Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Csak szilvából nekem olyan 2 kiló az adagom, annyit minden további nélkül birok. Ezeket be szoktam darálni, pontosabban kipréselni, és iszom a szilva levét, ha olyan sok van. Legutóbb kb fél vödörrel préseltem ki, azt másfél nap alatt ittam meg, voltak azért következmények...
A tombola sorsjegyek nyomtatva, összevágva, közjegyzőmentesen átvizsgálva.
A nyomtatóm nem dicsért meg a kartonpapír beadagolásáért.
Az utánfutó és hűtőláda már Franky barátunknál. Sajnos a futó méretei kicsit problémásak, ezért lehet csak 2 kanyarban oldható meg a szállítás, de ajándék lónak......
üdv.: Travolta
Egy adag már a kocsiban, kiváncsiságból mekmértem a kis 42V os motorok öszsulyát 30kg.
Így igaz, itt parkol az udvarban a hűtőláda. Reggel igyekszem korán odavinni a kertbe, utána lesz egy kör Szamócáért, meg az üstért, meg a fáért. Azzal is igyekszünk majd kiérni, de lehet, csak 9 körülre érünk ki az üsttel, remélem, nem gond.
A hús vágáshoz deszkáról, késről, a zöldségek mosásához tálakról, effélékről ugye gondoskodtok? Viszek némi "elherdálható" cuccot, két pákát, hosszabbítót, kisbográcsot állvánnyal, fényképező gépet...
Ha valaki a tombolán a saját felajánlását nyeri meg akkor lesz újrahúzás?
A fényképezőt én is most néztem át, akksi,kártya, tartozékok, minden a helyén. Még a statívot kell reggel megkeressem, és akkor minden adott egy jó csoportképhez.
![]() Bekészítettem a vezetéknélküli távkióldót is, csak, hogy a fotós is szerepeljen a képen.
Nos, a helyzet úgy alakult, hogy egy kedves fórumtársunk felajánlásának köszönhetően mégis megyek holnap a találkára, viszek egy 10-es+egy 6-os elosztót, ha netán mégsem kéne/amit kétlek
/ akkor sincs gáz, az sosem baj ha ott van! Egyébként nem akarok elkeseríteni senkit, de honapra nem mond túl jó időt, jelenleg zalamegyében igen szép kis vihar van, de reméljük hogy pestet elkerüli! Egyébként itt a holnapi előrejelzés,ami elég pontos szokott lenni, de reméljük hogy megússzuk! Ezúton is köszönöm az illetőnek a felajánlást!
A radarkép szerint most este lesz randa idő, holnapra már csak elvonul a java
időkép-radar Majd elkergetem a felhőket a robogóval ![]() Ja és erős délkeleti szelet mond -> Hátszéllel megyek
Sziasztok!
Holnap sprofan és én valószínű, hogy önállóan fogunk kimenni a Kerthez. Ha mégsem sikerülne, akkor a Keletinél hol és mikor van a gyülekező?
Lezártam a jelentkezést. Töröltem a felesleges hibás regisztrációkat,
így a végleges jelentkezettek száma: 93 fő. Köszönöm mindenkinek a segítségét, a felajánlásokat. A találkozón holnap találkozunk! Vigyázzatok az úton.
X. kerületből hogy lehet legkönnyebben odajutni a találka helyszínére? Mtk(Hidegkúti Nándor stadion) stadion környékén lakok, de az útvonaltervezőben nem bízom, mert sajnos sokszor megvezetett már!
Ha nem tévedek, akkor az az 1-es villamos útvonalán van. Elnézést de most nem nézek utánna, csak az emlékezetemre támaszkodom. Node, ha ez így van, akkor szerintem gyere be a népligatig, ahol metróraszállsz, és utánna határúttól 50 es villamos, vagy kökitől 182-184 es busz.
Bp-i vagy, és nem találsz el a X. kerületből a XVIII.-ba? Kérlek mondd, hogy viccelsz. A BKV útvonaltervezője használható, de ha a 3-as metró Határ úti megállójához tájolod magad, tuti talál valami buszjáratot ami elvisz onnan a helyszínre.
Még csak 6 éve lakom itt, de eddig nem találkoztam lehetetlennel
Jól mondod.
Hogy vagy, tudsz jönni a találkozóra?
Nálunk gőzerővel zuhog..
Nem lennék most odakinn kutya.Holnap (ma) gumicsízmában megyek...
Reggel a szomszéd elvitt orvoshoz. Megvizsgáltak, köszvény gyanú. Írt a doki néni Voltaren kenőcsöt, meg tablettát. Azóta kenem, szedem, jegelem, polcolom. Jelenleg sokkal jobb, már tudok bicegni. Nem tudom, mit hoz a holnap ( vagyis a MA ), ezért nem tudok egyértelműen nyilatkozni. Most már több ismeretlenes részemről az egyenlet: a lábam, az időjárás és itthon is be kell még adagolni, hogy miért is olyan fontos fél-nyomorékon találkozóra mennem...
Nem viccelek, nem annyira ismerem még pestet, és a közlekedését, mivel kb egy éve lakok itt! A bkv útvonal tervezője szereti legjobban megvezetni az embert! Ennél már kb minden más útvonaltervező jobb
Egyébként ha keletitől megy valaki akkor mennék vele! Egyébként itt a X. kerületben már elcsendesedett a vihar!
Idézet: „a X. kerületben már elcsendesedett a vihar!” Tanúsítom. Csak végleges legyen...
Szerintem hallgass ránk!
Ha felszállsz az 1 es villamosra, és elmész vele a népligetig, akkor ott még biztos a metrót is megtalálod, és ha más nem, akkor a metrónál találkoztok. Neked a keletihez menni nagy kerülő lenne, hogy aztán még vissza menj oda. ![]() De arra figyelj, ha a metróban jegyet veszeel, és érvényesíted azt lemenetkor, és esetleg lenn szeretnél várakozni a vonaljegyed érvényessége lejár! Ha jól tévedek úgy 1 óra. Szóval ezt is kalkuláld bele. De amúgy meg szerintem ne most akarj utitársat keresni, mert holnap reggel mindenki kel, és indul a helyszínre, és mos tmár a találkozóra menők nagy része lefeküdt, hogy holnap tudjon kelni. : ) És a leg végső egyéni véleményem: Ha van egy kis időd még töltsd el nyugodtan a bkv utvonaltervezővel, mert nekem már nagyon sokat segített! Bár most láttam, hogy valamit újítottak rajta (sajnos) mert nekem a régebbi egyszerűbbek tűnt, és gyorsabb volt, de biztos kiadja a megfelelő utat, és bizd csak rá magad szerintem. : )
nálunk a 18. kerületben még villámlik, és dörög az ég
Itt most dörent egyet az ég, de amúgy nyugi van mostmár!
Remélem holnap reggel 8 ig kidühöngi magát Zeusz, és utána teret hagy nekünk is. No de addig is a villámok, és amperek legyenek mindenkivel a voltok mellett, én lefekszem, hoyg azért holnap még kiérjek időben.
![]() jó éjszakát mindenkinek! És aztán ügyesen az úton!
Elfogyott a kávém .. a vihar elhúzott innen is ... lassan szedelődzködöm és indulok Lóriért aztán Zoliért . Szerencsés utat mindenkinek .
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Nem lennék most odakinn kutya.