Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1953 / 3649
(#) janikukac válasza Eticsiga hozzászólására (») Szept 5, 2012 /

Még az a szerencse..
(#) zenetom hozzászólása Szept 5, 2012 /

(#) zoly15 válasza zenetom hozzászólására (») Szept 5, 2012 /

Megvan biza, bakeliten
(#) zolika60 válasza Eticsiga hozzászólására (») Szept 5, 2012 /

Sajnálatos dolog. De egy csigával hogyan történhetett? Bocsánat a rossz viccért. Gyógyulj gyorsan!
(#) gyerek67 válasza Eticsiga hozzászólására (») Szept 5, 2012 /

Engem ilyenkor fércelni szoktak...
Jobbulást!
(#) silent15 hozzászólása Szept 5, 2012 /

Na végre 10. Osztály!

És most az elektronikai téma szintén véletlen, de most tudtam meg hogy van PIC szakkőr, nemtudom milyen lehet, majd benézek. Tavaly a tanár nem akart engedni programozós szakkörökre, mert milyen hogy egy 9. osztályos bemegy egy 11-12. osztályos tanulókból álló szakkőrre . A másik vicces dolog, hogy mivel tavaj heti 20 órában tanultam angolt, így most angolul tanulom a matekot fizikát . . .
Nos érdekes lesz!

Mindenkinek jó tanévet!
(#) pluto válasza silent15 hozzászólására (») Szept 5, 2012 /

Hajrá, csak így tovább!!! A diplomáig, meg eszedbe ne jusson leállni!!!
(#) silent15 válasza pluto hozzászólására (») Szept 5, 2012 /

Hát cél a műszaki egyetem, köszi a biztatást!
(#) pepe091 válasza silent15 hozzászólására (») Szept 5, 2012 /

Máris látszik az oktatás csődje, és ezt ne vedd sértésnek. Nyomatják orrba szájba a nyelvet, nem mondom, hogy nem kell, sőt.. Viszont ezzel szemben rémes a helyesírásod. Erre sem ártana ráfeküdni.
(#) silent15 válasza pepe091 hozzászólására (») Szept 5, 2012 /

Miért, hol találtál hibát?

Húha, akkor már nagy a baj, mert nem vessző hibák vannak, hanem durvák..
Először is: szakkör és tavaly. Ilyet bakizni 15-6 évesen szerintem ciki.
De nem "személyeskedni" akartam, csak felhívni a figyelmed erre, mert ha valakivel csak írásos formában "találkozol", akkor ez sokat elárul rólad.

Legyen mentségemre diszgráfiás vagyok, ha ezt beszámítjuk akkor igenis helyesen írok
De tény ami tény, a helyesírásom tényleg nem a legjobb, de programozásnál még nem írtam el semmit, pedig már került ki a kezem alól 1-2-3 ezer sor program, vagy ha véletlen hibásan írtam akkor egyből javítottam, csak hát más egy Int parancs és más az elkelkáposztástalaníthatatlanságoskodásaitokért leírni.
(#) zolika60 válasza silent15 hozzászólására (») Szept 5, 2012 /

Erről mindig nagyapám jut eszembe. Tanító volt. Elsőtől negyedikig tanította a ma általános iskolásnak hívott csemetéket. Neki a diszgráfiáról az volt a véleménye, hogy olyan nincs, csak lusta tanár van.
(#) silent15 válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 5, 2012 /

Jaj de szép az , hogy tanító . Kedvenc irodalomtanárom mondta mindig ; cipőfűző , de szépen kihangsúlyozva minden betűt .
(#) janikukac válasza silent15 hozzászólására (») Szept 5, 2012 /

Nekem a gimiben egyik tanárom mindig azt mondja, hogy "türekedjünk".. Hát az se semmi. Csodálkozik mindig, hogy min nevetünk..
Azt már akkor el se mesélem, mikor a töritanár azt mondta idén, hogy 1912, április... szünet van.. Kicsit el volt tájolódva, de semmi gond, megszoktuk.
(#) silent15 válasza janikukac hozzászólására (») Szept 5, 2012 /

Ma ismerkedtem meg a kémia tanárommal . . . mit is mondjak, valami hatalmas fazon. Meséli, hogy mihez tartsuk magunkat, és mondja, hogy ha kicsöngetnek bárhol tart menyünk el, mert ő is abbahagyja mert ő nem hajlandó órát tartani szünetbe
(#) janikukac válasza silent15 hozzászólására (») Szept 5, 2012 /

Az jó. Nálunk sajnos a csengő a tanároknak szól. De hát ez reggel tök király, mert annyit késhetünk amennyit akarunk, hiszen a "csengő a tanároknak szól.." (persze ez csak a mi véleményünk, nincs gyakorlatban...)
(#) silent15 válasza janikukac hozzászólására (») Szept 5, 2012 /

Nekünk az egyik tanárunk mondta: Annyit késhetünk , hogy nála előbb érjünk be, ha nem jön be órára, akkor az egy lyukas óra volt
(#) Ricsi89 válasza janikukac hozzászólására (») Szept 5, 2012 /

Igen a csengő a tanárnak szól. A becsengő is! Tehát nekünk nem kell bemenni, mivel nem nekünk szól. Ezt pont ma mondtuk az egyik tanárunknak.
(#) janikukac válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 5, 2012 /

Így így. Csak legyen aki igazolja.
(#) Ricsi89 válasza janikukac hozzászólására (») Szept 5, 2012 /

Év eleje van, nincs még napló, lehet lógni.
(#) pepe091 hozzászólása Szept 5, 2012 /

Ti ettetek már sóágyon sült húst? Én nagyon szeretem a fűszereket, minden mennyiségben, viszont még nagymamámnál ettem először, aztán édesanyám is szokott csinálni sóágyon sült csirkét. Annyi az egész, hogy 1 kg durva szemű sót kell önteni a tepsibe, aztán a combokat, vagy egész csirkét, ízlés szerint, ki mit szeret, ezeket megsózni egy kicsit rárakni a sóágyra, és be a sütőbe. Hihetetlen, hogy semmi fűszer nincs rajta, és nagyon finom az íze, szerintem a silányabb fűszerkeverékeket egyből lepipálja. Nagyon finom, ha tehetitek próbáljátok ki! Bár gondolom régebbi időkben sokkal népszerűbb volt mint manapság. Biztos nem tudják miről maradnak le.

Én tudom! Mamám pár hete sütött sóágyas csirkét És az érdekesség az benne, hogy nem lesz sós ! Mi majoránnával fűszereztük. Nagyon finom volt!

Ricsi89 a tanár nem felejt
(#) jani1987 válasza pepe091 hozzászólására (») Szept 5, 2012 /

Unoka öcsémmel mi azt csináltuk, hogy a kifogott halat a helyszínen nyársra húztuk és a helyszínen megsütöttük.
(#) pepe091 hozzászólása Szept 5, 2012 /

Ha már az iskola...
Iskola filmekben:

Első tanítási nap = Jöttünk, láttunk, visszamennénk...
Osztálypénz = Kincs, ami nincs
Tanár felgyógyul = Batman visszatér
Közeleg a záróvizsga = Terminátor 2 - Az ítélet napja
Ha felelés előtt állsz = Vészhelyzet
Minden órán dolgozat = Rémálom az Elm utcában
Röpdolgozat = Megint dühbe jövünk
Matek óra = A bukás
Ügyeletes tanár = Sentinel, az őrszem
Szülői értekezlet = Végső visszaszámlálás
Osztálykirándulás = Másnaposok
A hozzászólás módosítva: Szept 5, 2012

Finom ám!

Jani: Az is jó lehetett, a rendes hekket is szeretem nagyon.

Ez nagyon jó!!
(#) sastas01 válasza pepe091 hozzászólására (») Szept 5, 2012 /

Ez komoly
Mondjuk én a matekot magyarra cseréltem
A hozzászólás módosítva: Szept 5, 2012
(#) SzervízMacska válasza pepe091 hozzászólására (») Szept 5, 2012 /

Üdv mindenkinek! Szerintem kár ezeket a hosszú litániákat a facbokról ide másolni...
(#) lui144 válasza silent15 hozzászólására (») Szept 6, 2012 /

Erről az jut eszembe amikor én 11. osztályos voltam. Akkor én is bejártam 12-13-14. osztályosokhoz elektronikát tanulni. Ráadásul tanórára, mivel nekem lyukasóráim voltak. A tanárok megengedték. De erre rájött a nevelési igazgatóhelyettes emiatt erről le kellett mondanom.
Következő: »»   1953 / 3649
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem