Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nagyon szépek, nagyon jó a makrója a gépnek is, énis szeretek fotózni, de nekem csak egy Digitális 10Mp-es gépecske van, azzal nem lehet ennyit kihozni.
Szép estét mindenkinek!
Kis előrehaladás történt a motorral kapcsolatban, ma a melóba csináltunk egy új kipufogót szénsav patronból, jobb lett mint az eddigiek
Lehet, elvégre kis köbcentius
Egyre jobb lesz. A kétütemű nagyon kényes a kipufogóra méretezett rezonátor kéne rá a legjobb teljesítményhez. Lesz még vele egy kis munka. Gratulálok az eddigiekhez.
Ilyen volt az első motorom, csak kalapácslakk szürke. Sajnos ifjú koromban könnyelműen szétromboltam és elvittem a MÉH-be, Mostanra már igen sajnálom. Nem volt egy üzembiztos jármű, de valahogy mégis sajnálom, hogy már nincs.
Tudom, hogy a méretezett rezonátor lenne a leg jobb, de nagyon hosszú és bonyodalmas a számítása, diffúzor konfúzor stb
Vannak azért számító programok is, azokkal nem bonyolult. Csak ki tudja hogy boldogulnak egy ilyen kis motorral.
Hajdú-Bihar megyeiek figyelem: pick-up tekercseléséhez 0,05mm-es huzalja van valakinek? Legalább 1,5 KOhm-os nagyságba.
Itt nagyon szépen le van írva minden. Nem kell túlságosan számolgatni, lehet kísérletezni is vele. annak idején a tuning Jawa Mustangomon én is kísérletezéssel találtam meg a legjobb rezonátort, a szomszédok örömére.
Bővebben: Link
Üdv. Szeretném megkérdezni hol lehet engedélyt csinálni,hogy házi diszkóért ne jelentsenek be (a hangoskodásért)?
Honnan, honnan, hát a kertecskémből.
Köszi!
Idézet: „nekem csak egy Digitális 10Mp-es gépecske van” És épp ezzel készítettem ezeket a képeket. Nagy hohó gépéhez képest az enyém pajtás gép.
Aki a kerékpársportban egy kicsit otthon van az érti, hogy mért linkelem ezt be...
Bővebben: Link
"A jó fiú a Mennybe jut, a rossz fiú Pattayára."
Kedves Moderátorok!
Van úgy hogy egy tag lusta rákeresni valamire a google-n. Nos találtam egy weboldalt ami megtanítja őket. http://lmgtfy.com/ És itt egy példa
Sziasztok!
Műanyagra rászállt a pillanatragasztó gőze amitől a fekete műanyag befehéredett. Ezt lehet valahogy szedni róla? Körömlakklemosóval próbáltam leszedni de csak pár pillanatig lesz tiszta. Aztán újra fehér lesz.
Szívás.
Szerintem nem lehet. Amputálod a beteg részeket, majd megfelelő fekete implantátummal pótolod. Annó Jenő kollégiumi szobatársam próbálta meg a büszkesége tárgyát képező (mű)bőr kabátján a kis szakadást "IS"-el bejavítani. Fehér füst után szép nagy lyuk lett rajta Pillanatragasztók már csak ilyenek... Szerencsére kapható kétkomponenses műgyanta ragasztó (például nagy kedvencem: UPERAPID) ami anyagában és felületében is színezhető. Valamint fekete FSB alapú fekete ragasztó (ecetszagú és rugalmas is marad). Mielőtt bekapcsoltam a gépet, pont azzal ragasztottam éppen. Maradt még belőle (szivesen adok, egyébként az ALDI-ban vettem anno).
A cián akrilát gőze csapódott ki.EZT olvasd el,lehet benne hasznos infó.
István
Hogy bírjátok ezt a hőséget?
Jövőre tuti csinálok egy légkondit. :wow3:
Hajónapló, kiegészítés: UPERAPID -> UVERAPID
Ma kicsit korábban keltem, íme az eredmény:
Azt lehet mondani, hogy cigányréce? A 25, 32-es képen van. Nálunk nagyon ritka ezért nagy öröm, hogy lencse végre került.
Szerencsére nem keltél fel hiába.
Cigányréce? Ezt nem veszik zokon? Legyen inkább etnikai vagy roma réce.
Apropó hőség. Tud valaki valamilyen megoldást arra, hogy hogyan szabályozzuk a szivattyú keringési sebességét, amibe a hideg kút víz van? Tudom, hogy nem ide kéne tenni, de zolitól korábban engedélyt kaptam hozzá. Amennyiben rövidre vesszük a témát.
Sziasztok, Szia Nagy Hoho.
A fényképeid még mindig nagyon tetszenek, ideje lenne már alul-fókuszált, túlexponált, zajos képeket is feltöltened, mert így nem lesz konkurenciád, annyira jók a képeid. Egyszer tényleg nagyon jó lenne lejutni a Tisza tóra egy pár napos túrára, bár sajnos egy nagyon hosszú időre ez most nagyon nagy távlat lesz, akár az is, hogy egyáltalán oda eltudjak jutni, hogy kajakozás. Sajnos vakvágányra futottam, elég rendesen, mert"alám váltottak". A probléma forrása sajnos az, hogy szervezés, és ezt megalapozó szakmai tudás nélküli vállalkozó olyan munkát vállalt el, aminek terén nem szerzett sok tapasztalatot, amivel a fővállalkozó visszaélt, így azonnali hatállyal megszüntette a munkánkat, mert ráfizetéses lett, így mindeni szerte-szét repült. Sajnos még a fizetések sem kerültek kifizetésre rendesen, ez még csak a legkisebb probléma e téren. Óriási adósságunk van, hitel hitel hátán tehénkedik, ha csak egy havi fizetés kiesik, akkor úszik egy élet munkája szó szerint. Sajnos ebben a fázisban vagyunk jómagam is egy fillér nélkül, ráadásul egyenlőre a munka lehetősége nélkül. Az utóbbi idő(-k)ben sem privát üzenetekre, sem az apróhirdetősben nem válaszoltam senkinek, kérem elnézését ezúttal is mindenkinek ennek leginkább az utóbbi kilátástalan helyzet vet(-ett) gátat. Ne haragudjatok, hogy ilyen tartalommal terhelem a közösséget, de nem tudom már magamban tartani. |
Bejelentkezés
Hirdetés |