Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mosogatógép hiba
 
Témaindító: Redsaw, idő: Dec 13, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   234 / 234
(#) Josi777 válasza forma3 hozzászólására (») Okt 4, 2021 /
 
A labirintus a vízlágyításhoz szükséges. Több részes rekesze van, általában belülről állítható, hogy melyik rekeszből engedje bele a vizet a sótartályba, ezzel beállítva a só mennyiségét. Az olcsóbb gépek nem foglalkoznak vele, azok labirintusa egyszerűbb is. A vízvételi hiba gyakran orvosolható, ha a járókerékhez közel teszel egy kis méretű, de erős mágnest, ezzel újra felmágnesezed a kerékben lévő apró mágnest, ami a reed relét működteti.
(nem ismerem a melléklet formátumát, így nem tudom, hogy mi az)
(#) Josi777 válasza Kriszta1972 hozzászólására (») Okt 4, 2021 /
 
Igen, ki lehet. SMD LED-ek, nem mindig sikerül egyszerű pákával, gyakorlattól függ a siker
(#) Kemenym hozzászólása Hé, 22:03 /
 
Sziasztok,
Electrolux ESF7520ROW (PNC:911416326) típusú mosogatógéppel van problémám. Tegnap este elindítottuk, és hajnalban arra ébredtem, hogy még mindig megy. 0:01-en ált a visszaszámláló, és úgy tűnt, hogy beengedi a vizet aztán kiszivattyúzza, aztán ue elölről. Ma megpróbáltam indítani egy mosogatást. Beengedi a vizet, elindul a mosogatási ciklus, de 1 percen belül már szivattyúzza kifelé a vizet, aztán megint beengedi, és fél perc múlva ismét szivattyúzza kifelé. Közben úgy hallatszik, hogy a karok forognak. Ez így megy folyamatosan. Ha kinyitom az ajtót, akkor víz van a gépben. Ha újraindítok egy programot, akkor kiszivattyúzza teljesen, de onnantól megint a fenti módon "működik". Probáltam visszaolvasni, de nem találtam ilyen problémát Van esetleg valakinek ötlete, hogy merre keressem a hibát?
Előre is köszönöm a segítséget!
Következő: »»   234 / 234
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem