Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1885 / 3641
(#) jani1987 hozzászólása Jún 5, 2012 /

Tablet pc-t 10 colost tud valaki olcsón??
(#) zolika60 hozzászólása Jún 5, 2012 /

Ha valaki szeret korán kelni és érdekli az ilyesmi, holnap lesz rá egy ritka alkalom. Bővebben: Link
(#) sastas01 válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 5, 2012 /

Nem szeretek korán kelni... De ezt ki nem hagynám=> le se fekszek
(#) poros válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 5, 2012 /

Holnap nem érek rá. Megvárom a következőt!
(#) zolika60 válasza poros hozzászólására (») Jún 5, 2012 /

Lehet helyette vénuszdombot is nézni, az valamivel gyakoribb.
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Jún 5, 2012 /

Sziasztok.

Jó tudni, hogy aszthmára is jó, akkor ki kell próbálnom.

Itt termeszteni sem kell, a zöld hajtásokkal együtt nő az itt magától is vidéken.

DSCN 046.jpg

(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Jún 5, 2012 /

Bár ilyen szél melett, aligha... ( Jó kis átmenet mi?! )
(#) sastas01 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jún 5, 2012 /

Nem félsz, hogy egyszer pár víz alatti fotó is fog készülni szegény masinával ?
(#) Action2K válasza sastas01 hozzászólására (») Jún 5, 2012 /

Szerintem épp azt akart, csak hát azok a hullámok... épp mindig akkor csaptak át.
(#) janikukac hozzászólása Jún 5, 2012 /

Sziasztok!
Valaki aki komolyan ért hozzá, és tudna nekem segíteni RaspberryPI-t szerezni az írjon már nekem.
(#) SzervízMacska hozzászólása Jún 5, 2012 /

Sziasztok. Mostanában nem szoktam írni, mert nagyon leköt a munka és az új hobbi ( kerékpár ). Múltkor ígértem képeket, végre ma elkészültek, mint a Luca széke. Ma látott a gép először vizet, jót tett neki a gőzborotva. Azóta a láncot is újra olajoztam. Bővült a felszerelés is egy nyeregtáskával, egy új kulacstartóval és egy Polar edző computerrel. Egyre jobban imádom...
(#) mrobi válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 5, 2012 /

Szerintem a javítás kész vicc. Ami nekem szemet szúrt: Azt írtam hogy " a jó tanuló nevét ünnepélyes hangnemben monda ki". Erre át van húzva az 'ünnepélyes' szó és az 'emelkedett' szó van helyette.
(#) Norberto válasza SzervízMacska hozzászólására (») Jún 5, 2012 /

Tutin néz ki nagyon!

Vigyázz rá, ne hagyd magára sehol, csak ha max. 1 - 2 m-es körzetben mellette tudsz maradni!

Üdv a klubban! Aztá' nehogy túl sokat vagánykodj vele a járdán!
(#) nagy hoho hozzászólása Jún 5, 2012 /

Néhány tegnap készült képem.
(#) SzervízMacska válasza Norberto hozzászólására (») Jún 5, 2012 / 1

Nem merem sehol ott hagyni ( őrizetlen helyen ). Múltkor is otthon maradt a lakat - szokás szerint - ezért amikor megéheztem, bevittem magammal az étterembe. Ezért kellett a nyeregtáska, ő a láncom rezidenciája, meg pár energiaszeletet még be lehet tuszkolni mellé.

Üdv.: Macsek
(#) Norberto válasza SzervízMacska hozzászólására (») Jún 5, 2012 /

Helyes!

Az viszont már nem igazán helyes, hogy a XXI. századra idáig "fejlődött" az emberiség, hogy egymás elől kell félteni és megvédeni az ilyen jellegű értékeket (is)...

Viszont, ha már ebben kell élnünk, akkor lehetne sokkal több bicikliseket támogató hely a világon, ahol nem néznek, mint borjú az újkapura, hogy mit képzelek én azzal a szerkezettel ott...
(#) jani1987 válasza nagy hoho hozzászólására (») Jún 5, 2012 /

Ha nem készülnének ilyen képek, akkor már kezdenénk aggódni miattad. De legalább bekerülnek a fotó albumba?
(#) nagy hoho válasza jani1987 hozzászólására (») Jún 5, 2012 /

Mappákba vannak, hátha eltudok adni belőle. Van egy oldal a Stockfotó ahol lenne lehetőség a képek eladására de nem működik a Magyar oldal.
(#) SzervízMacska válasza Norberto hozzászólására (») Jún 5, 2012 /

Sajnos, feltételezni sem merem, hogy egy idegen helyen beengedtek volna, ezért a régi törzshelyemre mentem vacsizni. Szomorú az is, hogy a kerékpárutak milyen rosszak és foghíjasak. Elindulok valamerre, többnyire csak egy sárga csík van a régi járdán felfestve, hogy ez lenne a kerékpárút. Aztán igen hamar a csík is elfogy. Az akadálymentesítés is hagy némi kívánni valót. Tavaly még nem értettem, miről beszél pucuka, most már tudom...
(#) _ampervadasz_ válasza sastas01 hozzászólására (») Jún 5, 2012 /

Upsz, megcsúsztam egy picit.

Az az igazság, ha még egy fényképezőm lenne, akkor lefényképezném azt, hogy hogy nézne ki az a fényképező, amivel fényképezni szoktam, meglepődnél (azt tettem jómagam is mert az optika összes tagja vizes volt. Nem csak pár csepp).
(#) Norberto válasza nagy hoho hozzászólására (») Jún 6, 2012 /

Nagyon jó képek!

Szinte napról napra látni lehet, ahogy egyre profibbak a képeid, minden szempontból.
(#) sastas01 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Jún 6, 2012 /

Nem az a baj, hogy csak a csík van fent, hanem nálunk Debrecenben 30 millió forintból "csináltak" kerékpárutat. A nagy készítés annyi volt, hogy kb 3-4 km hosszan felhúztak 2 (jó szögből nézve)párhuzamos sárga vonalat és kipakoltak 5-6 táblát.
Csak arra lennék kiváncsi, hogy ebben mi került ennyibe...(vannak elméleteim, de találgatás és politika... az utóbbbit pedig kifejezettem gyűlölöm )
(#) SzervízMacska válasza sastas01 hozzászólására (») Jún 6, 2012 /

Sajnos, ez itt Pesten is a kerékpárút készítés elterjedt módja.
(#) zolika60 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Jún 6, 2012 /

Kerékpár út csak Hollandiában van. Nálunk mindent annak hívnak, amire rá lehet fogni. Nekem a legjobban a Kós Károly sétányi semmibe vezető tetszik, ami csak azért van, hogy az autók lassabban mehessenek ki a városból. Bringázni nem igen szokott rajta senki, mert megfulladna. :yes: Egyébként ebben a büdös városban a bringások a katalizátor szerepét töltik be, elszívják a szmogot a többi ember elől és a tüdejükbe gyűjtik. :rinya:
(#) zolika60 válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 6, 2012 /

Aki nem látta, itt megnézheti.
(#) mate_x válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 6, 2012 /

Majd a következőt megnézem, akkor pont 123 éves leszek
(#) Action2K válasza mate_x hozzászólására (») Jún 6, 2012 /

Egyél sok csigát, és meg is élheted.
(#) mate_x válasza Action2K hozzászólására (») Jún 6, 2012 /

Kössz, de inkább kihagynám
(#) jani1987 válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 6, 2012 /

Akkor leszek 130 éves. HA megélem.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Jún 6, 2012 /

Ez nagyon komoly, kezdő MÁV -osnak gyakorlófeladatnak tökéletes lenne.
Következő: »»   1885 / 3641
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem