság van!” Inkább álság.
Kívánom, hogy ne csak a mai nap, de a szívetek minden nap karácsonyi szeretetben égjen, a boldogság állandó fénye költözzön életetekbe, és az ünnepek elmúltával is úgy ragyogjatok, mint szenteste a karácsonyfa előtt!
Boldog Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek!!!
Üdv! Azokhoz szólok kiknek van valamilyen oldala! Mert nekem is van de most indult. Ki lenne szíves kitenne oldalam linkjét a sajátjára? Cserébe én is kiteszem az övét az oldalamon.
Nagyon boldog,békés ünnepeket mindenkinek!
Gábor Szlovákiából
Szép estét, és boldog Karácsonyt mindenkinek!
![]()
De remélem nem alkoholmentest!?
![]()
Mivel erősen iszom, teát, ezért, igen!
![]()
Nállam nem az, egészen jó ez az egri bikavér
![]() ![]()
Most is a műhelyben van talán még 14Cfok is .Ilyenkor szoktam elővenni a kefekúrát. Veszek egy hajszálat és addig iszom a forralt borom míg kefét nem látok.
![]()
Jogos a két pont, mivel magam is kedvelem az egri borokat.
![]() ![]() ![]()
Jöttél volna hozzám, nálam nem rég volt hajvágás, és még nem is ittam.
![]() Rövid idő alatt megnő úgy a hajam, hogy... |
Bejelentkezés
Hirdetés |