Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szívből gratulálok! (A gumi fákat ültetik, a gumi villanyoszlopokat telepítik, a gumi gyalogosakt még fejlesztik...)
Köszi!
Igaz, rutinvizsga már nincs. A KRESZ vizsga után rutinpályán kell menni egy pár órát, aztán már lehet menni a forgalomba. Aztán 30 óra után lehet menni forgalmi vizsgára. Vizsgán húzni kell egy pályavonalat, amin az oktató mondja mikor merre kell menni, indulás előtt ellenőrizni kell a gumikat, rendszámot, és a világítást. Közben a városban meg kell csinálni a parkolásokat (jobbra előre, hátra.. stb). Frankye: köszi! Egyébként vannak gumi gyalogosok, viszont csak női típus kapható.... ![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Dec 5, 2012
Jó kis éjszakás műszak után van elemében az ember! Szunókálás után így délután kettőre már inkább érzem magam pihentnek!
![]()
Nana! Keress rá Big Roy-ra a magyar oldalakon...
![]()
Garatulálok!
Idézet: „indulás előtt ellenőrizni kell a gumikat, rendszámot, és a világítást.” Ha minden indulás előtt ezt tenném... ![]() ![]() Traktort, azaz markolót én is kifogtam ma reggel, kemény 30-al repesztett a sor utána. ![]()
Csak a forgalmi vizsgán kellett ellenőrizni gumit..stb-t.
A traktoros sztorinál meg legalább tutira nem mért be a traffipax ![]() Viszont most hogy tél van (meg hogy nincs kocsink..) nehezebben fogok tudni autóhoz jutni kicsit vezetgélni. ![]() vicsys: ![]()
Pedig az az igazi gyakorlás, mikor már oktató nélkül autózol. Tudom, mert nekem lassan 3 éve van már meg, és szinte minden nap vezettem, és vezetek most is (motort is). De nem árt ha van melletted egy jó tanár is (pl. apukám, mikor még kezdtem).
![]()
Akkor világ békét akarunk és cuki szandálokat. (Bödőcs Tibor)
![]()
Jöttem ma hazafelé az M3-ason. a mogyoródi emelkedőnél utolértem egy kisebb konvojt ami a sószóró mögött gyűlt össze. Azon ugyanis a szokásos sárga villogókon kívül egy legalább 100W-os halogén villogó is volt, ami fehér fénnyel villogott a mögötte haladók szemébe.
![]() ![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Dec 5, 2012
Ez egyszerűen... Nem, nincsenek rá szavak. Napi agyradír: link
Aki végig tudja hallgatni, az vendégem egy virtuális sörre! ![]()
Aminek nincs értelme annak nincs értelme. Még akkor sem, ha két szőke nő erről beszél.
![]()
A f... a gusztusodat, és ha nem tudnak főzni se takarítani?
![]()
Azt én megcsinálom, nekik más dolguk lenne.
![]()
Igen azt várom már én is, viszont nem elég megvenni a kocsit (egy pár hónapig ráadásul még gyűjtenem kell rá), tankolni is kell, meg karban tartani, meg a biztosítás, adó...
![]()
Hát, ha nagy kerted van kell a munkaerő; meg hát a ruha is feslik, meg kell varrni, mert drága. Itt szokott éjszakázni egy tarka-csóka az ablakommal szemben, az ő akaratára gondoltam
![]() A hozzászólás módosítva: Dec 5, 2012
Én már megszabadultam tőle.Ráadásul; ha egy centit se mész vele (mert nem telik benzinre, vagy elromlott, stb.), akkor is mindent kell fizetned utána. Ha nem munkaeszközöd az autó, akkor luxus egy 'egérkamion' is.
A hozzászólás módosítva: Dec 5, 2012
Így van, ezért addig nem is akarok venni, amíg nem lesz rá ok. Max gyűjtöm rá a pénzt, amit ugye sose lehet elég korán elkezdeni.
![]() Idézet: „Ha nem munkaeszközöd az autó, akkor luxus egy 'egérkamion' is. ” Tudjátok milyen idő volt reggel. Havazott. De ennek ellenére ha szembe széllel is, de kiértem a munkahelyemre biciklivel.
Rengeteget agyaltam azon, hogy a következő HE találkozóra menni kellene. A kérdés: okozna-e bármelyikőtöknek gondot, ha arra a kis időre elszállásolnám magam valakinél? Max 3 napról lenne szó, mivel két kerekű járművel tervezem az utat. Mindjárt összeírom a legrövidebb útvonalat, ami a helyszínre vezet. A távolságra való tekintettel a köztes távon is keresek magamnak szállást, csak ott spórolnék ahol sikerül.
Az még soká lesz. Az biztos, te vagy az első, aki szervezi az útját!
![]() A hozzászólás módosítva: Dec 5, 2012
Tudod milyen hosszú az út!Ha lassan teker valaki.
![]()
Mit szólnak ahhoz, ha valaki autópályán megy biciklivel? Mert most nézem, hogy elég sokat kell menni rajta.
Zsáka---->Darvas---->Füzesgyarmat---->Bucsa---->Karcag előtt---->Kisújszállás elkerülő É----> Kenderes---->Törökszentmiklós---->Szajol---->Szolnok---->Abony----Cegléd---->Ceglédbercel ---->Albertirsa---->Nyáregyháza---->Újhartyán---->Kakucs---->Inárcs---->
Autópályán? Úgy tudom tilos, meg életveszélyes is.
Na mindegy, akkor is.
A hozzászólás módosítva: Dec 5, 2012
Ha tudsz minimum 60km/h-val tekerni tartósan, akkor mehetsz.
![]() Egyébként nem értem a listádat. Minek mész Ceglédre Abony után? Szerintem a 4-es út rövidebb. (Abony.... Monor--Üllő--Vecsés-- Bp. Gyorsforgalmi út bringával ![]()
Akkor marad a vonat, de akkor kérdés, hogy a biciklit engedik-e vinni magammal. Oda a jegy 3690 most.
A vonaton viheted a bringát, csak jegyet kell neki venni. Ja és vigyél zárat is, hogy lezárd a vonaton. Egy haveromnak ellopták a bringáját a vonatról, míg Ő benn csücsült az utastérben.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |