Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1910 / 3692
(#) SzervízMacska válasza kobold hozzászólására (») Júl 6, 2012 /

Köszi, így már tiszta.
(#) Ricsi89 hozzászólása Júl 6, 2012 /

Tegnap a műhelyben 54 fok volt. De csak azért, mert részecskeszűrő tisztítás ment egy autón és fűtött a motor, mint a fene.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 6, 2012 /

Gondolom alaposan kiszáradt.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 6, 2012 /

Fog az menni, csak gyakorolni kell. Hívd el Hoho-t bemutatót tartani.
(#) KTobi válasza nagy hoho hozzászólására (») Júl 6, 2012 /

Már három éve, hogy tehettem fel képeket a topicjába. Kútról a pumpa felnyomja a vizet, hőcserélőn leveszem a hideget, a meleg vizet kinyomom a tetőre, a csatornából a forró víz pedig megy a medencébe.
A napokban cseréltem le az autóhűtős tákolmányt egy klíma beltérire. Sikerült szerelőtől venni egyet, tönkrement a kültéri, ez még megmaradt neki. De csak egy volt neki Kellene még kettő biztos az egész házra.
(#) mineral hozzászólása Júl 6, 2012 /

Tegnap a nagy vihar előtt a járdán találtam egy fecskefiókát. Fészket nem találtam a környéken. Ezért haza hoztam. Gondoltam itt nagyobb esélye van a túlélésre mint a macskáktól hemzsegő járdán.

Ma vettem neki csontit. Az elején nagyon nehezen fogadta el az ételt. De már így is 7 darabot megevett.

Nem tudom , hogy mennyi idő kell , hogy önellátó legyen. De addig is ellátjuk.
(#) mineral válasza mineral hozzászólására (») Júl 6, 2012 /

Eddig tartott a fióka nevelése. Vissza mentem oda ahol találtam. És nem messze onnan meg is találtam a fészküket. Vissza is vittem. Így csak kirándulni és lakomázni volt nálunk. 0094-es képen a testvére üldögél a betonon. Addigra ő is katapultált a fészekből. Igaz ő csak függőlegesen haladt 3 métert.
(#) mineral válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 6, 2012 /

Az anyjuk ott ült a villany vezetéken. Csak azt várta , hogy elvigyem onnan azt a nagy ijesztő valamit (létra) a fészektől. És már ott is volt, hogy gondozza őket.
(#) jani1987 hozzászólása Júl 6, 2012 /

Na basszus. Most merültek le annyira az anyagi forrásaim, hogy egy időre le kell mondjak a netről. Ez az utolsó csekk amit még ki tudok fizetni. Apropó: akinek csak 162 igazolt munkanapja van (tavaly végeztem a sulival), az milyen jövedelemre számíthat? Mert most semmit nem kapok.
(#) pepe091 válasza jani1987 hozzászólására (») Júl 6, 2012 /

Semmire. Minimum 360 nap kell ahhoz, hogy kapj pénzt. Szóval dolgozni kell... Nincs semmi ingyen...
(#) jani1987 válasza pepe091 hozzászólására (») Júl 6, 2012 /

Aztán honnan az anyámból szedjek össze annyi időt? Ti is tudjátok milyen nehéz bárhova bekerülni.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Júl 6, 2012 /

Azért van akinek sikerül. Bővebben: Link
(#) Ricsi89 válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 6, 2012 /

De azt te is tudod hogy nem mindenhol lehet ilyen könnyen elhelyezkedni és nem minden szakma ilyen.
(#) lui144 hozzászólása Júl 6, 2012 /

Megérkezett a várvavárt zivatar. Már vagy 25 perce villámlik és kb 15 perce zuhog az eső.
(#) zolika60 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 6, 2012 /

A szakmájával semmi baj. Persze nem mindenhol jó ez, de itt Pest-megyében nem volna vele gond. Bővebben: Link
(#) Ricsi89 válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 6, 2012 /

Nem is mondtam, hogy gond lenne vele, csak nem mindenhol lehet érvényesülni vele. De hát ez minden szakmával így van.
(#) zolika60 válasza lui144 hozzászólására (») Júl 6, 2012 /

Jó nektek. Itt tegnap is csak villámlott meg dörgött, meg ma is ez van. Eső sajnos sehol. :no:
(#) nagy hoho válasza KTobi hozzászólására (») Júl 6, 2012 /

Értem, köszönöm. Évről évre melegebb lesz valamit ki kell találnom.
(#) jani1987 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 7, 2012 /

Főleg nem a keleti ország részben. Mert "Keleten a helyzet változatlan".
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Júl 7, 2012 /

De utazni szabad. Én is 60km-re járok dolgozni. Bár igaz nem nagyon szeretem.
(#) jani1987 hozzászólása Júl 7, 2012 /

El se hiszitek mi történt ma. Igen konkrét kijelentést kaptam arra vonatkozóan, hogy a testi épségemre már nincs garancia és hogy az illető nem riad vissza a következményektől. Tehát itt egy nagyon komoly verekedés van kilátásba. Bátor a csávóka. Az előzmény mindössze annyi, hogy az anyjának a sértéseit (anyázás és pedofília megalapozatlan vádja) egy darab paraszt lengővel toleráltam.
(#) zoly15 válasza jani1987 hozzászólására (») Júl 7, 2012 /

Kész dráma lehet akkor
(#) vicsys válasza jani1987 hozzászólására (») Júl 7, 2012 /

Kettőt kellet volna adni, hátha helyrebillen az a csöpp agya...
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Júl 7, 2012 /

Ha jól értem az anyját ütötted meg? Az semmilyen körülmények között nem szép dolog. :no: Egyébként a bunyó a koroddal jár. Nem kell félni tőle.
(#) Frankye válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 8, 2012 /

A verekedés nem megoldás. Erősebbel verekedni: hülyeség, gyengébbel verekedni még nagyobb hülyeség...
A testi erőmmel soha nem éltem vissza, pedig akik személyesen ismernek, megerősíthetik, hogy volna mivel, de minek...
Ha van "kinek", akkor szóval sokkal nagyobbat lehet "ütni".
(#) zolika60 válasza Frankye hozzászólására (») Júl 8, 2012 /

Azt én sem gondolnám, hogy bármire is megoldás. Csak arra utaltam, hogy egy korszakhoz hozzá tartozik. A fiatal kakasok kakaskodnak.
(#) WaRL0 hozzászólása Júl 8, 2012 /

Végre nálunk is lessz medence. Csak ne kéne ennyit dolgozni érte Pár kép
(#) jani1987 hozzászólása Júl 8, 2012 /

Ma délután volt annyi szabadidőm, hogy gondolkodni is tudtam egy játékon. A címe: Kiket ismerek? A szabály egyszerű. A fórumból soroljatok fel annyi nevet, amennyit csak tudtok úgy hogy egyszer se néztek oda. Kinek hány ember jött ki? Akinek van kedve beszállni az mondja el az eredményét. Én nem írtam le egyet se, de fejből locsolás közben 9 embert tudtam összeszedni.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Júl 8, 2012 /

Elég unalmas. 30-nál abbahagytam. :yes:
(#) jani1987 válasza WaRL0 hozzászólására (») Júl 8, 2012 /

Ha kész lesz azokat is tedd fel.
Következő: »»   1910 / 3692
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem