Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Az a MV3 nagyon jo kis erosito volt a maga idejeben. Kulonosen a sajat hangfalaval. Javitottam egy parat. Nagyon szep hangja volt.
Kettő volt az egyiket már elvitte egy zenész ismerős.(de a másikra is feni a fogát)
Bővebben: Link Sonab H10 (az elébb lemaradt)
Ez egy jó kérdés.Valami műgyanta szerűség és elég kemény masszív anyag a tetején alu lemez van ez egy magyar gyári csöves erősítő volt.
Olyan hatása van igen,Én is amikor megláttam azt néztem,hogy kőből van-e
Ilyet készítettem én is régebben, de óvatosan kell vele bánni. Ugye, a tüske nem kör keresztmetszetű, ha nem megfelelően nyomtam bele a lyukba a tüskét, akkor kitágította az érintkezőt teljesen. Inkább vettem bótit...
Egyébként gratulálok a türelmetekhez!
Szia!
Nem eladó?Mert ugye bár kettővel könnyebb koccintani mint eggyel
Hát a forrasztást még gyakorolni kell, folyasztószer és melegebb páka!
Szia!
Én is nem rég csináltam átkötő kábeleket, de azért megkérdezném, hogy te mit forrasztottál a vezetékek végére érintkezőnek? István
Valahol el kell kezdeni... Csak így tovább!
hát igen. Valahol, elkel kezdeni, azóta már azokat a böszmén hosszú lábakat, anyám köröm vágó ollójával levágtam
.De nem vágtam le nagyon rövidre, mert írták hogy az sem jó, tegnap éjjel. sikerült egy magyar adót befognom furcsa tájszólással. De ez a napkitörés ami van, meg lesz csütörtökön, megbolondítja a rádiómat, addig nem is vacakolok vele. Köszönöm a biztatást! El sem akartam hinni, hogy a végén ez működni fog, a kapcsolásokat félig a le írás alapján, és félig a neten talált részletesebb színesebb képek segítségével oldottam meg. ez a fajta rádió bővíthető egy digitális modullal, így jöhet majd a neofm
Nem hiszem, Sanyi adta a GM70 anódtrafójára
Az más kérdés, hogy a fűtőtraf is belefér
Naggggggyon fake! Bár ez itt erősen off-nak számít!
Csak ami gyanús:
- mindkét vezeték lemegy az asztalon alulra úgy, hogy nem látni, kapcsolódik-e máshova. - a srác a két gyertya meggyújtása közben érdekes módon egyik kezét az asztal alá rakja. Vicc az egész...
Hello!
Végre én is rakhatok fel valamit amivel elkészültem . A képeken egy nyák levilágító látható, ami 4 UV fénycsőből, és egy időzítő áramkörből áll. Mindezt egy régi boros fa díszdobozba építettem bele .A fénycsövek alá még jön egy alufólia réteg, fényvisszaverő gyanánt, meg egy üveglap a tetejére ami a fényképezés miatt nem került még fel. Már csak egy próba levilágítást kell csinálnom, hogy be tudjam állítani optimálisra az időt .Üdv.: Solt85
A fehér felület, hatásosabban veri vissza az UV-t. Látom, jól kiszámoltad a helyet... Szép munka, gratula.
A hellyel mázlim volt, pont megfelelő szélességű volt a doboz
. Eredetileg egy teljesen saját készítésű dobozt terveztem neki. A fehér felületes javaslatodat megfogadom .Üdv.
Készítettem (Nejem legnagyobb örömére
) egy műszertartó polcot - egy darab 220V-os vezetéket kell csak a konnektorból kihúzni és a két oldalsó fogantyúval egy mozdulattal leemelhető az ebédlőasztalról, így az újból az eredeti funkcióját szolgálja... Mindegyik műszernek külön kapcsolója van a bal alsó sarokban, valamint 5 db + dugalj az esetleges új berendezéseknek. A tetején a szerszámok - elé pedig már megrendelve a 6 mm-es üveglap - terítőmegóvás céljából.
Miért szerettek mindent összetaknyolni azzal a ragasztóval...?
Nálam a "műhelyes" = az ebédlővel
Lakótelep, minimálbér, stb. De persze ez csak átmeneti állapot, hiszen 2-3 év múlva a svájciak majd hozzánk járnak tanulni - már ha orsós rómeónak hinni lehet...
Jóember! Nem a helyre vonatkozott ahol dolgozol, hanem a topikra, amiben lenne a hozzászólásod helye...
Hát tápegységgel elvagy látva rendesen...
És minden fontos műszerrel..... |
Bejelentkezés
Hirdetés |

.

Lakótelep, minimálbér, stb. De persze ez csak átmeneti állapot, hiszen 2-3 év múlva a svájciak majd hozzánk járnak tanulni - már ha orsós rómeónak hinni lehet...