Fórum témák
» Több friss téma |
Ez a trafó üresjárati áramfelvétele, vagy rá van kötve az erősítő is?
Ekkora trafónak lazán elmegy ennyi üresjárati áramfelvétel.
Vagy esetleg egy másik trafóval is kipróbálni, ha van valami haverodnak
Akkor az rendben van, mostmár mindent kizártam ahonnan a búgás jöhet. És mégis van benne
Gondolom stereo. Ha az egyesével -lekötött másikkal- nem búg, akkor a kábelezésbe csináltál valami bakit.
hát figyelj, most szét van szedve totálisan, nemsokára rakok fel akkor képeket
Búgás szempontjából a 3. képet lehet értékelni. Legalábbis a táp részét.
Arra még nem válaszoltál, ha csak egy van bekötva akkor is búg ? Ha igen akkor az elkód, lehet, hogy nem jó.
Búg egy kicsit akkor is, de igazán akkor búg ha a 2 bemenet 1be van kötve, akkor szinte elviselhetetlen. Szal amikor 1 elosztóba van dugva a 2 bemenet hogy mind3 erősítő menjen pl egy mp3 lejátszóról. Ahogy a képen is van. Lehet hogy a puffereket le lehetne cserélni. 1983-asok
. De működőképes, tartja a feszt sokáig
Az erősítők közös tápról működnek? Próbáld ki, hogy a mono jack kábelének negatív pontját ne közvetlenül, hanem egy 1uf-es stiroflex kondenzátoron keresztül kösd rá a panelre.
Persze, közös tápról megy mind2. Ezt a kondenzátorosat ki fogom próbálni, de nem valószínű hogy még a mai nap folyamán. Ugye jó lesz egy sima fólia 1µF is? csak lényeg hogy polaritásfüggetlen legyen.
Ez a nyák és beültetési terv jó lesz hogy megépitsem az erősitőt?
1mikrós stiroflexet ne keress, mert nem valószinü, hogy találsz, olyan drága és ritka.
Nekem ugyan egy precizis etalonból van kitermelve néhány 5 mikro 0.25%-os, de ezeken kivül az életben nem láttam mikrosba stirót. Ami átetsző bugyiban van az nem mind stiro ! Amit javasoltál, a földhurok ellen ahhoz néhány ohmos ellenálás is jó. 10 Ohm pl Az is lehet, hogy a föld foliáján rossz helyre van forrasztva a táp, és kimeneti föld a bemeneti résszel közös. Az ezen létrjövő búgófeszültséget felerősiti a küttyü.
Szia!
Egy ismerősömnek 2éve készítettem egy hidat, aktív szubnak, egy 30cm -s Ground Zero-t hajt vele, semmi baja nem volt még a védelem miatt, 30 cm-s borda van rajt két 92mm -es szabályzott ventivel. +/- 26V a tápja.
"Az is lehet, hogy a föld fóliáján rossz helyre van forrasztva a táp, és kimeneti föld a bemeneti résszel közös. Az ezen létrejövő búgófeszültséget felerősíti a kütyü."
Ezt a mondatot nem értem pontosan, de érdekesnek hangzik. Ezt elmagyaráznád nekem? A kapcsolást az alábbi csatolt fájlból csináltam 1 az egyben így néz ki és minden jól és jó helyre van beforrasztva
Hello!
Hidba kötött verzióhoz van valakinek nyák terve? Mert ahogy a kapcsolási rajzon néztem, ott egyre van hozva a mute funkció meg minden ami kell, és úgy azért mégis csak jobb lenne mint 2 panelnél csak simán hidalni
Szia!
Innen ingyen letöltheted a nyáktervet nagyon jól bevált kapcsolás!
Sziasztok!
Ennél a kapcsolásnál amit linkeltem a stby/mutet egy kapcsolóval kell összekötni?Bővebben: Link
De nekem előerősitőre volna szükségem, a végfok kapcsolási rajza megvan.
Ne nekem cimezd, mert én elbirok ennél cifrább problémával is
Nem figyeltél, ki a szenvedő Egyébbként ki van zárva, hogy az eddig leirtak alapján a trafó leggyen a hunyó.
Arra az egyszerü kérdésre még mindig nem vaálaszoltál : ha csak egy végfok van rajta akkor is búg ?
a következő kérdés az lenne, hogy a "föld" a 0-a a tápnál, kimenetnél hogy van bekötve a a bemeneti földhöz képest , és hogy ez vajon szigetelt ? A saszéhoz képest ami gondolom rá van valahol, valahogy a 0-ra kötve
Juhí elkészült a hidalt erősítőm egyenlőre még csak mono de sztereo lesz csak alkatrész hiányban vagyok! +-45V tápfeszről megy ami eléggé a megengedett feszültség felső határán van de megfelelő hűtéssel remélem birni fogja mert egyenlőre hűtőborda hiányában csak pár percre üzemeltettem de elsőre ment szerencsére
És egy kép ha valakit érdekel!
Tudom, hogy más volt a szenvedő, "kiegészités" ként cimeztem hozzád
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

. De működőképes, tartja a feszt sokáig