Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Egy ötvenes, őszülő férfi, karján egy szép fiatal nővel, sétált be pénteken este egy ékszerboltba. Azt mondta az ékszerésznek, hogy egy különleges gyűrűt szeretne a barátnője számára. Az ékszerész végigtekintett az árukészletén és egy 5.000 dolláros gyűrűvel tért vissza. Az idős férfi azt mondta, "Ön nem értett meg, egészen különleges dologra gondoltam."
Erre a kijelentésére, az ékszerész a különleges árukészletéhez ment és egy újabb gyűrűvel állt elő. "Ez egy káprázatos gyűrű, potom 40.000 dollárért," mondta az ékszerész. A fiatal hölgy szemei felcsillantak, s izgalmában egész testében remegni kezdett. Ezt látván, az ötvenes őszülő férfi azt mondta, "Ezt szeretnénk." Az ékszerész a fizetés módja után való érdeklődésére, az ötvenes őszülő férfi azt válaszolta, hogy csekkel fizet. "Tudom, hogy ön biztos szeretne lenni benne, hogy a csekkemnek van fedezete, ezért megírom most, és ön hétfőn felhívhatja a bankot, hogy ellenőrizze, majd hétfőn délután beugrok a gyűrűért," mondta. Hétfőn reggel, egy nagyon lehangolt ékszerész telefonált az ötvenes őszülő férfinak. "Uram azon a számlán nincs pénz." Tudom , felelte az ötvenes őszülő férfi, "De el tudja képzelni micsoda csodálatos hétvégém volt ? "
Használhatatlan macska eladó
![]()
Macs? Macs.
A "hozzáértő", önjelölt villamosmérnök lerántja a leplet a gonosz gitárgyártó cégek titkairól.
A cikk, ami alatt ezt a kommentet találtam, egy gitár hangszedő aktívról passzívra cseréjéről szól.
100% macska 100% cukiság.
![]()
Ufó! Teljesen egyértelmű! Rántva nagyon finom!
![]() Idézet: „Rántva nagyon finom!” Ez már kannibalizmus. Idézet: „Rántva nagyon finom!” Nem tudom, de itt -idézetnél- mintha visszajött volna a földre.
Elektronikához nem értőknek mindent el lehet adni. Bővebben: Link
És már elfogyott....
Ez nem hülyeség, így, és ehhez hasonló dolgokkal tudnánk meggazdagodni!
![]()
Megjelent a legújabb iPhone: Bővebben: Link
![]()
Sajnos. De azért próbálom a dolgokat viccesen felfogni
![]()
Az orosz adatlapok a pontosság netovábbjai.
Ток анода~Anód áram
De működik, nem?
![]() Ráadásul ezt tudja -50 - +60 Celsius tartományban...
De viszont ennek örülni kell, mert inkább a pozitív irányba vannak ezek mint a negativba és ezért is nyühetetlenek az orosz gépek
![]()
Velem lenne a hiba? Szerintem az alkatrész típusa, a teljes adatlap ismerete nélkül elég necces ezt a részletet a viccek közé sorolni.
A hozzászólás módosítva: Szept 18, 2013
Pannika, mondj egy élvezeti növényt!
-Mondjuk kakaófa! Nagyon jó! Móricka, te is mondj egyet! -Hááát... BANÁNHÉJ! Foszfor, jód, nátrium. Írd le egymás után a vegyjeleiket! (kémia feladatlapon volt)
Lány mondja a fiúnak:
- Te Béla levennéd a melltartóm? - Persze! - Te Béla levennéd a bugyim? - Persze. - Te Béla, ha még egyszer meglátom, hogy az én fehérneműimet hordod, felrúglak!
Arra megy a Róka és megkérdi:
- Mit csinálsz Nyuszika? - Írom a diplomadolgozatomat. - Na és miből írod? - Hát, hogy hogyan védekezzenek a kis állatok a ragadozókkal szemben. - Ne hülyéskedj Nyuszika! De te ehhez mit sem értesz! - Ha nem hiszed Róka, gyere be velem a bokorba, mindjárt megmutatom! Be is mennek a bokorba. Nagy csatazaj, a Róka kirepül a bozótból és fejvesztve elrohan. Nyuszika előjön és folytatja az írást. Arra megy a Farkas: - Mit csinálsz Nyuszika? - Írom a diplomámat. - És miből? - Hogyan védekezzenek a kis állatok a ragadozókkal szemben. - Na ne nevettess, te ehhez nem értesz! - Ha nem hiszed, gyere velem a bokorba, majd megmutatom! Be is mennek a bokorba. Nagy zajjal kirepül a Farkas és elrohan. Nyuszika folytatja a gépelést. Kisvártatva jön a Medve: - Mit gépelsz Nyuszika? - Írom a diplomámat. - És milyen témából? - Hat, hogy hogyan védekezzenek a kis állatok a ragadozókkal szemben. - Jaj, ne röhögtess! Te ehhez nem érthetsz! - Ha nem hiszed, gyere be velem a bokorba, megmutatom, milyen profi vagyok. Be is mennek. Nagy csihi-puhi, kirepül a Medve a bozótból és elszalad. Kilép a Nyuszika a bokorból, utána előjön az Oroszlán: - Látod Nyuszika, nem megmondtam! Nem az a lényeg, hogy miből írod a diplomádat, hanem, hogy ki a konzulensed!
Egy hölgy felhívja a 105-öt:
- Jöjjenek gyorsan ég a házam!!!! - Lelocsolta már vízzel? - Igen, de még mindig ég!! - Sajnálom hölgyem, mást mi sem tudunk tenni.
Az öreg székely kimegy etetni a tyúkokat, aztán ahogy szórja a kukoricát, látja, hogy a kakas nyilvánvaló célzattal fut egy tyúk után. Gondol egyet az öreg, odadob egy marék kukoricát a kakas elé, az megáll, töpreng egy kicsit, majd elkezd csipegetni. Ekkor az öreg leveszi a kalapját, felnéz az égre, és megszólal:
- Édes Istenem! Add, hogy sohase legyek ennyire éhes!
Nem lesz vékony ez a fal? - kérdezik a kőművest.
- Nem, erre még tapéta is jön! Télen, hidegben megkérdezi a fiú a lányt: - Megnézhetlek meztelenül? - Jó, de nem fogsz fázni? - Én vagyok az első férfi, akivel lefeküdtél? - Hát, ezen még nem gondolkoztam, de most, hogy mondod... tényleg,ismerősnek tűnsz... Bíró a vádlotthoz: - Kéri a következő kérdést, vagy megáll három évnél? Az útépítésen a főnök odamegy a munkásokhoz: - Fiúk, nem érkeztek meg a lapátok. - Sebaj, majd egymásra támaszkodunk. Bemegy a kocsmába egy 16 éves fiú, és így szól a pincérnőnek: - Kérek egy korsó sört! A pincérnő - látva a fiú korát - megkérdezi: - Bajba akarsz keverni? - Talán majd később, előbb egy sört kérek.
ÁÁ, ezt a múlt héten hallottam az informatika professzortól az előadáson.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |