Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kamerás megfigyelőrendszer
 
Témaindító: zozz12, idő: Okt 24, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   55 / 55
(#) kalmi.kalmi válasza Tomi20 hozzászólására (») Hé, 19:14 /
 
Köszönöm.
(#) Andralin válasza Andralin hozzászólására (») Sze, 13:21 /
 
Közben nézegetem, hogy ez a DS-H108G csak legfeljebb 720p felbontást támogat.

Kinéztem egy másik típust is: DS-7104HGHI-F1
Ez tud egy olyan beállítást, amit "1080p Lite mode"-nak neveznek és ha jól értem, akkor ez 960x1080-as felbontást takar 25 fps mellett.

Szerintetek ez mennyire elfogadható a 20e körüli árkategóriában? Számottevően rosszabb a minősége a rögzített videónak, mint egy full HD felbontásnak (1920x1080)?

Egyáltalán mennyire ajánlottak ezek a HIKVISION DVR-ek?
(#) kalmi.kalmi válasza Andralin hozzászólására (») Sze, 16:18 /
 
(#) Andralin válasza kalmi.kalmi hozzászólására (») Csü, 12:25 /
 
Köszi a tippet!
Megnéztem a kínálatot. Sajnos a legolcsóbb elérhető rögzítő 10 ezer Ft-al drágább a Hikvision DS-7104HGHI-F1 áránál. Ennyit már nem érne meg szerintem a Full HD felbontás.

A 1080p Lite módról (960x1080) nincs senkinek semmi személyes tapasztalata?
Mennyire elfogadható a minősége kompromisszumként, cserébe a 17 ezer Ft-os árért?
(#) bbb válasza Andralin hozzászólására (») Csü, 17:19 /
 
Miért analóg rendszerben gondolkozol? IP kamerákkal jobban kijössz és a minőség is azt hozza, amit elvársz. A korábban linkelt oldalon akár a legolcsóbból bevásárolva is jól jársz, működni fog.
(#) kalmi.kalmi válasza bbb hozzászólására (») Csü, 18:33 /
 
Mi már tudjuk ! Olcsó húsnak híg a leve.
(#) zsozsoX hozzászólása Csü, 23:42 /
 
Sziasztok!
Identvision DVR-hez eddig a vMEyeSuper alkalmazást használtam androidon. Az android frissítése óta nem működik, mindig kilép. Van valami alternatíva helyette?
(#) bbb válasza kalmi.kalmi hozzászólására (») Pé, 6:44 / 2
 
Én Kínából veszegettem a ~6000-8000Ft körüli fullHD IP kamerákat, eddig nem csalódtam bennük (lassan 6-7 év alatt, a halszemoptikás dómkamerám volt drágább - talán 11-12000 -, az is tökéletesen teszi a dolgát). Analógot viszont eszembe nem jutna Pláne olcsót nem... HIKvisiont meg aztán pláne nem vennék magamnak, amilyen sz* a benne lévő és hozzá kapcsolódó szoftver. Sokan esküsznek rá milyen szuper, én rühellem. Itt a cégnél az van, analóg 24 csatornás valami két éves modell. Rémálom a kezelése. A felhasználókezelés meg egyenesen botrányos (egyetlen admin felhasználó, s utána nem is tudsz másik felhasználónak admin jogot adni, anélkül meg sok dolgot nem lehet állítani). Ha le akarsz tölteni belőle felvételt? Győzd megtalálni hova teszi, mert ugye meg nem kérdezi, hanem csak az alapértelmezetten beállított mappájába tölt. Persze ezt a menü egy eldugott szegletében át lehet állítani, ha megtalálod. Naplózása csapnivaló, az a barom, aki meg magyarra fordította a menüjét, inkább menjen kapálni a rétre. A hozzá kapott szoftvernek egy erőmű is kevés, böngészőből lehet értelmesebben hozzáférni, de persze csakis IE alól! A képminőség meg... Analóg rendszer, többet nem várok tőle, jobb, mint az előző analóg volt - viszont az otthoni IP alapú fullHD felbontású kenterbe veri Igaz, ez utóbbi a kamerákon is múlik, ha IP kamerát raknánk rá, akkor ez is jobbat tudhatna.
Mondjuk otthonra meg pláne nem szórakoznék azzal, hogy koax kábelt húzzak ki a kamerák miatt, mikor az UTP jóval igénytelenebb és még a betáplálást is kivihetem rajta.
Következő: »»   55 / 55
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu