Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
A "hagyomány" szerint augusztusban szokott lenni.
Rendben, akkor augusztusra nem tervezek semmit, hiszen mindenféleképpen el szeretnek jutni immáron harmadszorra!
Javallom, tervezd hosszabbra az 'eltávot'.
A hozzászólás módosítva: Ápr 21, 2014
Tény és való, hogy nem kapkodtam el, de most kerültek kézközelbe a tavalyi képek, melyeket fel is töltöttem:
Bővebben: Link Üdv.: Macsek
Köszönjük szépen, jók lettek a képek!
Ezek csak ilyen mobilos képek, legalább ugyan ennyit törölni is kellett. Az időben történő feltöltéstől ez a csomagolós-konvertálós macera tántorított el. Idén már talán célszerű volna nagyobb méretet engedélyezni, hogy legalább a monitort kitöltse...
Ez csak szerintem a ,,vihar" előtti csend!
Szerintem nem, mert nem hallom a csend -et.
Hallgasd Frank Zappát!
Ebben az évben mindenféleképp el szeretnék menni a HE találkozóra, ugyanis az utóbbiakon nem voltam. Gondolom tervezés alatt áll, de lehet tudni valamit?
Idén is leszünk jópáran...
Hallanék(nánk) valamit az előkészületekről a főszervezőktől, már 2 hónap sincs addig!
Üdvözletem!
Engem is érdekelnének a részletek,ha szabad kérnem tisztelettel.
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy idén nyáron fent leszek Pesten, szóval ha kell, akkor tudok segíteni az előkészületekben.
Helló!
Mi újság a Bókay-kertben? Tudhatunk-é már valamit? Üdvözlet: Kálmán Minden héten meg fogom kérdezni, július közepe tájt Pesten leszek, tolom, ha kell.
Sziasztok Urak, Szép leányok!
Mi a helyzet a találkozóval? Szervezi már esetleg valaki, vagy még nem? Vagy nem lesz már idén? Esetleg segítsek valamiben? Vagy Kálmán barátommal beszálljunk a buliba és leszervezzük? Üdv: Geri. A hozzászólás módosítva: Júl 3, 2014
Igény szerint én is beszállok munkával is és anyagilag is.
Kajához meg tudom oldani a kockázott husit (milyen névre kell a számla?). Ha időben érkezik az üst, akkor délben tényleg lehet ebédelni. Hozzá fűszereket, apróságokat viszek otthonról. Ugyanúgy tombolához jobbféle cuccokat, meg persze ingyen vihetőket is.
Akkor az a kerekítési szabályok miatt 100%
Az attól függ milyenek a kerekítési szabályok.
Tényleg jó lenne tudni, hogy lesz-e, mikor lesz. Főleg, szabadságolás, nyaralás, egyéb hétvégi programszervezés miatt. Sajnos nem mindenkinek szabad minden szombatja..
Így van, engem is az érdekelne leginkább, hogy mikor lesz, ha lesz, hiszen nekem is 1001 dolgom lenne meg, és úgy kell tervezni...
Mikor es hol lesz a HE talalkozo 2014-ben???
Mer en meg nem voltam es el szeretnek menni!!!
Bókay-kert, mint mindig, úgy néz ki, hogy Augusztus 9, de még erősen szervezés alatt van a dolog.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |