Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ha valaki szeret korán kelni és érdekli az ilyesmi, holnap lesz rá egy ritka alkalom. Bővebben: Link
Nem szeretek korán kelni... De ezt ki nem hagynám=> le se fekszek
![]()
Holnap nem érek rá. Megvárom a következőt!
![]()
Lehet helyette vénuszdombot is nézni, az valamivel gyakoribb.
![]()
Sziasztok.
Jó tudni, hogy aszthmára is jó, akkor ki kell próbálnom. Itt termeszteni sem kell, a zöld hajtásokkal együtt nő az itt magától is vidéken. ![]()
Bár ilyen szél melett, aligha... ( Jó kis átmenet mi?!
![]()
Nem félsz, hogy egyszer pár víz alatti fotó is fog készülni szegény masinával ?
![]()
Szerintem épp azt akart, csak hát azok a hullámok... épp mindig akkor csaptak át.
![]()
Sziasztok!
Valaki aki komolyan ért hozzá, és tudna nekem segíteni RaspberryPI-t szerezni az írjon már nekem. ![]()
Sziasztok. Mostanában nem szoktam írni, mert nagyon leköt a munka és az új hobbi ( kerékpár ). Múltkor ígértem képeket, végre ma elkészültek, mint a Luca széke. Ma látott a gép először vizet, jót tett neki a gőzborotva. Azóta a láncot is újra olajoztam. Bővült a felszerelés is egy nyeregtáskával, egy új kulacstartóval és egy Polar edző computerrel. Egyre jobban imádom...
![]()
Szerintem a javítás kész vicc. Ami nekem szemet szúrt: Azt írtam hogy " a jó tanuló nevét ünnepélyes hangnemben monda ki". Erre át van húzva az 'ünnepélyes' szó és az 'emelkedett' szó van helyette.
Tutin néz ki nagyon!
Vigyázz rá, ne hagyd magára sehol, csak ha max. 1 - 2 m-es körzetben mellette tudsz maradni! ![]() Üdv a klubban! Aztá' nehogy túl sokat vagánykodj vele a járdán! ![]()
Néhány tegnap készült képem.
Nem merem sehol ott hagyni ( őrizetlen helyen ). Múltkor is otthon maradt a lakat - szokás szerint - ezért amikor megéheztem, bevittem magammal az étterembe. Ezért kellett a nyeregtáska, ő a láncom rezidenciája, meg pár energiaszeletet még be lehet tuszkolni mellé.
![]() Üdv.: Macsek
Helyes!
Az viszont már nem igazán helyes, hogy a XXI. századra idáig "fejlődött" az emberiség, hogy egymás elől kell félteni és megvédeni az ilyen jellegű értékeket (is)... Viszont, ha már ebben kell élnünk, akkor lehetne sokkal több bicikliseket támogató hely a világon, ahol nem néznek, mint borjú az újkapura, hogy mit képzelek én azzal a szerkezettel ott...
Ha nem készülnének ilyen képek, akkor már kezdenénk aggódni miattad. De legalább bekerülnek a fotó albumba?
Mappákba vannak, hátha eltudok adni belőle. Van egy oldal a Stockfotó ahol lenne lehetőség a képek eladására de nem működik a Magyar oldal.
Sajnos, feltételezni sem merem, hogy egy idegen helyen beengedtek volna, ezért a régi törzshelyemre mentem vacsizni. Szomorú az is, hogy a kerékpárutak milyen rosszak és foghíjasak. Elindulok valamerre, többnyire csak egy sárga csík van a régi járdán felfestve, hogy ez lenne a kerékpárút. Aztán igen hamar a csík is elfogy. Az akadálymentesítés is hagy némi kívánni valót. Tavaly még nem értettem, miről beszél pucuka, most már tudom...
![]()
Upsz, megcsúsztam egy picit.
Az az igazság, ha még egy fényképezőm lenne, akkor lefényképezném azt, hogy hogy nézne ki az a fényképező, amivel fényképezni szoktam, meglepődnél (azt tettem jómagam is mert az optika összes tagja vizes volt. Nem csak pár csepp).
Nagyon jó képek!
Szinte napról napra látni lehet, ahogy egyre profibbak a képeid, minden szempontból. ![]()
Nem az a baj, hogy csak a csík van fent, hanem nálunk Debrecenben 30 millió forintból "csináltak" kerékpárutat. A nagy készítés annyi volt, hogy kb 3-4 km hosszan felhúztak 2 (jó szögből nézve)párhuzamos sárga vonalat és kipakoltak 5-6 táblát.
Csak arra lennék kiváncsi, hogy ebben mi került ennyibe...(vannak elméleteim, de találgatás és politika... az utóbbbit pedig kifejezettem gyűlölöm ![]()
Sajnos, ez itt Pesten is a kerékpárút készítés elterjedt módja.
![]()
Kerékpár út csak Hollandiában van. Nálunk mindent annak hívnak, amire rá lehet fogni.
![]()
Majd a következőt megnézem, akkor pont 123 éves leszek
![]()
Ez nagyon komoly, kezdő MÁV -osnak gyakorlófeladatnak tökéletes lenne.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |