Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez már majdnem H&D![OFF]Nem lassú egy kicsit?
![]()
Mi az a H&D? A maximális fordulat jelenleg 2400-2500 RPm lehet, de a szelepek és a gyujtás majdhogynem hasra ütésre van beállítva.... De a 8mm-es tengelyt alig lehet megfogni
![]()
Kicsit trabant beütéses, de amúgy aranyos
![]()
A trabanttól eléggé messzi van mert ez 4 ütemű, a csattogást a szelep emelő rudak adják.. De azért köszönöm!
Harley & Davidson; [OFF]vagy fejtsem ki bővebben? Remélem nem kell. Amúgy a modell motorok (lehet rosszul emlékszem) egy 0-ával többet pörögnek.
Van 4 ütemű trabi is. ![]()
Házilag gyártott motorokat nem érdemes nagy fordulatra méretezni, mert ki győzi csapággyal? Valamint az alkatrészek is hamar kopnak...
Klassz lett ez is. Úgy látom lassan motorgyárat nyithatsz.
![]()
Leállok a gyártással.
Most egy komoly projekt jön! 1/5-1/6 RC autó építése 25ccm fűkasza motorból ![]()
Szuper lett. Én még küzdök a karbi beállítással, de ma elkészült a tankom, még szárad, de holnap délután letesztelem. Ez a tank már annyira ereszt, szinte folyik a benzin belőle, ezért használhatatlan. Mindig csak párat pöffen a gép, nem bír beindulni, tuti elereszti a nyomást a tank.
Köszönöm!
Szárad? miből csináltad a tankot?
Először konzerves dobozból akartam ,csak a kiszemelt példányt kidobták.
![]() ![]()
Ha a flakont lehet forrasztani a tetejét miért ragasztottad?
A kupakot magát ragasztottam, mert az műanyag, de a kupak külön kivehető, tehát nem lesz a flakonba ragasztva. Majd holnap mutatok képet.
Rendben, én mióta több lehetőségem van a munkám miatt csak a fémre esküszöm
![]()
Ha lenne lehetőségem én is abból csinálnám, de mivel nem igazán tudom megmunkálni a fémet, így abból építkezek, amiből tudok. Egy kis eszterga nagy segítség lenne, sok mindent meg lehetne vele oldani. De hát amilyen áron vannak.
Két kérdésben kérek segítséget:
1, a monitoromon lévő háttérképet, hogy kell visszatenni egy mappába? 2, A figyelőből, hogy kell törölni olyan témákat amik már érdektelenek, és a kedvencek között nincs is bejelölve? Illetve vannak olyan témák amik kivannak jelölve mégsem jelennek meg a kedvencek között.
2: Hobbielektronika.hu -> Saját menü -> Értesítésék -> Töröl
![]()
Kicsit megkesve, de utolag is Happy Left-Handers Day!-t kivanok minden balkezesnek. Nekem is csak most jutott tudomasomra, kicsit elkestem az unneplessel.
![]()
Köszi neked is! Szerintem nagy számban vagyunk itt balkezesek. Már ketten vagyunk.
![]()
Én kétkezes vagyok! Követelem, hogy legyen kétkezesek napja is!
![]()
Így van egyetértek veled, mint szintén kétkezes. Micsoda mérhetetlen diszkrimináció ez. Ráadásul azokkal szemben, akik mindkét kezüket egyforma ügyesen (ügyetlenül) használják.
![]()
Lábad is? Mert lehet akkor, hogy te vagy a kezeslábas.
![]() Idézet: „...mindkét kezüket egyforma ügyesen (ügyetlenül) használják.” Éppen erre gondoltam. (Anno a suliban azzal szórakoztattam az osztálytársaimat, hogy a jobb kezemmel "simán", azaz rendesen írtam, a ballal meg tükörírásban. Egyszerre, persze.)
Köszönöm a többi "sorstárs" nevében is!
![]()
A suliban lettem kétkezes. mert addig balkezes voltam, de akkoriban ezt ott nem tűrték. Muszáj volt jobbkezes módra írni, meg eszközt használni. Aztán szép lassan rászoktam.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |