Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1948 / 3642
(#) Topi válasza soos csaba hozzászólására (») Szept 1, 2012 /

Néha-néha előfordulhatnak ilyen-olyan fennakadások. Az mellékelt kép (amit töröltem) épp egy olyan állapotban készült, ami csak az átállás miatt van.
(#) soos csaba válasza Topi hozzászólására (») Szept 1, 2012 /

Értem, akkor még egy kis javítás itt ott és jó lesz!
(#) Topi válasza soos csaba hozzászólására (») Szept 1, 2012 /

Rengeteg hiba csak akkor derül ki, ha igazán nagy terhelésnek van kitéve a rendszer. Úgyhogy türelmeteket kérem.

Minden további észrevételt a Fejlesztési ötletek topikban várunk.
A hozzászólás módosítva: Szept 1, 2012
(#) Massawa hozzászólása Szept 1, 2012 /

Mondanám, hogy nagyon pocsékul sikerült ez a frissités.

Elveszett valamennyi korábbi beállitás (kedvencek), az uj szin - izlések kérdése - de nekem nagyon nem tetszik.

Elveszett a felhasználoi beállitás, valamenny topikba ujra be kell jelentkezni. (A többi még majd kiderül)

Sajnos nem egyedüli eset ezért felteszem a költöi kérdést,
Amikor nekiálltok egy SW cseréjéhez, nem gondoljátok elöre át mit kell tenni?
Ami volt jo a régiben, azokat megtartani?

(Sajnos az utobbi 2 hétben egy nagy profi cégnél ugyanezt sikerült összehozni, az uj SW -aminek jobbnak kellene lennie a régitöl- a régi tulajdonságainak számszerüen mindoöszze a 66 %-át tudja - és most nincs pénz a továbbfejlesztésre. És ez már nem elöször fordul elö.)
(#) Topi válasza Massawa hozzászólására (») Szept 1, 2012 /

Hadd reagáljak tételesen:

"Elveszett minden kedvenced":
- Fizikailag lehetetlen, az adatbázison pusztán formai változások történtek.
Saját menü > Kedvencek és oálá..

"Elveszett minden beállításod":
- Fizikailag lehetetlen, minden user adat egy az egyben átmásolásra került.

"Előre átgondolás":
- Előre átgondolásra került minden. A weboldal korábbi verziója embertelen erőforrásigényű volt annak régi technológiája miatt (2005-ben készült)

Minden fontos dolog meg lett tartva, és egyezik a korábbi verzióval. Amit sérelmeztél hogy elveszett, az is megvan, ráadásul ugyan ott mint korábban.

Minden pedig nem tetszhet mindenkinek, ezt elfogadjuk. De váltani és változtatni ettől függetlenül kellett, és ez semmiképp sem vita tárgya.
(#) jani1987 hozzászólása Szept 1, 2012 /

Nincs egy éve, hogy tag vagyok, de elég lesz megszokni. De majd kialakul.
(#) Massawa válasza Topi hozzászólására (») Szept 1, 2012 /

Saját menü > Kedvencek és oálá..

Üres. (azaz ujra kell összeállitani)

Fizikailag lehetetlen, minden user adat egy az egyben átmásolásra került.

Ennek ellenére már harmadszor nyitom meg az oldalt és két korábbi topikon is kéri ujra a felhasználo nevet meg a jelszot (annak ellenbére, hogy bekapcsoltam a jegyezd meg funkciot.)

További hibák:
A fejlécböl hiányoznak a gombok (Hirek, Cikkek stb.)
Elveszett a gomb a figyelöhöz (illetve ott van nagyon áttekinthetetlenül - lehuzos ablakban, egy alig láthato gomb mögött

?rdekes minden SW fejlesztötöl mindig ezt hallom, hogy minden maradt a régiben (elég sok dolgom van velük), aztán keservesen kiderül, hogy mégsem......

Igen legyen változás, mert kell, csak nem minden áron, és ne kelljen emiatt senkit sem szivatni (nagyon nem szivesen teszem sem veled, sem kollégáimmal, akik részben barátaim, viszont hivatalbol fércmunkát nem lehet kiengedni.)
Nem tudom min mulik (nem akarok elmerülni ezekben a kérdésekben), de egyre gyakoribb, hogy az uj dolog nagyon nem ugy müködik ahogy a régi, és nemcsak kis hibák, de komoly melléfogások is bekerülnek a dologba, amiket sokszor honapokig kell javitgatni.

(#) Topi válasza Massawa hozzászólására (») Szept 1, 2012 /

Szemtelenség ellenére, csak a kérésem maradt ki.
Böngésző verzió, operációs rendszer verzió.

Illetve tesztnek lekértem a kedvenceid listáját a régi rendszerben.
A régi rendszerben egyetlen egy kedvenc linked sem volt! Így még szép hogy üres!

Fika helyett, a kért információkkal segíts minket légyszíves.

Ime a másik hiba. A hozzászol´s szerkesztésénél, csak az elsö hozzáadott képet (fájlot látni) a többit nem, igy került ide most 4 a tervezett 2 helyett. Nincs hibajelzés, nincs lista.

Sajnos

A böngészö ugyanaz, mint régebben (IE8), W XP PRO alatt.

Az uj hsz ha hozzáadodik a topik mindig a tetejére ugrik, (korábban magára a hsz-ra, igy most mindig le kell scrollolni az oldalt.

(#) Massawa válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 1, 2012 /

Ha én tudnám, akkor nem kérdeztem volna....(eszem ágában sincs senki zaklatni feleslegesen)
(#) Massawa válasza Topi hozzászólására (») Szept 1, 2012 /

Lehet, hogy ott nem a kedvencek között volt, hanem a megfigyelt topikok között.

Most megtaláltam az értesitések között van a lista, viszont az ujban nem találom a gombot ugyanehhez a funkciohoz.

Az ujban van az értesitések törlése, és a kedvencek hozzáadása (hogyan kell akkor most használni - az értesitést bekapcsolni.

A képfeltöltés nem müködik. Nem látni most a a feltöltött képek cimét, annak ellenére, hogy a feltöltés rendesen ment. 2 képet töltöttem fel, nem tudom mi fog megjelenni.

(#) szitko hozzászólása Szept 1, 2012 /

Én személyesen nagyon örülök, hogy egy "kis" változás történt, hisz az ember az otthonát is mindig rendezgeti, frissíti, és másodszor is csak gratulálni tudok hozzá. Tetszik.
A legjobban a helyesírás ellenőrzőnek örültem meg, de ahogy visszaolvasok egy-két hozzászólást, elszomorít, hogy egyesek nem tudják, hogy minek van az adott szó aláhúzva pirossal. Bevallom az utóbbi időben már nem szerettem olvasni a topikokat mert nagyon elterjedt a fbookos szleng, a hülye rövidítések, amit még a helyesírási szótár se említ, például "h". Szerintem ha valaki egy ilyen színvonalas szakmai fórumba ír, legalább az a tiszteletet adja meg, hogy helyesen ír, és a "h" helyett leüti még azt a három billentyűt. Elég megbirkózni a szakmai rövidítésekkel, ami pl. egy PIC adatlapjában van, nemhogy még itt is azt kell kitaláljam, "h" hogy mi a francot akar írni az illető. A "shift" használatáról már nem is merek írni. Persze én is szoktam hibázni, és mellényúlni a billentyűzeten, de aki már rendszeresen ezt csinálj...

Na most kijött belőlem. Elnézést ha valakit megbántottam volna, csak a véleményem írtam le, hogy az aki fikázza az új oldalt, először a maga háza táján nézzen körül.
És igenis szép az új HE!
(#) szitko válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 1, 2012 /

Most a Google Chrome -ot használom, mert az IE mit tudom én hányas felidegesített a következő üzeneteivel: "A Webhely egyik bővítményét nem sikerült futtatni.", és ezt csak itt a HE-nél írja ki, de minden egyes topik váltásnál.
Egyébként a régi HE oldalnál nem volt helyesírás ellenőrzés a Google-ba. Lehet, hogy valamit most elállítottam, és azért lett ?
(#) Topi hozzászólása Szept 1, 2012 /

IE8-al nézők.
Kipróbálva XP-n. Akinek a böngészője XP alatt is már kompatibilitási módban fut, és a "Kompatibilitási nézet"-et használja, az kapcsolja ki. Semmilyen extra beállítás nem kell, tessék alap beállításokkal használni. És az IE böngészőket a lehető legmesszebb kerülni.

A fejléc megjelent, kösz.
(#) moderboy hozzászólása Szept 1, 2012 /

Nem lehet valahogy az oldal régi elrendezését visszaállítani? Úgy megszoktam már a modulok helyét.
(#) Topi válasza moderboy hozzászólására (») Szept 1, 2012 /

Nem. Jó volt, kényelmes volt, viszont borzasztóan sok problémát okozott a fejlesztés szempontjából. Hogy nem lehetett tudni, hogy kinek hogyan néz ki az oldal, melyik doboz milyen és hol lehet...

Illetve persze tudtuk, mert a beállításokat tároltuk, de nagyon nehéz volt mindenkinek jóra írni mindent.
(#) zolika60 válasza Topi hozzászólására (») Szept 1, 2012 /

Nekem tetszik az új design. Az apróbb hibák meg majd kijavulnak. Például, ha a figyelőből nézek egy oldalt, nem tudom megnyitni a képeket, mert hibaüzenetet kapok. FF10.0.2
(#) nagy hoho válasza reloop hozzászólására (») Szept 1, 2012 /

Köszönöm! Sikerült. És a legnagyobb öröm, hogy vissza tudtam két elveszett képemet menteni.
(#) silent15 válasza Topi hozzászólására (») Szept 1, 2012 /

Nekem, tetszik , főleg ha valaki ír, akkor cseng és mutatja hol Tök jó lett!!
Mondjuk csak 1xx email kellet kitörölni , gondolom az új php kód észrevette hogy nem kaptam értesítés erre meg arra, és kiküldte Bár nemtudom, én csak webshopokhoz értek . De tényleg jó! Nem lesz valami színcsere? Hogy lehessen mondjuk kék vagy nemtudom
(#) silent15 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 1, 2012 /

Hát EZ!
(#) silent15 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 1, 2012 /

De én stylet és nem levélpapírt kértem
(#) _ampervadasz_ válasza silent15 hozzászólására (») Szept 1, 2012 /

Sziasztok.

Most látom, hogy megújult az oldal témája.
Olyan erőteljesen fura számomra, már hozzászoktama letisztult formához.

Ha már színválasztás, tényleg nem lenne rosz ötlet, az árnyalatát állítási lehetőségei, persze nem színkódban.

A másik észrvételem: Azt meglehetne oldani hogy a checkbox alapértelezetten fehér hátterű, fekete karaktereket alkalmazzon? Az a problémám, hogy egy nem gyári általam módosított témát használok XP -n és a checkbox fekete háttérrel és szürke feliratokkal jelenik meg, ami azt a nemkívánt eredményt hozza, hogy erősen páváskodni kell monitor fölé, hogy lássak is valamit.

Köszönöm.
(#) Topi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 1, 2012 /

Ezt nem tartom a HE hibájának, hogy a módosított operációs rendszer témádon rosszul jelenik meg, de tettem ellene elvileg. Rákényszerítettem a fehér színt a mezőkre. Próbáld ki kérlek.
(#) _ampervadasz_ válasza Topi hozzászólására (») Szept 1, 2012 /

Köszönöm szépen, így már príma.
(#) _ampervadasz_ válasza Topi hozzászólására (») Szept 1, 2012 /

... Azt tudtam, hogy nem a HE hibája, korábban futott nekem is blog motor egy tárhelyen, ott ugyan ez volt a probléma, ha alapértelmezetten hagytam a színválasztékot, és nem válaszottam ki hogy mi milyen színnel jelenjen meg.
(#) lui144 hozzászólása Szept 1, 2012 /

Az új HE oldal nekem tetszik. Ami viszont szokatlan, hogy át van rendezve a személyes menü és a figyelő se ott van, ahol régen volt. Nekem ezt majd szoknom kell. Ami viszont meglepett, hogy az általam figyelőre vett fórumon, új hozzászólás esetén egy kis felugró ablak jelenik meg csilingelő hang kíséretében.
(#) moderboy hozzászólása Szept 2, 2012 /

A privát üzenetek végleg eltüntek?

Mellesleg pont most kaptam egy ilyen hibát:
Idézet:
„Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/hobbielektronika.hu2/lib/functions.php on line 68”

Az új hozzászólás box fölött jelent meg.
(#) Massawa válasza Topi hozzászólására (») Szept 2, 2012 /

Nem egészem értem, miért vagytok ennyire az IE ellen, nekem a munkából kifolyolag az IE-t kell használnom, de fennt van hasonlo ellentábor miatt, a FF meg a Chrome is.

Sajnos mind a két utobbi gyorsaságban utcahosszal az IE mögött van (legujabb hardwaren a legujabb verziok, rendszeresen frissitve).

Amugy ami szintén változott a korábbi formával szemben, sokkal lassabb az oldal letöltése (még a java óra is megjelenik - amit itt korábban nem láttam), és pl. a V?LASZ gomb megnyomására is másodpercekkel késöbb reagál a program (igy az ember nem tudja, hogy miért nem megy, és nyomogat mindent).

Tegnap is pl. elöfordult, hogy az utolsó hsz-ra válaszoltam (mert azt hittem, hogy az az utolsó, és csak a válasz elküldése után töltödött le az egész, és kiderült, hogy a kérdésre már napokkal korábban válaszoltak, amik hozzám csak majdnem 5 perc után érkeztek meg.
Következő: »»   1948 / 3642
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem