Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: Balatongyöröki találkozó, Balatongyörök-Becehegy, Vadrózsa u. 17., 2026. május 15-16-17. (péntek-szombat-vasárnap) Korábbi: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba
Biztos vagy ebben?
(ha még lehetséges lesz a mi életünkben: itthagynád a családot? Vagy vinnéd, ha akarnak, ha nem?) Érdekes kérdés ez Nagyon szerettem Bradbury-t A hozzászólás módosítva: Aug 1, 2026
GERHEB26.1
Gery78 vasárnapra is újra hirtelen ebédet (GERy78HobbiElektronikaeBéd2026.1) szervez. Bevásárlás már megvolt, a kiírás ezután érkezett meg. Az fog lenni, amit hoztok enni meg inni. Nem én szervezem, de ha nálam lészen, akkor én azt kérném, hogy szs mester a jani1987-től kapott gumijait vigye el, ugyanígy kera_will az szs mestertől kapott raklapjait (sajnálnám a többutas raklapokat tűzifává aprítani, bár határozottan megfelel erre a célra is) is). A hozzászólás módosítva: Aug 7, 2026
Írtam az asszonynak. Kis szépség hiba, hogy szombaton is dolgozik kivéve ha beint a főnököknek. Ilyenkor nehéz rávenni a korán kelésre.
Timi csak ne mutogasson be a főnöknek.
Gery78 vasárnapra írta ki a találkozót, azt sem tudni hová/kinek/minek, ki kell várni a részleteket... Idézet: „Nagyon szerettem Bradbury-t” Legdrámaibb írásai egyike a házról szól, amelyik automatizmusa révén, csonkán, emberek nélkül, értelmetlenül még mindig "él"... A végül leégett házból megmaradt rész köszönti a már nem létező lakóit... A Marslakók is jó, láthatók a folyó vizébe nézve... A hozzászólás módosítva: Aug 7, 2026
Idézet: „Ha például délután négykor érkezel majd, én már háromkor elkezdek örülni. Minél előrébb halad az idő, annál boldogabb leszek. Négykor már tele leszek izgalommal és aggodalommal; fölfedezem, milyen drága kincs a boldogság. De ha csak úgy, akármikor jössz, sosem fogom tudni, hány órára öltöztessem díszbe a szívemet... Szükség van bizonyos szertartásokra is.” Ezt ha megértettük, fordítsuk is meg. Egy találkozót nem hipp-hopp két nappal előtte jelentünk be, hagyunk időt ráhangolódni, időpontra szabadidőt igazítni. Idézet: „Nem én szervezem,” Akkor ki? Te írtad ki. A hozzászólás módosítva: Aug 7, 2026
Az igazság ezzel szemben az, hogy ma 10:43-kor érkeztünk haza Zsuzskával a heti bevásárlásból, és Gery78 13:58-kor írta hogy találkozó lészen vasárnap.
Akkor most én vagyok a hibás, hogy csak 1 mentes sör van, meg az a 8 nem mentes amit még Te hoztál egy éve? Azért hívják GERHEBxxx-nek, mert nem én szervezem. Egyáltalán hol van a helyszín, és ki szervezi???
Abban van hibád, hogy olyasmit szervezel, amiről kijelentetted, hogy nem te szervezed.
Ha Gery valóban nagy, országos találkozót akar, akkor majd szól. Nem köll okvetlen masok helyett nyüzsögni. A hozzászólás módosítva: Aug 7, 2026
Mi az augusztus 20 utáni napokat tervezzük. A költség keret miatt marad a belföld. 3 nap 2 éjszaga egerszegen.
Azért a (nálunk részleges) de amúgy teljes napfogyatkozást este, meg utána nagy csillaghullást nem kell kihagyni...
Szombaton meg Repülés éjszakája.
Jó szokott lenni... |
Bejelentkezés
Hirdetés |