Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A Hernád esése, vízhozama is adott. Nyilván, ma valamivel többet is ki lehetne hozni belőle, de a folyó is meghatározó. A Duna Nagymarosnál sem "tudott volna "túl sokat.
Sziasztok! Nem emlékszik valaki, melyik filmben hangzott el az a szlogen, hogy " Zepi zsepi kincset ér, világ taknya belefér!" ?
Itt a feltüntett árak tartalmazzák az ÁFA-t: http://www.grando.hu/ ?
Tegnap készült egy kis lecsó. Az alapanyag 5 kg volt.
Képek lépésről- lépésre ábrázolják a folyamatot.
A képek lépésről lépésre indítják meg az emésztőnedvek termelését.
Te vagy a HE Nagy Levin-je lassan.
A fene egye meg, hogy miféle emberek élnek felénk
Még tetszett is déletőtt, nagy család sétál itt az utcán (Rákosmente), tolják a kocsiban a picúrt, ott van anya, apa, nagyi, kutya, tiszta idill... Aztan az apuka meglát egy macskát, rögtön elengedi a kutyát hogy kapd el
Halljátok meg emberek! :pirul:
Sziasztok!
Valaki csinált már ilyet? Videó Érdekelnének a részletek, és hogy hol vett átlátszó fóliát. Előre is köszi, István
Sziasztok!
3 állású nyomógombot milyen néven, vagy honnan lehet szerezni/venni? Olyan kell, mint ami a digitális fényképezőgépek fókuszáló/exponáló gombja.
Jön a hideg, elkezdtem leszüretelni az erőspapritákat. :finom:
Azok nem 2 állásúak? Esetleg bontani olyan telóból, amibe ilyen van? Vagy telefonnal foglalkozóknál rákérdezni... ? Boltot nem tudok...
Ilyet kéne , hogy anyu vegyen, hiszen mindig 1 kiló papRitát tesz a paprikásba, és sose semmi íze.. :vomit:
Ettől biztos lenne! Egy-két szem Naga Jolokia megízesítené az ételt. De még a lábos is kilyukadna.
Itt van az ősz, itt van újra,
S szép, mint mindig, énnekem. Tudja isten, hogy mi okból Szeretem? de szeretem. Viszont eljött a fűtés ide is. Kombicirkóm van amivel fűtök. Mivel kéményem nincs ezért más alternatíva nincs mint az elektromos fűtés. Most arra gondoltam , hogy a vezérelt villanyomra ráteszek egy-két olajradiátort. Aztán elkezdtem számolgatni és arra jutottam, hogy így még mindig drágább fűteni mint gázzal. Ebben kérném ki a véleményeteket. 1kwh kapcsolt villamos energia (Ami átváltva 3,6 MJ. ) ára nálunk. Bruttó 31Ft. A Gáz ára egy MJ-ra vetítve Bruttó ~4 Ft A Villanyé egy MJ-ra vetítve ezzel szemben Bruttó ~8.6 Ft. Arra lennék kíváncsi , hogy jól számoltam?
Ott van közte... Az a csúnya barázdált az.
Tudom. Nyomon követem a papritáid fejlődését a magoktól kezdve.
Akkor kezdtem el kicsit jobban tanulmányozni őket. Akkor találkoztam a Scoville skálával is. Meg azzal a sok m@rhával az youtubon akik kedvtelésből eszegetik.
Pont tegnap láttam ezt a videót. Nagyon megható. Sok ember nem becsüli az egészségét. Így a hallásukat sem. Teljesen természetesnek veszik, hogy hallanak. Megagiga wattokat építenek autókba és felcsavarják had döngjön mert az olyan macsós... Ja. Egy két év alatt meg visszafordíthatatlanul megsüketül.
Ujj, azt még a kóla se tudja lemosni a torkomról. Na nembaj, majd a pálinka mindent elrendez..
Mondjuk egy kicsit furcsának találom , hogy ha 29 évig süket volt akkor hogy tud beszélni?
Az nekem is jól jönne. Tegnap kezdődött. Én is köhécselek össze vissza. Pont most megyek szabadságra. Jó lesz betegen otthon lenni.
A mai történetem a szembe szomszédról. Tizenkét éve lakom itt. Azóta ismerem. Készséges, segítőkész embernek ismertem meg. Ma reggel elmentek üdülni egy hétre. Este a 86 éves anyja találkozott a feleségemmel és mondja neki, hogy nincs náluk fűtés. Átmentem bekapcsolni. Gondoltam elfelejtették. Közben hívtam a szomszédot mobilon, mert nem ismertem a nála lévő rendszert. Nem vette fel, közben kitanulmányoztam, bekapcsoltam. Kicsit később visszahívott. Mondom neki mi volt, majdnem leszúrt, hogy mennyi gáz fogy majd egy hét alatt, mert az anyja nappal nem tudja kikapcsolni a fűtést, pedig a nyugdíjasklubban van napközben. 9-től délután 3-ig és akkor potyára megy a fűtés. Nem hittem volna, hogy ilyen ember.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Akkor kezdtem el kicsit jobban tanulmányozni őket. Akkor találkoztam a Scoville skálával is. Meg azzal a sok m@rhával az youtubon akik kedvtelésből eszegetik.