Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1945 / 3642
(#) zolika60 válasza janikukac hozzászólására (») Aug 28, 2012 /

Nálatok szülő nem adhat igazolást? A gyerekorvost még jóval Karácsony előtt kell felkeresni.
(#) gyerek67 válasza janikukac hozzászólására (») Aug 28, 2012 /

Vicceltem, én is együttérzek Veled!
(#) pepe091 válasza janikukac hozzászólására (») Aug 28, 2012 /

Hát elég szívás. Nálatok nincs olyan hogy x napot indoklás nélkül igazolhat a szülő?
Nálunk 3 napot igazolhat. Kérd karácsonyra ezt.
Közben látom megelőztek..
(#) janikukac válasza pepe091 hozzászólására (») Aug 28, 2012 /

Van, azt hiszem 6-7-et lehet. Ha lesz még nap, akkor meglátjuk mi lesz. :yes:
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 28, 2012 /

Ha van igazolása bármit gondolhatnak róla. Különösen ha szülői közük nincs hozzá.
(#) janikukac válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 28, 2012 /

Na, még sok idő van decemberig, majd akkor kiderül minden.
(#) fordkapcs válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 28, 2012 /

Ezért kell "kivenni" az egész hetet
(#) vicsys válasza janikukac hozzászólására (») Aug 28, 2012 /

Ne aggódj! A tanároknak sem lesz kedve bemenni, ezért elképzelhető, hogy valami csudálatos dolog folytán, mégsem kell majd bemenni...
(#) janikukac válasza vicsys hozzászólására (») Aug 28, 2012 /

Majd kiderül akkor.
(#) voodoo hozzászólása Aug 28, 2012 /

Lecsót főzök, rizi-bizivel, mint köret. Szokásos.... Igen, most mert közbe még el kellett taligával ugrojak a benzinkútra gázpalackért.
Ti vacsoráztatok-e már, mennyit, mit, hol, kivel, hány cm asztal magassággal?
Jó étvágyat!

Üdv. Tibi
(#) nagy hoho válasza Frankye hozzászólására (») Aug 28, 2012 /

Lehet kapni, a Cullman 8900.- Körül kell nézni Vakerán vagy a többi aukciós oldalon.
Cullmann 40450 Gyors cseretalp+adapter

[Cullmann 40450 L]
8.890 Ft
2012.08.28.
(#) nagy hoho válasza voodoo hozzászólására (») Aug 28, 2012 /

Mi a lecsót kenyérrel esszük, a rizibizit meg rántott hússal.
(De van amikor villával eszem.)
Leírnád röviden, hogy készül felétek a lecsó?

Most látom, hogy hol laksz. Valamikor 60 évvel ezelőtt Nálatok egy Galambos nevezetű fazon volt a vasútállomáson az állomásfőnök. Az volt a keresztapám. Ha jól emlékszem egyszer láttam Őt.
(#) mrobi válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 28, 2012 /

Akkor jó viszonyba lehettetek!
(#) mrobi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 28, 2012 /

Miért kell bele a vaderős paprika? Talán azért hogy elvegye a valódi ízét?
(#) voodoo válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 28, 2012 /

Én most csak azért csináltam hozzá sima rizs helyett rizi bizit mert emlékeztem hogy még maradt egy fél maréknyi mirelit zöldborsó amúgyis csak a helyet foglalta a kis fagyó részben azt gondltam hozzá csapatom a rizshez (baj nem lesz belőle) ráadásul jól mutat a piros (lecsó) fehér (rizs) zöld (borsó) szín össze állítás! Hogyan készítem a lecsót? Hát zsírszalonnát kockára vágok, vagy sima zsírral készítem (nem olaj!) hozzá kocka hagyma, 1-2 gerezd fokhagyma, 1 teáskanál őrölt paprika, kis só, kis őrölt bors, 5-6 db közepes méretű paprika hozzá 1 pardicsom (de a parit csak az utolsó 10 percében rakom bele) előbb 20 percig megvárom amíg a paprika enged egy kis levet.
Azért teszem bele jóval későb a paradicsomoat mert ha egyidőben tenném bele hirtelen sok vizet enged és annyira szét fő hogy savanykás lesz az íze.

Amúgy nem ismerek senkit arra felé. Most épp nnagy átépítés zajlik a máv fronton Gyálon.
(#) voodoo válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 28, 2012 /

Jó hát persze, kenyérrel ha friss nagyon jó kaja és picit csípősen nem is baj. Ám, de brutál paprika azt már fájlalja szám meg a gyomrom majd ki lyukad

Lehet, hogy jól mutat benne a zöldborsó, nem vitatom én inkább debrecenit teszek bele.
És méreg erős paprikából, friss kenyérrel ahogy köbzoli mondta.
Én 2 kg paprika, 2 kg paradicsom, 1,2 kg hagyma, 25 dkg füstölt szalonna, 4 evő kanál pirospaprika, só. Ez a receptem. És szabad tűzön tárcsában. Természetesen a szilva pálinka és a sör is megy hozzá.
(#) nagy hoho válasza mrobi hozzászólására (») Aug 28, 2012 /

Nem sokat költött a keresztgyerekére az biztos.
(#) mrobi válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 28, 2012 /

Aztán oda ne égjen a sok pálinkától
(#) nagy hoho válasza mrobi hozzászólására (») Aug 28, 2012 /

Csak napi egy feles.
(#) nagy hoho válasza gyerek67 hozzászólására (») Aug 28, 2012 /

Most, hogy már régen etetjük őket 3 méterre meglehet közelíteni. Az éhség legyőzi a félelemet.
(#) gyerek67 válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 29, 2012 /

Szerintem ez már inkább barátság lehet, nem csak az éhség miatt engednek közel Téged. Saint-Exupéry Kis hercegét juttatja az eszembe... :yes:
Én hiába vinném nekik a legfinomabb falatokat, elinalnának.
Most lesz szept 22.-én Székesfehérváron a Lecsófesztivál. Egyszer azt is el kellene menni megnézni. Érdekes lehet, hány féleképpen készítik ezt a kiváló kaját, mert valószínűleg ebből sincs két egyforma. Egyébként én is "méreg"erősen eszem. Ja, és kis adag lecsót nem is lehet csinálni!
(#) gyerek67 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 29, 2012 /

Ez valóban így van, de a család nekem sem hiszi el, hogy az erős paprika nem nyomja el a kaja ízét.
Nekik időnként még a tejbegríz is erős...
(#) mrobi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 29, 2012 /

Tatám mesélte, hogy amikor összekerült a mamával, akkor mama még nem volt valami jó szakács. Lecsót csinált. Tatám megkóstolta, de nem ízlett neki. Nem akarta megsérteni ezért telenyomta erős paprikával. Azt mondta hogy az erős paprikán kívül semmit nem érzett. Azt hittem hogy neked is azért kell a paprika.
(#) gyerek67 hozzászólása Aug 29, 2012 /

Nocsak!
Vicsys és minden erőskedvelő fórumtárs figyelmébe!
(Navégre! Ha nem bökök a hozzáad-ra, akkor az életben nem jelenik meg a linkem... )
(#) pepe091 válasza gyerek67 hozzászólására (») Aug 29, 2012 /

Ha már fesztivál...

Aug. 31 és Szeptember 2 között lesz a XVI. Nemzetközi Tiszai Halfesztivál itt Szegeden.
Aki szereti a halászlevet, vagy a halat bármilyen formában, az feltétlenül látogasson el, mert az igazi halászlevet mi készítjük! A legjobb ízek az óriás bográcsban lesznek idén is! :yes:
Természetesen ezeken felül lesz halászléfőző verseny, és sárkányhajó verseny a Tiszán, és sok más program.

Bogrács ->csak a méretek miatt...
(#) mrobi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 29, 2012 /

Az a vicces hogy utána mamám elment a konyhára dolgozni. Azóta nagyon is jól főz. Igazából előtte se főzött rosszul. Csak tatámnak nagyon nem ízlett a lecsó.

Szokott csinálni kemencében fonott kalácsot, különböző lekváros kalácsokat. Na azok nagyon jók. Csak nyáron nem igazán ér rá, ezért csak télen szokott csinálni. Lehet hogy ezért szeretem a telet annyira.
(#) jani1987 hozzászólása Aug 29, 2012 /

Ha már az étkezésnél tartunk. No komment
(#) vilmosd válasza jani1987 hozzászólására (») Aug 29, 2012 /

Idézet:
„Ezért fejlesztették ki az anyatejpótló tápszereket”
Itt van az eb elhantolva. Senki sem venne ezt a sok szemet portejet, ha nem ilyesztgetnek anyukat a tej karos hatasaval. En 63 evesen is (1 eves korom ota) minden nap megiszok egy pohar tehentejet es meg mindig elek.
Következő: »»   1945 / 3642
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem