Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hello Mindenki!!
Biztosan Ti is találkoztatok már neten olyan kis figurákkal, amiket ellenállásokból, kondenzátorokból, stb. készítettek. Akarok csinálni párat, de most persze sehol sem találok ilyeneket. Tudjátok merre keressem őket kiindulási alapként?
Hello! Led Zeppelin megfelel?
![]()
Nekem sajnos nincs olyan lehetőségem természet- fotózni, mint nagy hoho-nak, jóformán csak az égbolt, ami állandó...
![]()
Már egy hete kéményt építek. eddig a padláson, ma kiértem a tetőre. Ehhez képest a szobában lévő 25C° szinte hűvös.
![]()
Na akkor ide figyelj(etek). Én már majdnem kész vagyok a fával. Mióta? Már több mint egy hete. A gyökértörzs elvágva a földtől és már csak ki kell emelni a gödörből és hátra vinni.
Na ez :eek2: . Gyönyörű kép. Sajnos nekem csak egy kis kompakt gépem van azzal meg nem lehet ilyesmit elkövetni, mert a végeredmény csak egy pötty lesz.
![]() Ezt milyen géppel követted el?
Látványos, de azért gyönyörűnek nem mondanám ebben a puritán kompozícióban.
![]() A gép egy canon powershot sx40 hs névre hallgató masina. Két problémám van vele csupán: Nincs rajta távkioldó, illetve, hogy egy másodperces (15s a max) záridő felett (15s a max) fix ISO100-at enged csak használni. Na, de majd megoldom, hogy tudjak villámokat fotózni... ![]()
Rendben. Próbáld meg egyedül lebontani egy ház kéményét. Majd béléscső bevésés a falba a padláson keresztül. Aztán már csak a kémény újra építése van hátra. Ehhez képest egy darab ecetfa kivágása úgy hogy magát a favágást más végzi szerintem pihenés.
![]()
Nem letolás, csak jelzem a két munka köszönő viszonyban sincs egymással. Szerintem ennyi munkával tízet is kivághattam volna. :yes:
Kell egy 16s előrejelző
![]() ![]()
Szerencsésen megérkezett a küldeményed, nagyon szépen köszönöm!
![]() Lesznek majd kérdéseim a továbbiakkal kapcsolatban, de ezeket inkább majd privátban teszem fel, hogy ne offoljam szét az offot. ![]()
Én akkor is csak ámulok. Gratulálok.
![]()
Bizony-bizony! A sisak nagyon kellene!
![]()
Esetleg az acélbetétes munkavédelmi bakancsot, nehogy átmenjen a lábán egy targonca. Vagy a védőszemüveget, mert az olvadt sisak ne folyjon már a szemébe, ha rövidzárlatot okoz...
![]()
Volt nálunk olyan eset, hogy a pasi töltötte be az utcai lámpa szerepét, csak hamar kiégett.
![]()
Most már láttam. Ügyes mint mindig. Mondjuk én a pákával nem vacakoltam volna ennyit. Ha ilyen kis dolgot kell forrasztani 2,5mm2 -es rézdrótból feltekerek a csúcsra néhány menetnyit, a végét kihajlítom méretre reszelem. Aztán az egészet beónozom és mehet a sebészkedés.
![]()
Jól néz ki
![]() ![]()
Néhány csúnya kecsapos horzsolás feltétlenül kell. Anélkül nem az igazi.
![]()
Ha már megint fotózunk...
Hozzávetőleges anyaglista: - Két duplaszéles Kontaset rack előlap - Biliárd golyó - WC tartály bekötő cső - Kapupánt csavar - Dugó pálinkásüvegből - Fürdőszoba radiátor egyik tartója ... Nem röhög ![]()
Fullos!
Ennyit a fotós találékonyságáról. Gratula! :taps: |
Bejelentkezés
Hirdetés |