Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mosogatógép hiba
 
Témaindító: Redsaw, idő: Dec 13, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   206 / 206
(#) Eszenyi Erika hozzászólása Nov 8, 2018 /
 
Szia! Hátha tudnátok segíteni. Van egy Candy CDP 4609-es mosogatógépem és nem ereszti le a vizet. Mi lehet az oka? Eddig működött, csak festés volt nálam és ahogyan vissza lett téve a helyére, azóta nem úgy működik.Kérlek segítsetek, ne keljen szerelőt hívni.Köszönöm szépen előre is.
(#) Dino71 válasza Eszenyi Erika hozzászólására (») Nov 8, 2018 /
 
Szia! Mozgatás után ha nem működik nagy az esélye , hogy a lefolyócső vagy a vízcső meg van törve.
A hozzászólás módosítva: Nov 8, 2018
(#) Eszenyi Erika hozzászólása Nov 9, 2018 /
 
Szia. Megnéztem nincs megtörve egyik sem. Hangot ad, mintha szivattyúzna, de benne marad a víz.
(#) babchy hozzászólása Sze, 11:34 /
 
Sziasztok!
FAGOR 1VFE-65IT mosogatógép elkezdi a mosóprogramot, megáll és "csipog".
Hogy tudom leszűkiteni,h.mi hibásodott meg benne?
(#) palko0125 hozzászólása Sze, 19:26 /
 
Üdv Mindenki!
Meggyűlt a bajom egy Ardo LS 9212 B2 géppel. A programokat végrehajtja rendesen, de a program végén E4 hibát dob. Az ürítést elvégzi rendesen, vizet fűti rendesen, forgatja a vizet, járatok rendben vannak, vízszint kapcsoló rendben van. Tehát mindent végig csinál csak a normális leállás helyett E4-el áll meg. Amit eddig olvastam az az, hogy "check water inlet". Viszont beáramló vízzel semmi baja nincs, mert minden vízfelvétel normálisan történik.
Szóval, ha valakinek van ötlete, légyszi segítsetek.
Előre is köszi.
Üdv, Palkó.
(#) pls hozzászólása Sze, 23:13 /
 
Szép napot mindenkinek!

Két éve vettünk egy Bauknecht GSF 1302 DI mosogatógépet. Többé-kevésbé jól működött. A többé-kevésbé alatt azt értem, hogy néha az átlátszó darabok fátyolosak voltak, külön el kellett öblíteni. (Lehet, hogy a többi is, csak azokon nem lehetett észrevenni.)

Pár napja ugyanúgy végigfutott a program, hibajelzés nélkül, mint korábban, de a végeredmény gyászos volt, minden, még a mosogatógép ajtaja is vastagon borítva volt egy vékony fehér réteggel. Ezt a réteget hideg vízzel könnyen el lehetett távolítani. A feleségem megnyalta, és azt mondta, hogy sós. Egy adag só, ami korábban 15 mosogatásra volt elég, most egy-két alkalommal elfogyott.

Próbaképpen mosogatunk vele só nélkül, és az eredmény szebb lett, mint az előbb említett meghibásodás előtti időkben. Kristálytiszta csillogó poharak.

Van-e valakinek tapasztalata, hogy mi hibásodott meg?

Árt-e a gépnek, ha nem használunk sót? Só nélkül mi megy tönkre benne, és mennyi idő alatt? A feleségem azóta 5-6szor mosogatott só nélkül, és mindig kifogástalanul csillogtak a poharak.
Következő: »»   206 / 206
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu