Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kamerás megfigyelőrendszer
 
Témaindító: zozz12, idő: Okt 24, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   62 / 62
(#) antikzsolt válasza lelkes amatőr hozzászólására (») Szept 12, 2021 /
 
Köszi. Szerencsére hdd az van kallódik a fiókban 4-5 darab. Én monitort akarok rákötni ha lehetséges.
(#) antikzsolt válasza dB_Thunder hozzászólására (») Szept 12, 2021 /
 
Jól hangzik csak a rögzítő hogy viseli el? Posrse kocsi 3 fokozatban? Amúgy is a kamerát akarom cserélni egy kicsit komolyabbra de sajnos most nem tudtam megvárni azt amig összegyűlik egy normális rendszer ára. Kb tegnapra kellene...
(#) dB_Thunder válasza antikzsolt hozzászólására (») Szept 12, 2021 /
 
Már a koncepció is idejét múlt! 1-2 MP alatt nincs értelmes kép, de nem is a felbontás ami számít, hanem a képminőség! Ebben az árkategóriában szerintem az nem lesz.
(#) antikzsolt válasza dB_Thunder hozzászólására (») Szept 12, 2021 /
 
Elsősorban nekem nem arra kell amire gyárilag kitalálták hanem arra hogy a gyerekekre rá tudjak nézni hogy ne keljen rohanni ki az udvarra 2 percenként. Na meg a kapum is messze van és ha jön is valaki jobb ha látom hogy akarom e fogadni.

Másod sorban ami miatt igazán kell a rendőrségen tehetetlenek a folyamatos zaklatás miatt amit elszenvedek a volt párom és családja miatt. Nem tetszik nekik hogy a gyerekelhelyezésen én vagyok fölényben. Még ha csapni való a minőség is de egy kamerától az emberek 95% szarkázik és viselkedik ha tudja hogy figyelve van.
Ha nem lett volna sürgős akkor még várok 2 hónapot és egy komolyabbat teszek fel.
(#) proba válasza dB_Thunder hozzászólására (») Szept 12, 2021 /
 
Ami kérdéses, mit szeretne nézni a gyerekeken. Ha kicsi a távolság (max 2-3m) akkor megállapítható merre mászkál, és a nagyobb tárgyak is felismerhetők. Később nem bővíthető rendszer, egyben mehet a kukába. Talán régebbi webkamera minőség. Szerintem 3-4méteren túl az emberek már csak gondolomra felismerhetők. Nagyobb távolságra amúgy is a zoomos, vagy kisebb látószögű kamerák valók. 10m-re már a 2Mp-es nagylátószögű IP kamera sem tökéletes.
A hozzászólás módosítva: Szept 12, 2021
(#) antikzsolt válasza proba hozzászólására (») Szept 12, 2021 /
 
kb 3x10m az udvarom. Tehát bőségesen látni fogom mit csinálnak.
Következő: »»   62 / 62
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem