Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Menny, és mosogass el inkább.
Ezzel a módszerrel teljesen tönkreteszi a ..... szivacsot! Nézd meg hogyan húzogatja! Az élén!! Ráadásul azt sem értem, hogy miért ez furcsa kameraállás. Talán szégyelli az arcát megmutatni, mert így írnának róla az újságok: A nő, aki tönkreteszi a szivacsot!
Komolyra fordítva a szót: nincs véletlenül itt valaki a topikban, aki vadászni szokott, vagy van vadász ismerőse? Eljött az idő ugyanis, hogy csináljunk itthon valamikor a közeljövőben egy szép nagy adag vörösboros vaddisznópörköltet, és hát fáj a fogam egy szép nagy adag friss vaddisznóhúsra (természetesen egyáltalán nem ingyen).
Mi baj a kamerával? Nekem az is tetszik, ami látszik.
Látom nem figyeled a mondat végi szmájlit... Nekem ilyen hülye humorom van. :nemtudom:
Náluk szoktam venni: Bővebben: Link
Csak az arcát nem vállalja. Alulról, felülről is fotózhatják. :yes:
Ezek a hátul cipzározós szoknyák már régen kimentek a divatból. Nem is csodálkozom, hogy nem vállalja az arcát. Na, ez a nő is csak egyvalamire jó és az nem a mosogatás.
Láttam a szmájlit, de azt gondoltam a szivacsra vonatkozik.
Hali. Aki szokott Ebay-on vásárolni, írna egy privát üzit? Segítségre lenne szükségem..
Jól gondoltad! Először a szivacs miatt került oda...
Először mikor megnyitottam a mosást, elszörnyedtem hogy vér.. Utána meg hoho
Sajnos ebben nem tudok segíteni, én is ritkán jutok ilyesmihez, pedig sok vadász barátom van. Meg kellene próbálnod beszélni a Mavad-dal, hogy melyik vadhús bolt van a közeledben. Az persze igaz, hogy legjobb első kézből vásárolni vadhúst.
Köszönöm, ez jó ötlet, meg fogom próbálni. :yes:
Tegnap este meglestem a Jupitert. Atyámtól kaptam még régebben egy 30x50-es ruszki monokulárt. Akkora a nagyítása, hogy kézben tartva nem is egyszerű nézelődni vele. Este rácsavartam a fotoállványomra. Tök jól látszott a bolygó, sőt még a négy holdja is, szépen egy vonalban! A családnak is bejött ez a hirtelen jött csillagászkodás.
Énisláttam a minap. Akkor volt a legfényesebb(nemjuteszembe a jelenség neve
) . Akkor is szép volt (bár elronditotta az a rusnya telihold ). A 4 galilei-hold meg tényleg szép és mutatós.
Sziasztok!
Ki lehet szedni a nyakánál letört M3-mas csavart a furatból, hogy épségben maradjon a menet? Iszonyatosan meg van szorulva...
Kevés rá az esély, de ha bekilnerezed a közepet, és megfúrod, akkor törtcsavar kihajtóval lehet próbálkozni. Ehhez nem árt egy állványos fúró, és egy jó 2-2,5mm-es spirálfúró, és két jó szem.
Ügyesen megpontozod a csavar közepét.Asztali fúrógépen 2,5-ös fúróval kifúrod, majd újra meneteled.Nem könnyű, de meg lehet csinálni szépen.
Vagy szerdán, vagy csütörtökön.
Szebence:A csavart törtcsavar kihajtóval próbáld. Nagyobb az esély az épségben maradásra.
Köszönöm a tippeket! 2mm-es fúróval felfúrtam, majd új menet került bele és jó lett!
Jobbra alul az utolsó ikonra klikkelsz és előkerülnek.
Egy kis mai téma. Majd mindjárt kapom, hogy miért is kellett, de úgy gondolom elfér itt és talán nem hiábavaló.
Egy kis hétfő esti horror. Gyengébb idegzetűek, lányok csak egy szemmel nézzék. Bővebben: Link
Szép álmokat, jó éjszakát!
ÜDV!
Debreceni vagyok és napsütéses reggelre ébredtem. Bekapcsoltam a gépet és láss csodát. NE A NAP LÁNYÁT, HANEM AZ IDŐJÁRÁST NÉZZÉTEK! A hőmérséklet szerintük -4 fok (ami reális) és szakad az eső. 1. Mint említettem napsütéses reggelre ébredtem. 2. Jó meleg eső lehet, ha nem hajlandó ilyenkor havazni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |

) . Akkor is szép volt (bár elronditotta az a rusnya telihold