Fórum témák
» Több friss téma |
Igen, a jól méretezett trafó...
A trafó paramétereit le tudnád írni? Érdekel engem ez a megoldás. A te dolgodra visszatérve: A trafó utáni kondik mekkora kapacitásúak? Azt hiszem itt lesz a hiba,azért kérdezem.
Nelegesen 0,47 mikrosak,275V valtoaramra,gyakorlatilag 0,31-0,4 mikrosak.A traforol nem sokat tudok mondani,ez egy gyari darab,adataim nincsenek rola,esetleg egy kepet megprobalok kuldeni.
Elképzelhető, hogy a forgórész tartalmaz egy állandómágnest,amely a terheletlen generátort felgerjeszti. Ha ez a mágnes elveszti a mágnesességét, akkor a generátor nem gerjed fel. Mindenképpen kell némi remanencia,ha ez nincs,akkor nincs miből felépülni a gerjesztőáramnak.
A forgórész maga a mágnes. Ezek mindig a remanens mágnesességből gerjednek fel.
Kollégámmal jártunk így, az apja generátora nem ment. Adni kell rá egy külső feszültséget, és el fog indulni. Hogy mitől veszti el a mágnesességét? Jó kérdés, soha többet nem állt elő ez a hiba...
A forgórésznek kell rendelkeznie némi remanenciával, de önmagában nem mágnes. Ez a minimális remanencia elég kell legyen arra,hogy a gép felgerjedjen. Mágnessé akkor válik,amikor a keféken keresztül megkapja a gerjesztőfeszültséget, és az amúgy is meglévő remanens mágnesesség olyan erőssé válik hogy a névleges teljesítményig nem lesz számottevő feszültségesés a kimeneti kapcsokon . A jelen témában szereplő generátor egy mágneses erősítőn keresztül van szabályozva,ahol a forgórészre jutó gerjesztőáram nagysága a terhelőáramtól függ. Terheletlen állapotban a gerjesztőáramot a trafó gerjesztőköri tekercseinek soros induktív ellenállása korlátozza. A terhelés növekedésével ez a soros reaktancia változik(csökken) a terhelőáram nagyságának megfelelően, így szabályozva a forgórészre jutó gerjesztést .
Sziasztok.A generator problemaja tisztazodott.Elkovettem ugyanis azt az elemi hibat,hogy a tekercsek szigetelesi ellenallasat egy digitalis multimeterrel mertem meg,ami persze semmi hibat nem mutatott ki.Aztan rakapcsoltam 50V valtoaramot a generator kulso femburkolatara,a masik veget meg a tekercskre( a kondikat lekotottem),es megmertem a koztuk levo feszultseget.Meglepetes!!!Majdnem teljes zarlat.Ezt biztosan nem felejtem el,jo lecke volt.
A guta megüt, ma már második hsz. tűnik el a net útvesztőin.
![]() No még egyszer: Egyáltalán nem biztos, hogy a testzárlatnak van köze a generátor működésképtelenségéhez. Ha a testzárlat nem párosul menetzárlattal, a generátor vígan működhet - csak munkavédelmi szempontból nem lesz használatra alkalmas. A vastest és a tekercsek közti átvezetés lehetőségét egyébként szigetelésvizsgálóval érdemes végezni, mivel mindenféle nagyohmos parazita vezetések nem zavarják a mérést, mint ahogy a digitális multiméterekkel történő mérések esetén ez igen gyakori. Tehát szerintem először azt kellene valahogy kideríteni, hogy a testzárlat az valóságos-e, ha igen, milyen mértékű. A szigetelési ellenállás egy ilyen idős gépnél akár 100-200 kohmra is leromolhat állás közben. De-mint ahogy az előbb írtam, ez nem folyásolja be a működőképességet. gerjesztés kérdésSziasztok!Segítsetek légyszi ennek a generátornak a szabályozását megérteni. A csatolt képre beírkáltam, hogy mi micsoda (honnan-hová, stb). Lehet bele kell nagyítani, mert kicsi lett a felirat ![]() A gerjesztő áramot szabályozza itt bármi a fordulatszámon kívül? A gerjesztést a lendkerékből kapja egy világítótekercsből. A fordulatszámszabályzója egy elektromágnes, ami a váltakozóáramú kimenetre van kötve. A gép üzemképes, egy 720 W-os sarokcsiszolót gond nélkül meghajt. Viszont az üresjárati feszültség az jóindulattal sem nevezhető állandónak.
Mint ahogy tápegységet se illik terhelés nélkül méregetni (vagy nem éppen azt adja, amit szeretnénk), ezért generátort se. A terhelés állítja be a munkaállapotot. Terhelés nélkül nem stabil a fordulat és a feszültség.
Rezsót, vasalót és hasonlókat.
![]()
Lehet/érdemes ezen javítani? Úgy értem valamilyen stabilizáló elektronikát beépíteni...
A hozzászólás módosítva: Vas, 20:15
Elektronikával nem lehet javítani. A motornak van fordulatszámfüggő mechanikus szabályzása. Pl. a ventillátor keltette széláram útjában áramlásérzékelő. Az elég szokott lenni, ha jó.
Ennek ilyen elektromágneses szabályzója van. Ha megemelkedik a feszültség, a mágneses erő visszább húzza a gázt.
Szemre ez valami civilizáció előtti (talán űrlényektől) származó készítmény. Erre nem tudok gyógyírt.
![]() De kis tisztogatás, zsír, olaj a megfelelő helyekre csodát tud művelni. Lehet, hogy elég lenne meghúzni azt a csavart, ami a mágnes alatt eláll a tartóvastól. A hozzászólás módosítva: Hé, 21:18
40 éves legalább
![]() ![]() Csak próbálnék még rajta finomítani. Jó lenne, ha az akkus szerszámok töltőjét lehetne vele biztonságosan táplálni. Első próba.
Ez egy vákuumos fordulatszabályzó. Akkor nem működik rendesen ha kopott a motor vagy fals levegőt tud valahol szívni.
Persze ha 40 éves akkor érdemes lenne a vákuumhengert szétszedni és megnézni hogy belül nem rozsdás-e? Ha igen, akkor sosem fog normálisan működni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |