Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Fura egy fiú vagy! Egyszer szívesen megnézném amiket készítettél!
![]() Majd talán egy HE talin, ha egyáltalán eljutok.. ![]()
Én fura? Én csak egy átlagos ember vagyok.
![]() ![]() ![]()
Itt tiltott az elektróóó..
![]() Nekem se lenne munka, de szivesen beszélgetnék , meg sörrrrrrrr szörpöznék a felhasználókkal. ![]()
Na lementem ma a titkárságra, ahonnan jelezték, hogy új gépet kaptak, telepítsem át a dolgokat, a fél évvel ezelőtt újratelepített gépről, mert az lassú. Mondom nézzük csak mért lassú.
Mondom hol a vírusölő amit raktam rá? Ja azt leszedték, mert csipogott amikor pendájvokat raktak be! ![]() Az eszem megáll!
És nagy duzzogva mondja, hogy nem tud dolgozni, mert bedöglött a gépe!
Hát inkább a fejére koppintott volna egy nagyot a gép, amikor bedugta a pendrájvot! ![]() (és mennyi ilyen van)
Jól kihalt a téma.
Pont most jöttem be, beröffentettem az "aggregátoromat". A képen látható állapot óta kapott egy kipufogó leömlőt is, de dob nincs rajta. ![]() ![]() ![]()
Csak próbálkozok.
![]() ![]()
Hétvégén átnézem a hegesztőt, mert néha bekapcsoláskor sötétbe borul a ház.
![]() ![]()
[OFF]lágyindítót tegyél be, nekem is megesik, hogy leugrik a két 16os automata.
Van benne és épp emiatt kell átnéznem, mert nem kellene levágnia. Egyébként meg inverteres a gép, házi készítésű.
Vajon ha 80°C-on mosok egy pamut pólót, mennyire megy össze? Kicsit idegesítő hogy bő rám, és más méretcsökkentő technológia nem jut eszembe.
![]()
Tudok egy egyszerűbbet: egyél 3x ennyit, és máris jó lesz rád
![]()
Sajnos nem jó. Nagyon lassú folyamat, és nem is biztos, hogy garantált a siker.
Köbzoli: szintén ![]()
Izompóló, napszemcsi...
![]() ![]()
Csak egy sima mezei póló. És még napszemüvegem sincs.
![]()
Sajnos csak 70°C meg 95°C van, 80°C nincs. A biztonság kedvéért elég lesz a 70...
![]()
Ez nem igaz! Vagy csak nálam nem, én már elég rég óta gyorsan eszem, és évek óta 85 KG vagyok, se fel, se le
![]()
Elgondolkodtató. Jó ez nekünk? Biztosan?
Működik a hegesztőm!
![]() ![]()
Nem hinném, hogy jó volna. Nem is olvasok ilyesmit. Nekem a könyv papírból van,és abból is marad amíg olvasni tudok.
Hejj kicsi Ricsi, hogy megy a meló, szét vagyunk esve , mint két kicsi dedóóó.
![]()
Nem gondolod, hogy ez a megnyilvánulásod kissé szemtelen volt?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |