Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » DSC riasztó
 
Témaindító: pittyu, idő: Márc 2, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   275 / 275
(#) cobi2 válasza sgery hozzászólására (») Márc 5, 2020 /
 
Én igaz egy kicsit maradi vagyok, de ezek a rendszerek nem véletlenül maradtak fent ennyi ideig. Ezeknek is megvan az előnyük, azért az interneten kívül is van élet. Szar de van!
Aztán meg nyüszögés van, hogy feltörték a riasztót, meg hogy találtak egy hibát a riasztó szoftverében és több millió riasztó sebezhető. Bár igaz, hogy így már feszítővasra sincs szükség, egy laptoppal is be tudsz törni a házba.
(#) sgery hozzászólása Márc 5, 2020 /
 
Van még egy dolog amire nem jövök rá, ez pedig a sziréna.
Signal ps-128-as van hozzá. A 12V +--át bekötöttem az AUX +--ra.
A sart1-et pedig a Bell - -ra.
A bell +- közé tettem 1k ellenállást.
A szabotás +--át pedig egy sima csatornára köttem, az megy hibátlanul.

Egyrészt amíg nincs rajta a szirénán a táp addig csak puffog vagy mi.
Ha élesítem és riasztást gerenálok akkor puffog hármat és villog pirosan.
Ha pedig beütöm a kódot hatástalanításhoz na akkor már szirénázik is és sehogy se tudom kikapcsolni csak teljes áramtalanítással.
(#) sgery válasza sgery hozzászólására (») Márc 5, 2020 /
 
Amatőr hiba, a szirénán jumperral negatív indításba kellett tolnom mert alapból pozitívon volt. Most már működik végre ahogy kell.
(#) merglt hozzászólása Márc 12, 2020 /
 
Sziasztok!

Szerintetek gondot okozna ha a gégecsőbe amibe a riasztókábelek vannak behúzva még bemenne egy 12V DC kábel? (ha még belefér). 220V-ról olvastam hogy azt nem illik mellé húzni, bár egyesek szerint gondot nem okoz a működésben, de érintésvédelmi szempontból nem célravezető.

Abból kiindulva viszont, hogy az érzékelők papír szerint 8,2-16V DC tápfeszültséggel működnek, arra gondolok, hogy nem okozhat gondot ha behúzok mellé egy 12V DC kábelt. 1 vagy 2 IP kamerát szerenék meghajtani vele és így tudnám megoldani, hogy minden eszköz egy helyen legyen és egy helyről működjön egy szünetmentes tápról.

Köszönöm a válaszotokat!
(#) pipi válasza merglt hozzászólására (») Márc 12, 2020 /
 
Hali!
Simán berángathatod, pláne ha az is árnyékolt kábel, mint a riogatós...
(#) THK hozzászólása Márc 15, 2020 /
 
Sziasztok,
egy nemrég otthonra beszerzett DSC 1616-ot állítgatok részben PC-ről is, DLS 5 programmal, soros porton rácsatlakozva (ezen a gépen még van COM1, így átalakítót nem kell használjak).

Ez vajon szándékosan úgy működik, h csak a programban a kommunikáció elindítása után szabad rádugni a riasztó paneljára a soros csatlakozót, vagy az enyémmel lehet vmi nyűg?

Mert ha egyszer így áttöltöttem az adatokat, utána legközelebb hiába próbálom ismét: time-outol, és csak akkor lesz sikeres a kommunikáció, ha ismét lehúzom a panelről a soros csatlakozót és visszadugom...
(#) THK válasza THK hozzászólására (») Márc 16, 2020 /
 
ill. arra rájöttem most, h ha a kommunikáció előtti ablak alján az "auto hangup when finished" elől kiveszem a pipát, akkor lehet többször is ismételni az áttöltést... viszont a kezelő elérhetetlen marad a kapcsolat bontásáig.
(#) Sanya111 hozzászólása Márc 23, 2020 /
 
Szép estét mindenkinek!
Lehet rossz helyen járok de azért meg kérdem.lenne egy öreg kombájnom ami 24 voltos és van benne 5 figyelmeztető lámpa és azt szeretném úgy megoldani hogy tenni szeretnék egy visszajelzőtt alkotmány mellé plusz szeretnék mellé hang jelzést is hogy hamarabb észre vegyem ha valamelyik jelző felvillan. előre is köszönöm
(#) TFM hozzászólása Márc 29, 2020 /
 
Sziasztok!
Panel kapcsolási rajzot keresek 585, 1616 féléről. Főleg az akku környéke érdekel, ha csak részlet van.
Van valakinek, vagy hol találok?
Köszi!
TL
(#) Razol3 hozzászólása Csü, 2:12 /
 
Sziasztok!
Infrasorompókat szeretnénk bekötni DSC riasztóba. Hogyan kössem be? Késleltetett 1-re programozzam?
Következő: »»   275 / 275
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu