Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez meg van valakinek?
http://neoton.network.hu/video/neoton_mix/neoton_familianeoton_disco
Sajnálatos dolog. De egy csigával hogyan történhetett?
![]() ![]()
Engem ilyenkor fércelni szoktak...
Jobbulást! ![]()
Na végre 10. Osztály!
És most az elektronikai téma szintén véletlen, de most tudtam meg hogy van PIC szakkőr, nemtudom milyen lehet, majd benézek. Tavaly a tanár nem akart engedni programozós szakkörökre, mert milyen hogy egy 9. osztályos bemegy egy 11-12. osztályos tanulókból álló szakkőrre . ![]() Nos érdekes lesz! Mindenkinek jó tanévet!
Hajrá, csak így tovább!!! A diplomáig, meg eszedbe ne jusson leállni!!!
Hát cél a műszaki egyetem, köszi a biztatást!
Máris látszik az oktatás csődje, és ezt ne vedd sértésnek. Nyomatják orrba szájba a nyelvet, nem mondom, hogy nem kell, sőt.. Viszont ezzel szemben rémes a helyesírásod. Erre sem ártana ráfeküdni.
Húha, akkor már nagy a baj, mert nem vessző hibák vannak, hanem durvák..
Először is: szakkör és tavaly. Ilyet bakizni 15-6 évesen szerintem ciki. ![]() De nem "személyeskedni" akartam, csak felhívni a figyelmed erre, mert ha valakivel csak írásos formában "találkozol", akkor ez sokat elárul rólad.
Legyen mentségemre diszgráfiás vagyok, ha ezt beszámítjuk akkor igenis helyesen írok
![]() De tény ami tény, a helyesírásom tényleg nem a legjobb, de programozásnál még nem írtam el semmit, pedig már került ki a kezem alól 1-2-3 ezer sor program, vagy ha véletlen hibásan írtam akkor egyből javítottam, csak hát más egy Int parancs és más az elkelkáposztástalaníthatatlanságoskodásaitokért leírni.
Erről mindig nagyapám jut eszembe. Tanító volt. Elsőtől negyedikig tanította a ma általános iskolásnak hívott csemetéket. Neki a diszgráfiáról az volt a véleménye, hogy olyan nincs, csak lusta tanár van.
![]()
Jaj de szép az , hogy tanító . Kedvenc irodalomtanárom mondta mindig ; cipőfűző , de szépen kihangsúlyozva minden betűt .
Nekem a gimiben egyik tanárom mindig azt mondja, hogy "türekedjünk".. Hát az se semmi.
![]() Azt már akkor el se mesélem, mikor a töritanár azt mondta idén, hogy 1912, április... szünet van.. ![]()
Ma ismerkedtem meg a kémia tanárommal . . . mit is mondjak, valami hatalmas fazon. Meséli, hogy mihez tartsuk magunkat, és mondja, hogy ha kicsöngetnek bárhol tart menyünk el, mert ő is abbahagyja mert ő nem hajlandó órát tartani szünetbe
![]()
Az jó. Nálunk sajnos a csengő a tanároknak szól. De hát ez reggel tök király, mert annyit késhetünk amennyit akarunk, hiszen a "csengő a tanároknak szól.."
![]()
Nekünk az egyik tanárunk mondta: Annyit késhetünk , hogy nála előbb érjünk be, ha nem jön be órára, akkor az egy lyukas óra volt
![]()
Igen a csengő a tanárnak szól. A becsengő is! Tehát nekünk nem kell bemenni, mivel nem nekünk szól.
![]() ![]()
Év eleje van, nincs még napló, lehet lógni.
![]()
Ti ettetek már sóágyon sült húst? Én nagyon szeretem a fűszereket, minden mennyiségben, viszont még nagymamámnál ettem először, aztán édesanyám is szokott csinálni sóágyon sült csirkét. Annyi az egész, hogy 1 kg durva szemű sót kell önteni a tepsibe, aztán a combokat, vagy egész csirkét, ízlés szerint, ki mit szeret, ezeket megsózni egy kicsit rárakni a sóágyra, és be a sütőbe. Hihetetlen, hogy semmi fűszer nincs rajta, és nagyon finom az íze, szerintem a silányabb fűszerkeverékeket egyből lepipálja. Nagyon finom, ha tehetitek próbáljátok ki! Bár gondolom régebbi időkben sokkal népszerűbb volt mint manapság. Biztos nem tudják miről maradnak le.
![]()
Én tudom! Mamám pár hete sütött sóágyas csirkét
![]() Ricsi89 a tanár nem felejt ![]()
Unoka öcsémmel mi azt csináltuk, hogy a kifogott halat a helyszínen nyársra húztuk és a helyszínen megsütöttük.
Ha már az iskola...
Iskola filmekben: Első tanítási nap = Jöttünk, láttunk, visszamennénk... Osztálypénz = Kincs, ami nincs Tanár felgyógyul = Batman visszatér Közeleg a záróvizsga = Terminátor 2 - Az ítélet napja Ha felelés előtt állsz = Vészhelyzet Minden órán dolgozat = Rémálom az Elm utcában Röpdolgozat = Megint dühbe jövünk Matek óra = A bukás Ügyeletes tanár = Sentinel, az őrszem Szülői értekezlet = Végső visszaszámlálás Osztálykirándulás = Másnaposok ![]() A hozzászólás módosítva: Szept 5, 2012
Finom ám!
![]() Jani: Az is jó lehetett, a rendes hekket is szeretem nagyon.
Ez komoly
![]() ![]() Mondjuk én a matekot magyarra cseréltem ![]() A hozzászólás módosítva: Szept 5, 2012
Üdv mindenkinek! Szerintem kár ezeket a hosszú litániákat a facbokról ide másolni...
![]()
Erről az jut eszembe amikor én 11. osztályos voltam. Akkor én is bejártam 12-13-14. osztályosokhoz elektronikát tanulni. Ráadásul tanórára, mivel nekem lyukasóráim voltak. A tanárok megengedték. De erre rájött a nevelési igazgatóhelyettes emiatt erről le kellett mondanom.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |