Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mosogatógép hiba
 
Témaindító: Redsaw, idő: Dec 13, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   210 / 210
(#) mkk68 válasza Tityi hozzászólására (») Ápr 3, 2019 /
 
Szia
köszönöm a tippet. A szűrőt kipucoltuk, a légcsapdát ( bármi is legyen az ) kitakarítottuk. ha arra a golyós részre gondolsz az aljában. Kijjebb húztuk és akkor egy fél programra javult, de újra csak szivattyúzza a semmit
(#) hermit123 hozzászólása Ápr 3, 2019 /
 
Sziasztok,

Whirlpool ADG 6600 IX az inditas utan kb. 2 perccel ezt csinalja, es mar a vizet sem engedi be. A vizcsap nyitva, a szurok nincsenek eldugulva, a viznyomas megfelelo - a gyari hibaleiras nem sokat segit.

Mit kellene megneznem?
(#) pözsó válasza mkk68 hozzászólására (») Ápr 4, 2019 /
 
Szia!
Esetleg a gép alján lévő túlfolyó víz érzékelő, nikeceles, úszó kapcsoló?
(#) Epu2 hozzászólása Ápr 4, 2019 /
 
Üdv! Van egy ADP 688 típusú mosogatógép, ami 14 percnél megállt, (öblítési ciklus vége). A szivattyú megy, a vizet kinyomta, de nem lép tovább. Resetelni nem lehet. Addig forog, amíg a főkapcsoló bekapcsolva. Mi lehet hibás?
A hozzászólás módosítva: Ápr 4, 2019
(#) hermit123 válasza hermit123 hozzászólására (») Ápr 4, 2019 /
 
Most 6-ot villog es csipog minden villogasnal, utana 5x csipog es nem villog; majd kezdi elorol.

Elzart vizcsapnal is ugyanezet csinalja - ebbol azt gondolnam hogy vagy a megnesszelep, vagy vmilyen szinterzekelo lehet rossz.
(#) mkk68 válasza pözsó hozzászólására (») Ápr 5, 2019 /
 
Kedves Pözsó!
Tudnál részletekben segíteni, mit hol találok? Nem jön ki szerelő, azt mondta úgy sincs hozzá alkatrész. Az aljából a szűrő alól már kiszedtük azt a golyós részt, kimostam. Hogyan tovább?
(#) pözsó válasza mkk68 hozzászólására (») Ápr 5, 2019 /
 
Le kell bontani a borítását, s alul található egy általában kerek fehér nikecel, ami tud úszni a vízen. Ez nyom egy kapcsolót, amit nézz meg mit csinál, ha nyomogatod.
(#) Epu2 válasza pözsó hozzászólására (») Ápr 5, 2019 /
 
Üdv!
Ez, mint elv nálam is működhet. Három hozzászólással ezelőtt.
(#) Dino71 válasza kovacspista hozzászólására (») Ápr 7, 2019 /
 
Ha jól rémlik 20C° on 50 Kohm körül kell lennie.
(#) mkk68 hozzászólása Ápr 13, 2019 /
 
Kedves mindenki
Köszi a sok segítséget, meggyógyult az öreglány.
Welldone drain cleaner dual foamer a gyógyszer!
1órát benne kell hagyni. Beleöntöttük a közepébe és láss csodát!
Hátha vkinek segít.
(#) Epu2 válasza Epu2 hozzászólására (») Ápr 13, 2019 /
 
Meggyógyult a mosogatógép. A kifolyócsövet amatőr, de erős megbízható 3/4 "-os csővel és fém könyökkel megoldottam. A hiba a szint érzékelő beragadt. Nem tudom miért, mert a gép belseje nagyon tiszta volt. Még csak csúszós tapintása sem volt. Kiszedni nem tudtam. Nem mertem kockáztatni, hogy eltörjön. A hóérzékelő nekem is akkora ellenállás mutatott, mint Dino71 is jelzett.
(#) kovacspista válasza Tityi hozzászólására (») Ápr 14, 2019 / 1
 
Szia, kössz a választ, valamiért csak most látom. Megoldódott azóta, ez a hőfogszabályzó volt a hibás. Az új ellenállása szobahőmérsékleten 5.1 Kohm.
(#) INOX 4 EVER hozzászólása Ápr 22, 2019 /
 
Sziasztok!
Mosogatógépet még nem javítottam, de úgy néz ki itt az ideje. Használtan vettünk egy Whirpool Aqua Steam 6th sense ADP 7955 TOUCH gépet, ami hibátlanul szolgált, de mostanában nem fűt, csak hideg vízzel mos. Korábban a program lejárta után kinyitottuk az ajtót, majd 5 perc múltán szárazon vettük ki belőle az evőeszközöket, és még melegek voltak. Most jéghideg minden.
Igazából azt sem tudom mi hol van benne, és hol keressem, melyik oldalát bontsam meg. Tovább nehezíti a dolgot, hogy pult alá épített gép. Tudnátok adni némi útmutatást, hogy hol bontsak, mit mérjek, stb?
Előre is köszi:
Inox
(#) Sinike hozzászólása Ápr 22, 2019 /
 
Hali.
Névtelen mosogató gép változó idő után F5 hibával leáll. Könyv szerint elégtelen vízellátás.
Aquastop előtti szűrőt kitakarítottam, labirintust is alaposan.
Szerintem vizet már rendesen kap, hiba nem változott. Van, hogy 7, van hogy csak 20 perc múlva áll le. Érdekes, hogy amikor megáll, épp nem a vizet engedi...
Mellékelt kép normális, vagy levegőt kap valahol?
Köszi
(#) palko0125 válasza INOX 4 EVER hozzászólására (») Ápr 24, 2019 /
 
Szia!
Az elején alul le lehet pattintani a műanyagot és onnan be lehet férni (igaz nehezen) megmérni, hogy maga a fűtőbetét jó e. Első körben mindenképp azt kellene megmérni. Csatoltam a gép service manual-ját. Service manual Abban megtalálsz minden infot, mit hol találsz és hogyan tudod szétszedni.
Első körben ennyi.
Üdv, Palkó
(#) tibec válasza hermit123 hozzászólására (») Máj 4, 2019 /
 
Szia! Pontosan nem emlékszem a program működésére, de lehet, hogy mielőtt kezdi a programot, lefuttat egy tesztet. Ez abból áll, hogy egy pillanatra elindul a szivattyú, a fűtés, stb. Amennyiben valamelyik hibás, már a vizet sem engedi be. Mondom, ez nem biztos, hogy így van! Minden esetre, a mágnesszelepet ellenőrizd, mert inkább az a valószínű, hogy az nem nyit. Amennyiben az jó, akkor ellenőrizd végig a szivattyút, a fűtőbetétet, de talán előbb, ha van az aljában árasztás elleni védelem, annak a kapcsolóját ellenőrizd! Ha még eddig nem oldódott meg a probléma! Lehet, kissé elkéstem!
A hozzászólás módosítva: Máj 4, 2019
(#) lacika111 hozzászólása Máj 6, 2019 /
 
Electrolux ESI4200LOX beépíthető mosogatógépem üzemeltetése során a szárítási ciklushoz érkezve annak folyamatát a kijelző jelzi, de nem működik, vagyis nem szárít. A szűrőt kitisztítottam, a sótartály tele van. Lenne valakinek a megoldásra ötlete, mielőtt a szakszervízhez fordulnék? Előre is köszönöm
(#) botesz válasza lacika111 hozzászólására (») Máj 6, 2019 / 1
 
Valószínűleg nem vagy nem mindig fűt.Szerelőt igényel.
Következő: »»   210 / 210
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu