Bekapcsol ha hátul felkapcsolom a gombot.
Csak hallodtam hogy van ezekbe standbye mód azt azt szeretném elő hozni csak azt nem tudom hogyan lehet.
Genius SW-HF5.1 potenciométer
Találtam Genius SW-HF5.1 5000 és 5005 típushoz motoros potenciométert, aminek a lábkiosztása teljesen kompatibilis, nem kell egyik érintkezőt sem átkötni. A forgatógomb tengelye eltér, de a tengely vagy a forgatógomb módosításával orvosolható. Aliexpress-ről tudtam beszerezni:
Bővebben: Link
Megnevezése: 1pcs/lot Z domestic single row of 8 feet with motor double potentiometer B10K 10KB-4 [WHE1615] handle length 25MM flowers
Szia!
És ezt te hogy kötötted be? Mert nekem a gyárin 3x8 láb van, ezen csak 1x8.
Kedves eSDi!
Nálunk most adta meg magát kb. 20 év után a Genius SW-F2.1 500 PC speaker hangrendszer hangerőszabályzója (potija). Mivel a Feleségem szerette a hangzását ennek a rendszernek, így alapon én is a poti kiiktatására gondoltam, a hangerő PC-ről való irányításával.
A kérdésem Önhöz, hogy milyen ellenállásokkal helyettesítsem a potit és ezt hogy vitelezzem ki.
A poti csere illetve "kiiktatás" jellegű feladatokban sajnos még járatlan vagyok, viszont mivel az eredeti szakmám számítógép szerelő, így mérőműszerrel valamint állítható hőmérsékletű forrasztó állomással rendelkezem, így egy kis útmutató segítségnyújtással minden bizonnyal meg tudom oldani a poti kiiktatását.
Előre is köszönöm!
Üdv.: Laci