Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Messziről igen szép, csak közelről rémes. Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Szept 14, 2012
Jaj, de összekeveredtetek! Én is gratuláltam jani1987-nek. Nekem decemberben van a szülinapom..
![]()
Sziasztok! December 19 körül apa leszek a menetrend szerint
![]() ![]()
Igyekeztem nem nagy dobra verni. Igazából a szülinap nekem egy rémálom.
Másrészt mivel nem fogom mindenkinek megjegyezni a születésnapját, ezért automatikusan köszöntök mindenkit akinek aznap van. A hozzászólás módosítva: Szept 14, 2012
Szia!
Tudod, én is nagyon reméltem, hogy fiú lesz. Már elképzeltem, hogy repülő modelleket csinálunk együtt, meg forrasztunk a pincében. Aztán lány lett. Viszont azonnal teljesen elvarázsolt és ez azóta is tart. Így lettem büszke lányos-apuka, Ő meg az életem fénypontja. Engedd meg, hogy előre is gratuláljak.
Már hetek óta nem léptem be ide. Szégyen...
![]() Üdv! Balázs
Ne add fel, én ismerek egy csomó lányt, aki remekül forraszt, sőt, magyar csajszi pilóta is van!
![]()
Azért én még kevesebb vizet tettem volna abba a lavórba.
![]()
És mikorra várjátok a Cunamit??? Mert hogy így túléli, az tuti fix. Egyébként tetszik!
Ja igen ezt elfelejtettem:
![]() A hozzászólás módosítva: Szept 15, 2012
Miért kell egy születésnapnak rémálomnak lenni? Nem jegyzem én sem meg senkiét itt a fórumon, viszont ha valakié kiderül szoktam gratulálni neki. Nagydobra verni a sajátomat én sem szoktam. Egyenlőre még nem is derült ki mikor volt.
![]()
Németországi utam során (2008) megismerkedtem a Götter speise, magyarul Istenek eledele nevű étellel. Ez úgymond a mai fiataloknak készült, mert az idősebbek nem esznek ilyen " mű vackot " . (tapasztalat). Az egész annyit tesz ki, hogy vízzel, cukorral felkevered ezt a zselatinos csodaport, majd a hűtőbe berakod meghatározott időre. Nem rég az ott élő rokonom volt itthon, kaptam tőle 3 ízűt, amit el kell itthon készíteni. Ma elkészítettem a "málna" ízűt, és meglepődtem. Ennek bizony cseresznye íze van, akár hogy is kóstolom. Már az illata is olyan. Valamit elrontottak a csomagoláskor, vagy rosszul érzik az ízeket. Ettől eltekintve megettem egy adaggal 15 perce.
Azt ne felejtsem el mondani, hogy benyúltam az evőeszközös fiókba, és kivettem a kanalat. Azt persze nem néztem meg , hogy kávés-e, az volt. Valaki belenyúlt a kávéba, és visszarakta a fiókba. Tudni kell rólam, utálom a kávénak már a szagát is. Majdnem kiköptem. Hogy mik történnek velem?!...
Nem kell, van ugy hogy magától azzá lesz. Általában ilyenkor az ember számadást végez magában, esetemben ilyenkor csapódnak le az év folyamán ért kudarcok. Tény, hogy nem kell annak lennie, de sajnos nem vagyunk egyformák.
Képzeld el milyen unalmas lenne , ha egyformák lennénk. A mindenki egyenlő és egyforma csak egy liberális mánia. A születésnap pedig igazándiból egy családi ünnep. Persze családon kívül udvariasságból gratulálunk egymásnak. Azt gondolom, ha családon belül nem működik másképp már hiába.
![]()
Valamikor régebben ettem ilyesmit, de már nem emlékszem, hogy milyen volt.
![]()
Hát igen. Dr. Oetker gyártja eredetileg, de most más gyártótól kaptam, amibe cukrot se kell rakni, benne van már a csomagolásban.
![]()
Csak vigyázz ezekkel a fejlődés gátlókkal, néhány évig ilyeneket eszel, aztán csoda leszel (mármint ha leszel).
![]() ![]()
2,3 éve egyáltalán nem ettem, meg valószínű megint addig nem fogok
![]()
Csak ne aggódj, nevelés kérdése; a fiam osztályában egy lány volt (meg 25 fiú), ő járt egyedül a forrasztó-reszelő szakkörbe! Mert kiskorától a nagyapja mellett volt mindig a műhelyben.
Csak minél ritkábban, biztosabb jövő!
![]()
Mióta új a HE. arculata a képek nagyon kis formátumban jelennek meg. Lehet ezen változtatni?
Szia! Kattints a kép alatt a fájlnévre.
Köszönöm! Mi lenne velem nélkületek.
Megtalálták a Fluxuskondenzátor riválisát a CHX-240 akusztikus oszcillátor -t.
![]() Érdemes a többi videóját is megnézni, nagyon jól betudja mutatni a filmeket és érzékeltetni az, hogy mit érdemes megnézni, ayagy nem. A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2012
Ez mi az a sok halandzsa egy pici óccó multiméterről?
![]()
Ez egy nagyon jó kérdés!
![]() ![]() Hmm, most már tudom, hogyan jelenik meg a reklám, ügyes! ..és hogyan "tüntethető" el ![]() A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2012
Azért volt ennyi vágás, mert annyit bírt elmondani az ürge röhögés nélkül egyfolytában.
A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2012
Hali!
Elégé Off kérdésem volna! Melyik figyelmeztetés mit jelent? Ja és témának feldobnám: Hova jutott ez a világ! Az összes korombeli vagy még fiatalabbak is egész napjukat a facebook előtt pazarolják el! (csak tudnám mire jó az nekik) |
Bejelentkezés
Hirdetés |